Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop haft fornøjelsen af at have besøg af ProLine ifm. coating af ca 30 faldstammer i vores ejerforening som en del af et større projekt med rørfornyelse. Vores oplevelse er at vi er blevet m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej mit navn er Ronnie og jeg må da ærligt talt sige at proline”s service og arbejde var helt i top Arbejdet bestod i realing af faldstammer De var forbi mig i Valby og da de kom var de mega... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En sand fornøjelse at have dem forbi. Hele processen fungerer godt. Der har været udfordringer under vejs, men Proline løser det meget fint og kommer selv med løsningsforslag - jeg føler mig tryg i vo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi andelshavere i en mindre andelsforening (28 andele fordelt i 3 opgange) Vore faldstammer skulle renoveres af Proline, med deraf gener med manglende toiletter og vand. Vi har aldrig været ude... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi løser dine specifikke behov for renovering af faldstammer og ventilationsskakte på en beboer- og miljøvenlig renoveringsmetode, som også har en stor økonomisk gevinst i forhold til en traditionel faldstammeudskiftning med bygningsarbejde til følge. Med over 20 års brancheerfaring i flere forskellige lande, er vi en del af en større svensk koncern, som har store kvalitetskrav til det arbejde vi udfører. Da alt arbejde udføres inde i den eksisterende faldstamme, inspiceres arbejdet med et specielkamera både før, under og efter vores arbejde. Alle film og eventuelle afvigelser noteres i en kontrolrapport, som vores kunder modtager efter endt arbejde sammen med en 10 års garanti og en drifts- og vedligeholdelsesmanual. Alt autorisationskrævende arbejde, som er udenfor relining og strømpeforingsarbejdet, udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionelle og venlige medarbejdere

Vi har i vores boligforening afsluttet udskiftning samt strømpeforing af vore faldstammer og sikke dog en kanon god oplevelse! Forløbet strakte sig over flere uger med diverse håndværkere i boligen, så det var med lidt bange anelser, at vi så frem til denne "forstyrrelse" i dagligdagen.
Samtlige håndværkere ringede ALTID på, inden de gik ind i boligen, og hvis der var kat/hund, blev denne ALTID lukket inde på et værelse, således at arbejdet kunne udføres uden problemer. Ydermere tog de meget stort hensyn til gulve i boligen (god afdækning), og der blev ryddet 100% op HVER dag både inde og ude.
Kan slet ikke rose Proline og deres medarbejdere nok, som i vores øjne har udført et super fantastisk stykke arbejde og gjorde vores hverdag lidt mere spændende.....
Og vi kan i aller højeste grad anbefale Proline og særlig de søde, flinke og dygtige medarbejdere.
TAK TIL JER ALLE FOR EN GOD OPLEVELSE!

8 de noviembre de 2016
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uacceptabel behandling og amatørfirma

Vi skulle have lavet faldstammer i vores ejendom og hyrede Proline-group til opgaven. De skulle have adgang til lejlighederne og nøgler blev derfor udleveret. De varslede dage hvor de ville komme og vi forlod lejligheden i de dage de havde varslet. Pludselig to dage efter låste de sig pludselig ind i lejligheden igen. Jeg bliver meget forundret over dette og konfronterer håndværkeren som siger han "bare lige skal fuge et toilet". Jeg oplyser at han selvfølgelig ikke må gå ind uden tilladelse.
Dette havde de også gjort i andre lejligheder finder jeg efterfølgende ud af. Dagen efter ønsker de at få adgang til lejligheden igen da de pludselig har ledigt mandskab som kan komme og lave det de mangler. Jeg gør meget kraftigt opmærksom på at de ikke må låse sig ind i vores lejlighed da vores hund er hjemme, og vi ikke kan være hjemme med så kort varsel. De lader dørene stå åben mens de arbejder og derfor ville hunden løbe ud.
vi bliver pludselig ringet op at vores hund løber rundt på hovedvejen og er kommet til skade. Proline påstår at hunden er hoppet ud af vinduet fra 2. sal. Hunden blev fundet i vores lejlighed siddende i vores køkkenhåndvask med rindende vand over sig. En vask den på ingen måde selv kan være kommet op i. Dens knæ var knust og den skulle opereres grundet et meget kompliceret brud. Proline nægtede ALT. De påstod de aldrig gik ind uden tilladelse. Dog kun lige den ene gang dagen før hvor de jo var gået ind.
De fakturerede også lige 60,000 kr. forkert ved en fejl. De er til gengæld rigtig gode til at lyde professionelle i deres mails og er rigtig gode til at beklage alle deres fejl i deres mails som man tager dem i. Dog frasiger de sig alt ansvar omkring vores hund. En operation til 30.000 kr. Dette på trods af vi har en dyrlæge der vil skrive under på at hunden ville have pådraget sig mange flere alvorlige skader hvis den var hoppet ud fra 2. sal. Der har været så mange fejludmeldinger fra dem hver gang de har sendt en mail. De har ikke haft styr på deres ting overhoved. Hvad de manglede at lave osv. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Jeg vil aldrig anbefale dette firma til nogen.

19 de octubre de 2016
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.