Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allting var suveränt, lätt och enkelt och snabb support. Beställde en aux-bluetooth sändare som strulade lite och skickade ett Mail, och fick snabbt ett svar och en ny skickad. Snabb leverans också!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde ett alcantara skal till min mobil samt glas rengöring med avrinning. Super nöjd med skalet, snyggt och grym kvalitet. Har dock inte hunnit testa glas rengöringen än, men har stora förväntnin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Jag hade en fråga och fick snabb hjälp inom 1 dygn med både video och skriftliga instruktioner. Mycket trevligt bemötande.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grymma produkter och snabb leverans

Grymma produkter och snabb leverans. Är sjukt nöjd och eran telefon laddare till bil måste jag säga är helt världsklass bäst jag någonsin har provat sen att man fick en extra reklam reg skylt gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Så ett stort tack till er på odiffat. På återseende när det är dags för lite mer grymma produkter 👍🏼🙌🏻

25 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oseriösa?

Köpte backljus lampor till min f31a. Direkt efter montering så varnar bilen för defekt backljus. Dom lyser men bilen varnar.
Efter kontakt med företaget så säger dom att bilen behöver kodas om med olika program. Något som jag inte har och något som inte står i beskrivningen vid köpet.
Vill då reklamera lamporna men företaget har slutat svara.

30 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde ett alcantara skal till min…

Beställde ett alcantara skal till min mobil samt glas rengöring med avrinning. Super nöjd med skalet, snyggt och grym kvalitet. Har dock inte hunnit testa glas rengöringen än, men har stora förväntningar på den.

25 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dåligt

Den funkade bra var jätte nöjd, men inte så länge fick jag utnyttja den för sen kunde jag inte höja musiken den var jätte låg fast jag har på högsta på mobilen och stereon

9 de marzo de 2025
Logotipo de Odiffat

Respuesta de Odiffat

Hej! Håll ner en av pilarna på displayen för att höja volymen på FM sändaren så slipper du det problemet!

Allt gott

Grymma paketpris!

Sjukt nöjd med tershines produkter (såklart) men ett slag för odiffat som kan hålla marknadens billigaste pris på deras tvättpaket!

26 de febrero de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.