Hasta ahora me estoy involucrando en el camino de las inversiones, Bolsa de valores. Con esta lecciones he aprendido mucho del gran mundo de la inversiones,. Quiero seguir con las lecciones para pod... Ver más

Ha sido buena porque he aprendido conceptos y aspectos nuevos para mi. Considero que deberían dejar un espacio para hacer preguntas o exponer dudas a medida que avanzan las lecciones.

Te manejan los textos muy fácil de digerir y comprender, solo cuestión que le dediques unos minutos al día para avanzar en las lecciones

1. Centro educativo
  2. Clases
  3. Centro de estudio

Discover Prosperi Academy, the accessible investment learning platform. Trade with confidence through interactive courses and a real-world simulator. Welcome to Prosperi Academy, your go-to investment learning platform that makes trading and investing accessible, interactive, and fun for everyone! Whether you're a seasoned investor or a complete beginner, we've got you covered with our comprehensive courses and real-world trading simulator. * Interactive & Easy-to-Follow Courses: Don't let the fear of complexity hold you back. Prosperi Academy offers a user-friendly interface with engaging, interactive courses that break down complex investment concepts into digestible, easy-to-understand modules. Learn at your own pace and gain confidence with each step. * No Finance Degree Required: Forget the misconception that you need a finance degree to start investing. Our academy is designed to cater to all knowledge levels. We start from the basics and gradually build your expertise, so you can make informed investment decisions confidently. * Real-world Data Trading Simulator: Worried about losing money while learning to invest? Our real-world data trading simulator lets you practice and refine your skills in a risk-free environment. Test your investment strategies, analyze market trends, and make virtual trades to see how they perform without any financial risk. * Comprehensive Learning Content: We understand the importance of knowledge, and that's why Prosperi Academy offers over 20+ hours of learning content. Delve into a wide range of investment topics, from the fundamentals of stock trading to the exciting world of cryptocurrency investments. Take Control of Your Financial Future: Prosperi Academy empowers you to take control of your financial future, no matter your background or experience. Whether you dream of building a diversified portfolio, generating passive income, or achieving financial freedom, we're here to guide you every step of the way. Prosperi Academy app: https://prosperi.academy/ Prosperi Academy on the AppStore: https://apps.apple.com/us/app/prosperi-academy/id6450854300 Prosperi Academy on the Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.zimran.prosperi&hl=en

4,5

24 mil opiniones

No se en que momento me suscribí

No se en que momento me suscribí. Seguramente como otra persona que leí, comenzó a debitarse automáticamente. Deseo darme de baja y no encuentro la forma de hacerlo. Necesito me contacten para darme de baja y que no sigan debitando de mi cuenta.

16 de noviembre de 2024
Logotipo de Prosperi Academy

Respuesta de Prosperi Academy

Hola,

Entendemos tu preocupación y te pedimos disculpas por las molestias ocasionadas. Para ayudarle a cancelar su suscripción y detener nuevos cargos, póngase en contacto con nosotros directamente en support@prosperi.io con los datos de su cuenta. O también puede intentar darse de baja usted mismo accediendo a Perfil--> Suscripción--> Cancelar suscripción. Nos aseguraremos de cancelar su suscripción y le ayudaremos con cualquier otro asunto relacionado.

Saludos cordiales,
El equipo de atención al cliente de Prosperi

Aprende facil el mundo de las inversiones.

Con esta lecciones he aprendido mucho del gran mundo de la inversiones,.
Quiero seguir con las lecciones para poder aprender mas de este fascinante mundo, esta lecciones estan sencillas de aprender ya que explicadas ara entender facil.

7 de noviembre de 2024