Super god oplevelse med MR-scanning hos Progardia i Middelfart! Jeg blev mødt af et virkelig venligt og kompetent personale. Inden scanningen fik jeg en grundig gennemgang af hele forløbet af Kim... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har for nyligt fået lavet to MR scanninger, en af albue og en af skulderen. Disser er gennem min sundhedsforsikring (via arbejde), blev henvist af en ortopædkirurg, to dage efter fik jeg e... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været en kunde hos Progardia, hvor jeg fik lavet en Mr Scanning. Oplevelsen var fantastisk på baggrund af følgende to ting: 1: Medarbejderne var mega flinke. 2: Kort ventetid på svar. Fik... Ver más
La empresa ha respondido
Kort ventetid for at komme i en MR-scanner (helkrop). Ingen ventetid da jeg ankom. Masser af parkering ved døren. Fantastisk personale. Nervøs pga. klaustrofobi. Spurgte om personalet kunne trække mig... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Progardia er specialister indenfor MR helkropsscanning, MR-scanning og mammografi. Du vil have klarhed om dit helbred - og den hjælper vi dig med at få. Og vi gør os umage: De bedste fagfolk, de førende klinikker og det nyeste udstyr sikrer dig kompetent rådgivning og et klart svar, hvis du fejler noget eller ønsker ro i maven. Vi tager os tid til dine spørgsmål - og tager dig trygt i hånden gennem hele forløbet. Vi slipper ikke, før du har fået klarhed. Velkommen til Progardia. HELKROPSSCANNING: Se et detaljeret billede af hele din krop og opdag alvorlige sygdomme tidligt. Det kan betyde alt. MR-SCANNINGER: Få klarhed om sygdom eller tilstande i bløddele som hjernen og de indre organer eller skader i ryg, knæ, skuldre og øvrige led. MAMMOGRAFI: Få et klart billede af, om der er knuder i brystet ved hjælp af røntgen, klinisk undersøgelse og ultralydsscanning. Kontakt os på tlf. 70 60 11 60 eller skriv til os på info@progardia.dk Læs mere på vores hjemmeside: https://progardia.dk/
Información de contacto
Teglgårdsparken 118 , 5500, Middelfart, Dinamarca
- +4570601160
- info@progardia.dk
- progardia.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god oplevelse
Super god oplevelse med MR-scanning hos Progardia i Middelfart!
Jeg blev mødt af et virkelig venligt og kompetent personale. Inden scanningen fik jeg en grundig gennemgang af hele forløbet af Kim – det gav en stor tryghed. Desuden gjorde personalets gode humør det hele endnu mere afslappet.
Der var ingen stress eller jag, og jeg følte, der var god tid til mig hele vejen igennem. Alt i alt en meget behagelig oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Service service
Super oplevelse henvist til mammograft med knude i bryst. Modtagelse information så positivt og så gå derfra med positiv besked tak

Mr scanning Top!
Jeg har i dag været til Mr Scanning hvor jeg blev mødt af nogle utrolige søde og profesionelle medarbejdere. Scanning var nem og gik som den skulle og det takker jeg Kim for, der gjorde det hele meget nemt og godt. Fantastisk sted at blive behandlet!

Super hurtig service
Super hurtig service. Professionel vejledning og imødekømmende .

Respuesta de Progardia
Fantastisk oplevelse i dag!
Fantastisk oplevelse i dag!
Jeg er ikke superfan af MR scanning, det er jeg fra nu af 👍
En scanning på 23 minutter føltes som 8-10 minutter. Det hjalp meget at man kan se en skøn og beroligende naturfilm imens ☀️
Enormt venligt personale.

Respuesta de Progardia
Fik i dag min første mr scanning hos…
Fik i dag min første mr scanning hos jer.
Kom lidt for tidligt, men kom ind med det samme. Behagelige omgivelser, og god atmosfære.
En rigtig god og tryg oplevelse.

Respuesta de Progardia
Jeg har for nyligt fået lavet to MR…
Jeg har for nyligt fået lavet to MR scanninger, en af albue og en af skulderen.
Disser er gennem min sundhedsforsikring (via arbejde), blev henvist af en ortopædkirurg, to dage efter fik jeg en tid i samme uge.
Hvilket ikke var muligt for mit vedkommende, tiden ændres til tre uger senere.
Jeg misser tiden, 15 min efter ringes jeg op fra Progardia (Middelfart afd.), da de vil høre om jeg er på vej. Jeg beklager meget. De finder en anden tid samme dag.
Møder op. Og modtages af venlig kvinde i receptionen. Og yderst professionel og informativ mandelige radiolog.

