12 ton buizenbuigpers gekocht, niks op aan te merken, en voor een zeer lage prijs, ik ben er erg tevreden mee dus. omdat het echter een loeizwaar ding is werd deze als palletvracht geleverd, zonde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestelling in orde zoals beschreven op de site . Ook de afgesproken datum werd nageleefd Niets op aan te merken , als je mail stuurt zeker dag nadien heb je antwoord op je vragen
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Via onze webshop bieden wij een breed assortiment aan, van aanhangerwielen tot zwenkwielen. Van baden tot ventilatie. Profiteer in onze webshop van onze vaste lage prijzen, snelle levering en uitstekende service. ----- Vier jaar geleden begon ons avontuur met een drietal 'Centrales'. Elk specifiek gericht op een nichemarkt: Aanhangeronderdelen, wielen voor kruiwagens/steekwagens en als laatste (automotive) gereedschap. Deze sites zijn qua aanbod, inhoud en uitstraling door de jaren heen steeds volwassener geworden. Daar plukken we als Profimart zijnde en jullie als Profiteurs nu de vruchten van. Alle opgedane kennis is verwerkt in één, vinden we zelf, toffe shop.
Información de contacto
Veilingweg 9, 6851EG, Huissen, Holanda
- +31(0)85 - 070 4000
- support@profimart.com
- profimart.nl
Ha contestado el 47% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Traag
Raar antwoord als je vraagt naar de status .
8 mei besteld en op 13 mei bezorgd.
Op de site staat voor 1300 volgende dag bezorgd
Perfecte service
Snelle correcte levering, het product voldoet volledig aan de verwachtingen.
Je krijgt wat men aangeeft
Je krijgt wat men aangeeft. En snelle bezorging
Goedkoop en snelle service
Prima producten en klantvriendelijkheid.
Bestelling in orde zoals beschreven op…
Bestelling in orde zoals beschreven op de site .
Ook de afgesproken datum werd nageleefd
12 ton buizenbuigpers gekocht
omdat het echter een loeizwaar ding is werd deze als palletvracht geleverd, zonder aankondiging of tracking.
ik vroeg me af waar ie bleef, en pas toen bleek dat er al een afleverpoging was gedaan.
snel een nieuwe levering ingepland op mn werk, en toen werd ie de dag erop al zonder problemen geleverd.
als de levering en het leveringsproces wat transparanter zouden zijn, en in elk geval de dag van levering van tevoren gemeld zouden worden zou ik 5 sterren geven, want nogmaals, het product zelf is super, en zeer laag geprijsd.
Een langverwacht item eindelijk bij dit…
Een langverwacht item eindelijk bij dit bedrijf gevonden en tegen een redelijke prijs!
Pracht van een smart douche wc…
Pracht van een smart douche wc geleverd. Zeer snelle levering. Alle functies van toilet zijn super. Tijdens installatie bleek er een scheurtje in het toilet te zitten. Na melden gelijk een nieuwe geleverd. Super service!
Echt een TOP bedrijf had 2 wieltjes…
Echt een TOP bedrijf had 2 wieltjes besteld kreeg één met een kapotte binnenband had dit gemeld en 2dagen later kwam er een nieuwe binnenband aan. van service gesproken. Dit bedrijf staat hoog aangeschreven bij mij.
Bedankt en tot volgende keer ,
Ivo Bleys
Een aanrader!
Goede prijzen, vlotte communicatie en snelle levering
Bestelling en levering o.k.
Bestelling en levering o.k.
Echter, het product miste onderdelen
Werd snel geleverd en was een goed…
Werd snel geleverd en was een goed product.
Prima levering
Prima levering. Materiaal zoals beschreven. Ik zal hier zeker nog bestellen
Más información sobre otros tipos de reseñas.