1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

KOSTTILLSKOTT FÖR PROSTATAHÄLSA Prostacare förser kroppen med 6 effektiva aktiva ingredienser, inklusive lykopen och pumpafrön. Lykopen hjälper till att upprätthålla en frisk prostata. Pumpafrön hjälper till att upprätthålla normal prostatafunktion för män.

2,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag var verkligen kritisk till dessa

Jag var verkligen kritisk till dessa. Men jag har fått ändra uppfattning. Jag sover numera gott hela natten utan att behöva gå upp mitt i natten.
Jag har ett jobb som innebär att när jag väl har påbörjat något så kan jag inte gå i från. Det var ett ständigt planerande för att vara säker på att jag kunde genomföra ett helt arbetspass utan att bli kissnödig. I dag har jag inga problem av den karaktären. Jag jobbar i lugn och ro utan att behöva vara rädd för att bli kissnödig mitt i en period.

9 de mayo de 2024

Respuesta de Prostacare

Hej Peter, tack för ditt meddelande! Riktigt roligt att höra om din upplevelse och hur produkten har gjort en skillnad för dig!
Allt gott!

Från 2-3 nattliga besök till 0

Innan dessa tabletter så gick jag upp ca 2-3 ggr per natt i dag nästan aldrig så himla gött sover så mycket bättre å vaknar utvilad kanon för mej 👍🏼👍🏼👍🏼

23 de julio de 2023

Hej och tack för din recension!

Vad kul att höra att du är nöjd med ProstaCare. Man mår mycket bättre när man får sova ordentligt 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har andvänd prostatacar i 8 månader…

Jag har andvänd prostatacar i 8 månader efter 1 månad märkte jag att jag slapp springa på toaletten nu sover jag hela natten det gäller att han tålamod.mitt psa låg på 9.5 och nu 3 jätte nöjd.jag tar mina tabletter på kvällen 2 stycken sedan starten.

16 de julio de 2023

Hej och tack för din recension!

Vad roligt att höra att du också är nöjd med ProstaCare 😊

Önskar dig en fin dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

de första 2 månaderna känns lite…

de första 2 månaderna känns lite förbättring.men efter 3månader börjar att känna mycket förbättringar.kan säga att jag ska bli av med prostatan i fram tiden om jag fortsätter med den och det i känsla i mig.natur medicin tar lite tid och bra för hälsa.från mitt hjärta ni måste fortsätta med den mer än 6 månader.lycka till.
för mig är super natur medicin som jag har provat.ska fortsätta med den till jag bli av med den.resultat mer än 70% blivit bättre.tack till den person som upptäckte det.

16 de junio de 2023

Hej och tack för din recension!

Vad roligt att höra att du också är nöjd med ProstaCare. Ha en fin dag🤩

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter 2 månader ingen effekt…

Efter 2 månader upplever jag tyvärr ingen positiv förändring enligt beskrivning, inte ens placebo. Så lång tids dagligt intag bör ge en indikation på nyttan och ev effekt. Svaret från företaget, utan belägg, är att man ska ta tillskottet 4-6 månader för effekt. Varför erbjuds då prova-på i 2 månader? Abonnemangsförsäljning är främst till för att låsa upp kunder och garantera företagets kassaflöde. Är produkter/tjänster tillräckligt bra säljer de sig själva.

30 de marzo de 2023

Hej och tack för din recension!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ProstaCare. Eftersom detta är ett naturligt kosttillskott så rekommenderar vi att man tar rekommenderad dos varje dag i minst 4-6 månader innan man kan märka av önskad effekt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen effekt alls dessutom alldeles för…

Ingen effekt alls dessutom alldeles för dyrt

18 de marzo de 2023

Respuesta de Prostacare

Hej och tack för din feedback!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med våra produkter. Eftersom detta är ett naturligt kosttillskott så rekommenderar vi att man tar sitt kosttillskott varje dag i minst 4-6 månader innan man kan märka av effekt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har absolut inte haft någon som helst…

Har absolut inte haft någon som helst effekt,svårt att se hur man avslutar detta abonnemang.

10 de marzo de 2023

Respuesta de Prostacare

Hej och tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ProstaCare. Eftersom detta är ett naturligt kosttillskott så rekommenderar vi att man använder produkten varje dag i minst 4-6 månader.

Du kan enkelt avsluta ditt abonnemang via vår kundportal på vitamail.se eller så kan du ringa in till vår kundservice på 018-800 8383, mellan 09.30-16.00, måndag-fredag.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The service was quick and efficient

The service was quick and efficient, and the product itself has been just as quick and efficient

17 de febrero de 2023

Respuesta de Prostacare

Hi Collin and thanks for your review.

It makes us happy to hear that you are satisfied with our service and our products!

We are wishing you a great day :)

Det korte og lange.

Det korte og lange er ,d 13/2 betalte jeg 174 kr til jer , men har aldrig modtaget noget fra jer.før eller siden kvitering har jeg også på indbetalingen, men de penge har i har i måske ikke fået ? Thomas

13 de febrero de 2023

Respuesta de Prostacare

Hej och tack för din feedback!

Vänligen ta kontakt med Vitamail Danmark så ska du få hjälp av de. Deras telefonnummer är 89878812, eller så kan du fylla i deras kontaktformulär på hemsidan: https://www.vitamail.dk/kontaktformular/

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har testat förr o det blev en…

Jag har testat förr o det blev en förbättring o se n slutade och det blev sämre igen nu har jag börjat igen o ser en lite förbättring, så det är okej

24 de diciembre de 2022

Respuesta de Prostacare

Tack så mycket, kul att höra att det fungerar för dig!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.