Meget uprofessionel oplevelse
Jeg har d 23/2 haft en tid inde hos jer. Jeg har ugen forinden ringet til jer og fortalt at jeg er blevet tilbudt den fulde pakke, da jeg har en knude i armhulen, men at jeg kun skal have en ultralydsscanning. Det siger hende jeg taler med, at hun vil notere. Da jeg ankommer taster jeg mig ind på skærmen og sætter mig i venteværelset. Der kommer så en og kalder mit navn og jeg følger med. På vejen ned til rummet spørger jeg om hun er med på at jeg kun skal have ultralydsscanningen. Det siger hun at det har hun ikke hørt noget om, og må så sende mig tilbage til venteværelset, da jeg ikke kan få ultralyden lige nu. Jeg sætter mig pænt tilbage og venter igen. Da der nu er gået omkring 10 min kommer hun tilbage igen og beder mig komme med. Jeg bliver vist ind i et rum og får at vide at jeg skal tage mit tøj på overkroppen af og lægge mig på briksen, og så vil lægen komme om et øjeblik. Jeg tager det af og lægger mig, og venter. Da jeg har ligget i omkring 10-15 min kommer hun ind igen fra et rum ved siden af, over mod computeren og siger hurtigt på vejen “vi kommer om lidt” og går ud igen. Der går ydeligere nogle minutter før lægen kommer. Da han kommer flyver han nærmest ind i lokalet og skynder sig at komme gele på mig. Han siger “du har en knude i armhulen?” Hvortil jeg svarer “det har jeg haft, men den er nu væk, men jeg vil stadigvæk gerne have det tjekket, da jeg har mange smerter”. Han siger “hvor sidder knuden?” Og jeg må igen forklare at den er væk, men jeg vil have det tjekket. Han kører hurtigt scanneren hen over og siger “der er ikke noget” og kører hurtigt scanneren over mine bryster og slutter af med “dine implantater har det fint, men du har en bindevævsknude på dit venstre bryst som jeg lige tager et billede af, så du ikke kan komme igen om 5 år og brokke dig” derefter lægger han scanneren og siger “god dag” og går. Så lægger jeg på briksen alene i det her rum smurt ind i gele uden nogen som helst følelse af at jeg har fået tjekket det jeg skulle. Han var inde hos mig i MAKS 2 minutter og havde absolut ikke tid til mig. Så ikke nok med at jeg i første omgang har følelsen af at jeg er blevet glemt inde i rummet, så havde i absolut ikke tid til at tjekke mig, eller snakke med mig om NOGET som helst. Virkelig uproffesionel behandling jeg fik og jeg følte mig meget alene med min bekymring. Jeg gik mildest talt derfra i chok. Det er simpelthen ikke i orden.

Mr scanning
1: Medarbejderne var mega flinke.
2: Kort ventetid på svar. Fik svar på min scanning næste dag efter jeg foretog scanningen.
Vil klart anbefale at man henvender sig til Progardia, hvis man ikke magter den lang ventetid og har en tilstrækkelig økonomi :)

Respuesta de Progardia
Virkelig søde og imødekommende…
Virkelig søde og imødekommende mennesker, der leder en godt igennem processen, så man er helt tryg ved det hele.

Super godt oplevelse
Super godt oplevelse! Jeg følte mig i tygge hænder. I scanneren får man høretelefoner på med musik, og man kan følge med i en hyggelig film så det ikke føles klaustrofobisk.

Respuesta de Progardia
MR scanner der både er åben og hurtig
Fik MR scanning af min skulder. Super søde mennesker og en dejlig åben og hurtig scanner, der gør en kæmpe forskel når man har klaustrofobi.

Jeg fik en hurtig tid
Jeg fik en hurtig tid, samme dag, til MR-scanning. Søde, opmærksomme, informerende og servicemindet personaler.

Hurtigt og effektivt
Fik en super hurtig tid og blev taget rigtig godt imod, scanningen blev foretaget hurtigt og effektivt af meget kompetent personale, jeg vil til enhver tid anbefale andre at ringe til Progardia, hvis de har brug for en hurtig afklaring af deres smerter

Respuesta de Progardia
Super imødekommende og venlige…
Super imødekommende og venlige mennesker tak for god behandling til Progardia kan helt bestemt anbefales til alle bedste hilsner Marley

Respuesta de Progardia
Har kun rosende ord til stedet.
Har kun rosende ord til stedet.
Det var hurtigt at komme til og personalet var venlige og hjælpsomme
Klart et sted jeg vil benytte mig af igen
Mvh
Flemming Nancke

Respuesta de Progardia
Super behagelig personale og forhold
Super behagelig personale og forhold. Pæne faciliteter.
Rigtig god oplevelse.

Respuesta de Progardia
Tryghed og god en god oplevelse.
Var til en MR scanning i dag hos Progardia i Middelfart.
Var nervøs inden jeg kom.
Men blev mødt af en smilende Anne i receptionen der stille og rolig fortalte mig hvad jeg skulle inden selve scanningen.
Det var Kim Jensen der skulle foretage MR scanningen, det gik også rigtig godt forklarede stille og roligt hvad der skulle ske, og havde god tid til at besvare mine spørgsmål også bagefter.
Så det var en SUPER god oplevelse, følte sig helt hjemme.
Så hvis der er nogen der bekymrer sig for sygdom eller lign. så vil jeg kun sige at det er med at kontakte Progardia så der kan komme ro i sindet og tankerne.
Er gør det super godt !! TAK

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.