Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onneksi saan hyviä tarjouksia, joten pystyn aina välillä tilata hyväksi toteamiani tuotteita. Ateriankorvike toimii minulle ja on lisäksi todella hyvän makuista. Aurinkokapselit ovat auttaneet ihoan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Olin pitkään miettinyt tuotteiden tilaamista ja vihdoin sain sen tehtyä. Onneksi valitsin myös näytepakkaukkaus setin, rasvanpoltto paketin yhteyteen. Tämän avulla ymmärsin ”unohtaneeni” huipputuottee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gut Repair tuote: parin viikon käytön jälkeen ei mitään positiivista sanottavaa. Ruokavaliossa ei mitään muutosta ko tuotetta lukuunottamatta. Vatsa tuntui turvonneemmalta kuin aiemmin. Otin yhte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nyt oli nopea toimitus. Olen aikaisemmin tilannut tuotteita ja tykännyt kovasti. Voin suositella. Makuasiat ovat jokaiselle varmasti erilaisia, mutta suosittelen kokeilemaan. Itselläni tuotteet ainaki... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tyytyväinen

Toimitus tuli nopeasti perille. Tilasin makutestipaketin ja tuotteista löytyi heti suosikit: suklaapähkinät, ateriakorvikepatukka ja slim suklaa!
Vadelma-valkosuklaa oli omaan makuun turhan makeaa.

15 de febrero de 2024

Kiitos upeasta palautteestasi! 💖 Mukavaa, että suosikit löytyi näin nopeasti. 😍

Uusi vakkari asiakas

Kokeilupakkausta ennen olin skeptinen.Epäilin tuotteiden maistuvan,mainostamisesta huolimatta,pahalta.Toisin kävi 😂Maut olivat,sitä mitä lupasivat ja koostumus ihanan täyteläinen.Tilasin heti yhden pönikän ja muutaman patukan,niitä odottelen nyt kuumeisesti.Muita vastaavia tuotteita en aio enää käyttää,vaan aion tilata jatkossa vain Protein.fi:stä. 👌

15 de febrero de 2024

Respuesta de Protein.fi

Wow! Kiitos upeasta palautteesta. 💖 Olemme niin iloisia, että olet löytänyt tuotteidemme pariin. 😍

Helppo verkkokauppa

Helppo verkkokauppa. Paljob hyviä tarjouksia. Nopea toimitus.

14 de febrero de 2024

Respuesta de Protein.fi

Kiitos upeasta palautteestasi! Mukavaa, että olet löytänyt tuotteidemme pariin. 💖

Nämä ovat ihan parhautta

Nämä ovat ihan parhautta! Kerrankin ateriankorvikkeita, jotka ei ole epämääräistä litkua, vaan maku on laadukas ja jotenkin sellainen paljon kuohkeampi kuin monissa muissa protskujauhekamoissa. Tilasin ensin näytepaketin ja suosittelen sitä, koska eri makujen välillä on minusta isojakin eroja. Sen verran hyviä kuitenkin oli, että tilasin heti kaksi tonkkaa Slimiä ja yhden Protein Shake -tonkan. Kummassakin tapauksessa tilaus tuli todella nopeasti. Näytteet muutamassa päivässä, varsinainen tilaus viikossa. Kommunikaatio on aivan erinomaista - alekampanjan jälkeen toimitus oli hieman kiireinen tilauksista, joten sain erillisen viestin, että tilaus viivästyy ja on minulla vasta… muutaman päivän päästä! ”Voi ei!” :D Eli toisin sanoen tosi hyvin pidettiin kartalla tilauksesta, ja viivästyneenäkin tuli ihan huikean nopeasti. Parhaita makuja tähän mennessä on olleet banaani ja chai latte ja sitten tuo piparkakku (taitaa olla kausimaku, mutta oli pakko testata!)

5 de febrero de 2024

Kiitos huikeasta palautteestasi! 💖 Tämä ilahdutti meidän päivää! ✨

Sain tilaamani tuotteet ensimmäisen väärän tuotteen tilalle 2:n päivän kuluttua
Maistuu hyvältä 😋 ja nyt tuloksia odotellen kesää kohti 💪☀️🏋️‍♂️🏃🏻‍♀️

23 de enero de 2024

Kiitos upeasta palautteestasi! 💖

Luotettava verkkokauppa

Tilasin 5x näytetuote + protein shaker paketin. Paketti saapui perille nopeasti ja siinä oli kaikki mitä pitikin. Ilmaiseksi tuli mukana testipussi suklaakuorrutteisia pähkinöitä, oli super hyviä!

