Ben zeer tevreden met aanschaf Nord Piano 6, B-stock en inruil Electro 6 HP, tegen een voor mij goede prijs. Wesley heeft daarna ook nog tablethouder voor op de Nord geregeld! Vriendelijk behandeld e... Ver más
Had een afspraak ingepland ivm met de bezichtiging en mogelijke aankoop van een Yamaha Montage. Reactie op mijn verzoek ging adequaar en konden snel een afspraak maken. Het ontvangst was prima e... Ver más
Enkel positieve punten: - Service en aandacht top! Wesley is relaxed; stelt de juiste vragen, luistert naar je en hoort wat je zegt. Dit hielp mij een weloverwogen keuze te maken. - Inruil moge... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Prosq Music levert | Nieuwe | B-Stock | Occasion | muziekinstrumenten en pro-audio. Dit tegen de beste prijzen en de juiste service.
Celciusstraat 8, 7701 BW, Dedemsvaart, Holanda
- +31630541917
- info@prosq.nl
- prosq.nl
Ben zeer tevreden
Wesley heeft daarna ook nog tablethouder voor op de Nord geregeld! Vriendelijk behandeld en voelt betrouwbaar.
Gezellige positieve indruk
Gezellige positieve indruk van dit bedrijf. Je word goed geholpen en vooral goed geluisterd naar de wensen!
Fijne winkel
Fijne winkel. Wesley denkt goed mee.
Fijne en snelle levering van mijn montage m.
Zeker aanrader!
Aankoop synthesizer.
Reactie op mijn verzoek ging adequaar en konden snel een afspraak maken.
Het ontvangst was prima en Wesley heeft me prima voorgelicht en geholpen met de aankoop van dit instrument. Het voelde vertrouwd en hij was open en eerlijk.
Ben je op zoek naar een stagepiano of synt, dan kan ik Prosq Music van harte aanbevelen.
Ik ben erg prettig geholpen
Ik ben erg prettig geholpen. De winkel heeft een uitgebreid assortiment van NORD keyboards. Wesley heeft veel kennis op het gebied van keyboards. Er is alle gelegenheid om instrumenten te proberen en vergelijken. Daarnaast zijn de prijzen gunstig en kreeg ik een eerlijk bedrag voor mijn inruil synth. Kortom een aanrader. Zeker als je zoals ik verknocht ben aan NORD instrumenten.
Tweedehands Roland F130-R
Ik heb een tweedehands Roland F130-R gekocht bij Prosq. Wesley van Prosq is een hele vriendelijke en betrouwbare eigenaar. Levering was sneller dan ik had verwacht. Hij maakte snel een afspraak en kwam de piano zelf langsbrengen zonder extra kosten (meer dan een uur rijden). Erg fijne ervaring gehad en de piano is top.
Prosq Music = 5 sterren beleving en waardering!
Enkel positieve punten:
- Inruil mogelijk en schappelijk!
- In tegenstelling tot overgrote deel van muziekzaken heeft Prosq Music van elk (serieus) merk het actuele model staan om te proberen!
Prosq Music ga zo door! Je hebt er een dankbare en tevreden klant bij!
Mijn ervaring bij prosq music is niet…
Mijn ervaring bij prosq music is niet te verwoorden. Geweldige service met een uitstekende kennis over de klavieren die zij verkopen. Ik heb een hele prettige ervaring gehad waarbij er goed advies werd gegeven voor alle twijfels en vragen die ik had bij de aankoop van een Nord stage 4.
Ik ben zeer blij dat ik ben terechtgekomen bij PROSQ Music en ze zijn zeker aan te raden voor ieder ander die opzoek is naar een klavier.
Fantastische geholpen en goede service
Fantastische geholpen en goede service! Ik heb mijn Nord Electro 6 HP in geruild voor een Stage 4 73 HA. Ruim de tijd op de app voorafgaand en aan de telefoon en ter plekke ook ruim de tijd om uit te proberen. Snelle service en vriendelijke behandeling. Dank!
Wesley Van Prosq is echt top
Wesley Van Prosq is echt top
Hij heeft verstand van zaken weet als 1 van de weinige muziekwinkels nog wat service op maat betekend
Uitleg meedenken realistisch met inruilen van je oude gear
Zoek jij een betrouwbare muziekwinkel met kennis van zaken zoek dan niet verder en bezoek eens zijn winkel
Mvg Berry Boeijen

Service bij Prosq
Voor maandagmiddag een afspraak gemaakt met Wesley van Prosq. Meer dan 2 uur nam hij de tijd om de Nord Stage 4 te demonstreren. Ook kon hij goed antwoorden op mijn vragen. Hij gaf ook goede suggesties om het apparaat te leren kennen. Alles in een rustige ongedwongen sfeer. Ik mag hem altijd bellen of mailen als ik ergens een probleem mee heb. Kortom: een geweldige service krijg je bij Prosq.

Respuesta de Prosq Music
Snel, professioneel en kundig!
In december 2025 heb ik de Nord monitors inclusief de draagtas en de Nord pedal triple tp1 besteld. Alle producten zijn snel geleverd ondanks de feestdagen. Ik heb contact gehad via Whatsapp met vragen die ik had. Deze zijn snel en professioneel beantwoord door oa Wesley.weer een tevreden klant!

Respuesta de Prosq Music
Fijne communicatie en komt afspraken na.
Heb goede afspraken kunnen maken over de levering en ook na levering goed geholpen bij instellingen waar ik tegenaan liep. Erg klantgericht en komt alle afspraken na (waar vindt je dat nog tegenwoordig).

Respuesta de Prosq Music
Super goede ervaringen met Prosq.
Super goede ervaringen met Prosq, al meerdere jaren trouwens.
Nu nieuwe Yamaha M8x en Crumar Mojo 61 gekocht. Fijne en goede communicatie met Wesley, alles top geregeld en voor een goede prijs.
Prosq is HET adres voor muzikanten/toetsenisten.
Enthousiast en betrouwbaar
Wesley heeft mij uit eigen initiatief gebeld naar aanleiding van een door mij gestelde vraag.
Ik kreeg uitvoerige uitleg, advies en een zeer gepast aanbod.
Wesley is het toonbeeld zoals je als klant behandeld wilt worden.
Op afstand kopen is gezien de totaalprijs een dingetje. Ook daarin werd meegedacht.
Zijn enthousiasme is bijzonder aanstekelijk en dat heeft in positieve zin impact.
Ik kan iedere muzikant van amateur tot professioneel Prosq aanbevelen. 🌺🍀💐

Goede service!
Bedrijf wat mee denkt. Wesley is zeer klantvriendelijk
Ik ben erg fijn geholpen door Wesley
Ik ben erg fijn geholpen door Wesley. Een goede prijs en goede service kan blijkbaar ook samen. Ik heb mijn oude Nord ingeruild en kreeg een mooie prijs en mocht zelfs mijn oude piano nog even houden om al mijn sounds over te zetten. Wesley bedankt!

Tevreden klant!
Heb de Yamaha montage M6 gekocht aan een correcte prijs. Ik werd voldoende op de hoogte gehouden door de levertermijn. Daarna is ie vlotjes en goed ingepakt geleverd! Voor mij in alle opzichten fijn om zaken te doen met Prosq Music

Supersnel
Heel snel antwoord op Marktplaats terug gekregen, een heel aardig persoonlijk telefoontje en de Yamaha CP73 was de volgende dag al binnen, net iets goedkoper dan andere aanbieders.
Más información sobre otros tipos de reseñas.