Eigenlijk te duur voor de dienstverlening. Maar vooral: heel veel opdrachten blijken niet opgevolgd te worden. Staan er eindeloos, opdrachtgevers reageren niet (respectloos; "bedankt we kiezen iemand... Ver más
This is a scam organisation, please stay away. Completed two projects on Hoofdkraan.nl as a freelancer and I'm still waiting for my money. Support tells me they're "looking into it" but this has been... Ver más
Via Freelancer.nl nu ProLinker in contact gekomen met een aantal leuke potentiële klanten waar mooie samenwerkingen uit zijn gekomen. Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren... Ver más
Bedrijf begint mij ineens te mailen dat ik mij heb aangemeld en dat ik mijn profiel compleet kan maken. Waarschijnlijk is dit weer zo'n smerige partij die KvK gegevens heeft weten te bemachtigen en... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
The marketplace for skilled professionals. Hire a trusted pro within 48 hours.
Estados Unidos
- prolinker.com
Ha contestado el 45% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Oplichtersnetwerk!
Net zoals velen hier heb ook ik een valse factuur ontvangen. Al in april 2025 mijn betaalde account opgezegd (bewijs per e-mail hiervan ontvangen) en omgezet naar een gratis account. Nu in november 2025 ineens een e-mail gehad met een behaalverzoek voor € 70 abonnementskosten, te betalen binnen 14 dagen. Absolute oplichting! Niet op reageren als je zoiets krijgt ´. Ik zie ook alleen maar nepopdrachten die geen inhoudelijke klussen bevatten maar bedoeld zijn om je te lokken een betaald abonnement te nemen zodat je de volledige tekst kunt lezen.

Negatieve reviews
Prolinker blijft proberen geld van de rekening af te schrijven voor diensten die niet meer afgenomen worden. De negatieve reviews zeggen genoeg.
Prolinker is voor de zzp-er een goede…
Prolinker is voor de zzp-er een goede uitkomst. Zelf heb ik 95% van mijn opdrachten te danken aan prolinker.
Toch maar 3 sterren:
- Kosten zijn vrij hoog en krijg je weinig extra voor.
- Concurrentie is enorm, dubbeltje op de eerste rang vibes
- Support kan persoonlijk beter
- Website ligt er recent soms dagen uit, maar geen compensatie in maandelijkse kosten.
Klantenservice is onbereikbaar
Klantenservice is onbereikbaar. Er staat een telefoonnummer en er wordt niet opgenomen of gereageerd op voicemailberichten. Bij veel opdrachten staat Prolinker als opdrachtgever maar geen reactie wanneer er op de opdracht wordt gereageerd. Is weinig respectvol naar degene die de tijd neemt en moeite doet om te reageren. Ook jammer dat contactgegevens zonder vooraf kennisname worden gedeeld met freelancers.
Wat wel positief is dat er genoeg opdrachten opstaan en platform openstaat voor feedback om verbeteringen aan te brengen. Ook fijn dat freelancers contactgegevens krijgen want sommige opdrachtgevers reageren helemaal niet. Wanneer er wordt gebeld zijn ze soms wel positief en ontstaat er een samenwerking.
overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Slechte communicatie
Ik kruiste blijkbaar aan dat ik lid wilde worden van Prolinker. Gemeld wordt dat dat tijdelijk gratis is en daarna betaald. Ik heb verschillende keren gemaild en gemeld dat ik mijn lidmaatschap wil stoppen. Ik krijg geen reactie en nu een verzoek om een review. Bij deze.
UPDATE
Omdat ik niet kan reageren op de reactie van Prolinker schrijf ik mijn reactie hier:
Ik ben ongevraagd aan Prolinker toegevoegd, heb zelf nooit actief een opdracht geplaatst op deze website.
Er is niet gecommuniceerd hoe je een account verwijderd, tot nu toe.
Als ik dat wil doen volgens de beschrijving hieronder, krijg ik de melding dat ik 'open opdrachten heb', ik wist dit niet.
Als ik die wil verwijderen, lijkt dat te lukken, maar springt de opdracht weer op 'open', waardoor ik dus blijkbaar mijn profiel niet kan verwijderen.
Hoe los ik dit op?
2e update:
Er bleek een misverstand, ik had twee accounts, één als freelancer en één als opdrachtgever. Als opdrachtgever werd ik aangesproken over mijn account als freelancer. Dat was verwarrend.
Beide accounts zijn nu verwijderd door mijzelf.
Blijft staan dat het antwoord op mijn vraag per mail uitbleef en dat pas werd gereageerd toen ik een review plaatste.
En dat er niet of onvoldoende is gecommuniceerd over het overzetten van Freelance.nl naar Prolinker.nl.

Interessant maar duur(
Interessant aanbod, maar in verhouding te hoge prijs om te reageren op aanbiedingen
This company has no support at all
This company has no support at all. I had an issue with my account and I tried to contact the support many times and did not get any response.
Ideaal als je een specialist zoekt
Ideaal als je een specialist zoekt, met of zonder ervaring....alles is mogelijk
Teleurstellende ervaring als zzp’er
Yorlinker lijkt op het eerste gezicht een leuk platform, maar in de praktijk valt het erg tegen. De kosten zijn hoog en er zitten veel “cowboys” en prijsvechters tussen. Serieuze aanvragen zijn zeldzaam, en als zzp’er moet je er veel tijd en energie in steken voor uiteindelijk geen resultaat. Jammer, want het idee is goed — maar de uitvoering schiet tekort.

Would not recommend
Would not recommend. Way too expensive and very bad client service.

Goed en betrouwbaar overzicht
Goed en betrouwbaar overzicht van mogelijke opdrachten
Ben niet overdreven enthousiast
Eigenlijk te duur voor de dienstverlening.
Maar vooral: heel veel opdrachten blijken niet opgevolgd te worden. Staan er eindeloos, opdrachtgevers reageren niet (respectloos; "bedankt we kiezen iemand anders" is ook een antwoord). In de nieuwsbrief komen zoveel opdrachten voor die vaag zijn of heel algemeen. Kun je niks mee.
i have to say this site give me a good…
i have to say this site give me a good experience , you just need to be patient to get a good result . very helpful and trustworthy
de variatie aan opdrachten
de variatie aan opdrachten maar wel gericht in mijn belangstellingsfeer
er komen veel opdrachten voorbij op Prolinker waardoor je snel in contact komt met de opdracht gever en aan de slag kan
Fijne weergave en duidelijke to the…
Fijne weergave en duidelijke to the point selectie aan opdrachten
inschrijvingsgeld
Het bedrijf lijkt mij goed om een groot aantal juristen-specialisten te bereiken en is uiterst duidelijk in de beschrijving van de opdracht.
De verplichting daarentegen om een inschrijving te betalen vooraleer zelfs een 1ste opdracht bekomen is, schrikt af en doet kandidaten afhaken.
Prolinker is een zeer goed platform dat…
Prolinker is een zeer goed platform dat bedrijven linkt met freelancers. Regelmatig emails met nieuwe aanbiedingen en meer dan keuze genoeg. Ik blijf dit zeker gebruiken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.