Escrito por la empresa
KOSTTILLSKOTT FÖR PROSTATAHÄLSA Prostacare förser kroppen med 6 effektiva aktiva ingredienser, inklusive lykopen och pumpafrön. Lykopen hjälper till att upprätthålla en frisk prostata. Pumpafrön hjälper till att upprätthålla normal prostatafunktion för män.
No ha contestado las opiniones negativas
Helt utan någon som helst effekt
Helt utan någon som helst effekt, kan lika gärna ta ett geléhallon som dessutom är godare…..
71 år och kissat ca 2-4 ggr per natt
71 år och kissat ca 2-4 ggr per natt. Nu käkat Prostaron i en vecka och redan efter ett par dagar så behöver jag endast gå en gång på natten. Känns helt otroligt och nu undrar jag om medlet binder vätskan i kroppen.
Jag har använt prostacare i 4…
Jag har använt prostacare i 4 veckor.Jag känner att jag kan kissa litet lätare nu
Jag var verkligen kritisk till dessa
Jag var verkligen kritisk till dessa. Men jag har fått ändra uppfattning. Jag sover numera gott hela natten utan att behöva gå upp mitt i natten.
Jag har ett jobb som innebär att när jag väl har påbörjat något så kan jag inte gå i från. Det var ett ständigt planerande för att vara säker på att jag kunde genomföra ett helt arbetspass utan att bli kissnödig. I dag har jag inga problem av den karaktären. Jag jobbar i lugn och ro utan att behöva vara rädd för att bli kissnödig mitt i en period.

Från 2-3 nattliga besök till 0
Innan dessa tabletter så gick jag upp ca 2-3 ggr per natt i dag nästan aldrig så himla gött sover så mycket bättre å vaknar utvilad kanon för mej 👍🏼👍🏼👍🏼

Respuesta de Prostacare
Jag har andvänd prostatacar i 8 månader…
Jag har andvänd prostatacar i 8 månader efter 1 månad märkte jag att jag slapp springa på toaletten nu sover jag hela natten det gäller att han tålamod.mitt psa låg på 9.5 och nu 3 jätte nöjd.jag tar mina tabletter på kvällen 2 stycken sedan starten.

Respuesta de Prostacare
de första 2 månaderna känns lite…
de första 2 månaderna känns lite förbättring.men efter 3månader börjar att känna mycket förbättringar.kan säga att jag ska bli av med prostatan i fram tiden om jag fortsätter med den och det i känsla i mig.natur medicin tar lite tid och bra för hälsa.från mitt hjärta ni måste fortsätta med den mer än 6 månader.lycka till.
för mig är super natur medicin som jag har provat.ska fortsätta med den till jag bli av med den.resultat mer än 70% blivit bättre.tack till den person som upptäckte det.

Respuesta de Prostacare
Efter 2 månader ingen effekt…
Efter 2 månader upplever jag tyvärr ingen positiv förändring enligt beskrivning, inte ens placebo. Så lång tids dagligt intag bör ge en indikation på nyttan och ev effekt. Svaret från företaget, utan belägg, är att man ska ta tillskottet 4-6 månader för effekt. Varför erbjuds då prova-på i 2 månader? Abonnemangsförsäljning är främst till för att låsa upp kunder och garantera företagets kassaflöde. Är produkter/tjänster tillräckligt bra säljer de sig själva.

Respuesta de Prostacare
Ingen effekt alls dessutom alldeles för…
Ingen effekt alls dessutom alldeles för dyrt

Respuesta de Prostacare
Har absolut inte haft någon som helst…
Har absolut inte haft någon som helst effekt,svårt att se hur man avslutar detta abonnemang.

Respuesta de Prostacare
The service was quick and efficient
The service was quick and efficient, and the product itself has been just as quick and efficient

Det korte og lange.
Det korte og lange er ,d 13/2 betalte jeg 174 kr til jer , men har aldrig modtaget noget fra jer.før eller siden kvitering har jeg også på indbetalingen, men de penge har i har i måske ikke fået ? Thomas

Respuesta de Prostacare
Jag har testat förr o det blev en…
Jag har testat förr o det blev en förbättring o se n slutade och det blev sämre igen nu har jag börjat igen o ser en lite förbättring, så det är okej

Respuesta de Prostacare
Det känns att Prostacare fungerar på…
Det känns att Prostacare fungerar på mig och jag inte kissar så ofta nu på kvällen (fast det är ändå några gånger). Jag vill fortsätta att pröva.

Respuesta de Prostacare
Más información sobre otros tipos de reseñas.