Yhdessä näytepussissa oli kuitenkin pieni reikä, josta valui jauhoa koko pakettiin.

Testasin slim vaniljaa kaverin kanssa, ei ollut kummankaan makuun. Slim suklaa on tähän mennessä suosikkini (: .

28 de enero de 2024

Kiitos palautteestasi Nea! 💖

Nopea toimitus

Nopea toimitus, asiakaslähtöinen asiakaspalvelu.
Nettisivut välillä vaikea hahmottaa, esim hinta.

Sain miehenikin innostumaan proteiinijauheista, teimme juuri ison tilauksen hyödyntäen aleja.😋

24 de enero de 2024

Kiitos upeasta palautteesta!💖 Mukavaa, että miehesikin innostui! 😍

Happy

I was very happy with my order. It was quite interesting to try as I am not used to drink protein so taste was bit strange to me, but after while I enjoyed it very much. It's great ✨

8 de enero de 2024

Respuesta de Protein.fi

Thank you for you feedback! 💖 Great to hear that you got used to the taste! 😍

Olen ollut tyytyväinen

Vasta muutaman kerran tilannut, silti olen ollut erittäin tyytyväinen. Hyvää ja nopeaa palvelua. Erityisesti pidin banaanin makuisesta ateriankorvikkeesta. Plussaa myös verkkokaupan ulkoasusta. Joka on helppo lukuinen, sekä siisti.

19 de octubre de 2023

Kiitos ihanasta arvostelustasi! 💖

Erinomainen maku

Maku on ylivoimaisesti parhain ja aito, eikä esanssinen.
Sekoittuvuuskin on hyvä
Toimitus on nopeaa.

29 de diciembre de 2023

Kiitos ihanasta palautteestasi! 💖

Hyvä palvelu ja tuote

Asiakaspalvelu on mintissä ja tavarat liikkuu nopeasti. Proteiinit tuntuu toimivan ja menee alas mukisematta. Sopii miehille erinomaisesti

20 de noviembre de 2023

Respuesta de Protein.fi

Kiitos upeasta palautteesta! Mukavaa, että tuotteemme ja palvelumme on miellyttänyt sinua. Tervetuloa ostoksille uudemmankin kerran. 💖

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very good taste protein powder!

I ordered the samples and they were all good. I especially loved the caramel and banana/strawberry protein powder. The meal substitute bar was a bit too weird taste for me, meaning not tasting natural, but the rest of the sample were really good!

20 de noviembre de 2023

Respuesta de Protein.fi

Thank you for your feedback! 💖💪🏼

Tilaaminen helppoa

Tilaaminen helppoa. Paketti tuodaan suoraan kotiin ilman ylimääräisiä maksuja. Hyvät makuvalinnat.

17 de noviembre de 2023

Kiitos ihanasta arvostelusta! 💖

Kokeilupaketti

Ihana kokeilupaketti, missä pääsi maistamaan eri makuja. Tykkäsin erityisesti Boozt-pussukan "sininen ananas" -mausta. Tilaan sitä lisää seuraavaksi.

15 de noviembre de 2023

Kiitos ihanasta arvostelusta! 💖 Mahtavaa, että pidit tuotteistamme! 💪🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Olen uusi jäsen ja kokeillut vasta…

Olen uusi jäsen ja kokeillut vasta muutamaa näytettä ja belgialaisen suklaan makuista proteiinijauhetta. Todella hyvän makuista ja toimii salitreenin jälkeen täydellisesti! Laitoin juuri uusia makuja tilaukseen:)

14 de noviembre de 2023

Respuesta de Protein.fi

Kiitos ihanasta arvostelusta! 💖 Mukavaa, että olet löytänyt tuotteemme ja olet ollut niihin tyytyväinen. ✨💪🏼

Hyviä makuja

Hyvä näytepakkaus ja kaikki maut oli miellyttäviä. Aion tilata lisää. Oma suosikki on chai latte.

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Protein.fi

Kiitos ihanasta palautteesta! Upeaa, että oma suosikki on jo löytynyt. 💖

Kannattaa kokeilla😊

Hyvät hinnat ja oikeasti hyvänmakuiset tuotteet! Olen kokeillut monia muita vastaavia tuotteita muista kaupoista, eivät vedä vertoja protein.fi tuotteille. Lisäksi nopea toimitus 👍

30 de octubre de 2023

Respuesta de Protein.fi

Kiitos ihanasta arvostelustasi! 🥰 Mahtavaa, että olet ollut tyytyväinen tuotteisiimme. 💖

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.