Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 æsker med same vare. Der var ikke så lang holdbarhed på dem eller rettere sagt bedst før. De sendte en ekstra æske med nogenlunde samme indhold med uden beregning. Det synes jeg er god... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte et par solbriller med styrke. Modtog dem hurtigt, og brillerne var egentlig OK, men ville nok alligevel hellere have haft en anden model efter at have prøvet dem. Synes måske de var lidt mind... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er igang med at afprøve de forskellige produkter som jeg har fået tilsendt. Sensitive virker lovende.Så jeg er meget tilfreds. Mvh Mette Birch

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Jeg ved ikke endnu om øjendråberne virker efter hensigten, da jeg har en øjensygdom. Mvh Mary Clark

Información sobre la empresa

1. Droguería
  2. Tienda de artículos de belleza
  3. Tienda de artículos médicos
  4. Farmacia online
  5. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Prosyn er specialiseret i produkter til øjenpleje og har et stort udvalg af bl.a. øjendråber til tørre øjne, produkter til cilietoilette, dråber og gel mod MGD (Meibomian Gland Dysfunction) og øjenlågsbetændelse (Blefaritis). Desuden sælger vi vitaminer og kosttilskud til f.eks. forebyggelse af AMD. I den lidt lettere afdeling har vi allergivenlig øjenmakeup, øjenlågsrens, renseservietter, solbriller med mere. Prosyn bestræber sig hele tiden på at være konkurancedygtig på både priser og service. Vi er altid til rådighed med råd og vejledning omkring produkter og behandling. Vi svarer meget gerne på spørgsmål om f.eks. tørre øjne eller spørgsmål omkring cillietoilette. Sådanne emner kan ofte virke forvirrende hvis man måske har fået diagnosen tørre øjnene, men ikke helt forstår hvorfor man har symptomerne eller blot har brug for at få uddybet hvordan det behandles. Virksomheden er etableret i 2020 og har her i andet halvår af 2022 leveret tæt på 1500 forsendelser med øjenplejeprodukter til tilfredse kunder.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åger pris og snegle forsendelse

Jeg var overbevist om at når jeg bestilte 2 stk skulle jeg kun betale for en gang forsendelse, men nej man tog da godt nok 2 x forsendelse selv om det var en pakke og en levering som så tog en uge!og så kan jeg heller ikke ændre dato til 3.1.2026

29 de diciembre de 2025
Logotipo de Prosyn

Respuesta de Prosyn

Kære Grethe Busk
Jeg kan simpelthen ikke forstå din anmeldelse. Det er ikke sandt at du har betalt 2 gange for levering. Det er simpelthen urigtigt. Du har betalt for en privat omdeling til 62 kr. som er normal PostNord takst. Vi har talt sammen i dag og jeg forklarede at forsinkelsen er sket i forbindelse med PostNords håndtering af din pakke - som de også har gjort dig opmærksom på via mail/SMS.
Håber, om ikke andet, at du kan bruge produkterne.
Med ønske om et godt nytår.
Hilsen Prosyn

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.