Proteincompany.no Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte betakaroten 50mg (pga soleksem), her på proteincompany. Varen kom rask, og levde virkelig opp til forventningene. Har bestillt en ny pakke, da jeg også opplever en mye mer holdbar brunfarge, i... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt og bestille,ble sendt rimelig…

Enkelt og bestille,ble sendt rimelig raskt,og var godt fornøyd med varene 👍😃

21 de febrero de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for din tilbakemelding! 🙌

Vi er glade for at du er fornøyd med både bestillingen og varene. Håper du får mye glede av dem! 💪😃

Velkommen tilbake! 🚀

Kan anbefales!

Kom I tide og var akkurat som forventet

23 de febrero de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Takk for din tilbakemelding! 😊 Så flott å høre at alt kom i tide og var akkurat som forventet! 🚀 Vi ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang. 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Norsk plass som selger barbells creamy…

Norsk plass som selger barbells creamy crisp
Fantastisk💪

17 de enero de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for din flotte anmeldelse! ❄️

Det gleder oss at du er begeistret for Barebells Creamy Crisp! Vi er stolte av å kunne tilby disse populære proteinbarene til våre norske kunder. 💪

Velkommen tilbake! 🎯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter,godt utvalg og rask…

Bra produkter,godt utvalg og rask levering. Anbefales hver dag i uka💪

25 de enero de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! ❄️

Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både produktene, utvalget og leveringshastigheten vår! Ekstra hyggelig at du anbefaler oss videre. 💪

Velkommen tilbake! 🎯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og hyggelig betjening

Rask levering og hyggelig betjening. Produktene levde også opp til forventning. Anbefales 🤩

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Vi er superglade for at du er fornøyd med både servicen og produktene. Velkommen tilbake til oss! 💪😊

very good

very good. nice

14 de noviembre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

🙌 Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Kort, men veldig verdsatt. 😊💯 Vi gleder oss til å fortsette å levere det beste til deg! 🌟💪

Handler her igjen!

Handelen gikk smooth og varene kom raskt. Er fornøyd med utvalget til protein company. I tillegg til deres kampanjer og rabattkoder. Blir å handle herfra igjen!

7 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! 😊 Vi er glade for at handelen gikk smooth, at varene kom raskt 🚚, og at utvalget vårt faller i smak! 🎉 Så gøy at du også har fått glede av kampanjene og rabattkodene våre 💸 – vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved neste kjøp! 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har hatt en super opplevelse med…

Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt topp – de er veldig hjelpsomme og svarer raskt på spørsmål. Jeg setter også pris på at de har mange produkter som passer til både styrketrening og generell helse. Proteincompany.no er definitivt blitt mitt favorittsted for alt av kosttilskudd og treningsprodukter. Anbefales på det sterkeste!

27 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd med både utvalget, leveringstiden og kundeservicen vår 🙌. Vi gjør vårt beste for å kunne tilby produkter av høy kvalitet som passer til alle dine treningsbehov og helse, så det betyr mye å høre at vi har blitt din favoritt! 💪✨

Vi ser frem til å fortsette å levere gode produkter og service til deg. Takk for anbefalingen! 💚

Rask levering

Rask levering, og gode produkter!

2 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

😊 Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både leveringstiden og produktene våre 🚚💨. Det er akkurat slik vi ønsker det! Vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden 🛒✨.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapt handel og gode produkter og sist…

Kjapt handel og gode produkter og sist men ikke minst lynraskt levering. Anbefaler!

17 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🌟 Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med både produktene og den lynraske leveringen. Vårt mål er alltid å levere topp kvalitet med en superrask handel, og det varmer hjertet å få slike anbefalinger. Vi gleder oss til å kunne betjene deg igjen snart! 💫🚀

Best products

Best products, good prices, rask levering .

17 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🙌 Vi setter stor pris på dine ord om våre produkter, priser og raske levering. Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet til konkurransedyktige priser – lynraskt selvfølgelig! 🚀 Vi gleder oss til å gi deg flere gode handleopplevelser i fremtiden. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og rask service!

14 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🌟 Vi er veldig glade for at du er fornøyd med produktene våre og servicen. Rask og pålitelig service er noe vi alltid strekker oss etter, så det er fantastisk å høre at vi lever opp til forventningene! Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden. 😊

Kjempe god anbefaler♥️

11 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den varme anbefalingen! 💖 Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd. Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste opplevelsen, og det er en glede å vite at du anbefaler oss! Vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen snart. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The company has very good quality…

The company has very good quality products that I cannot find in different stores in Oslo. And the delivery is quite efficient

15 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 😊 Det er virkelig godt å høre at du setter pris på kvaliteten på produktene våre, spesielt når de er vanskelige å finne andre steder. Vi er også veldig glade for at du opplever leveringen som effektiv. Vi fortsetter å jobbe hardt for å sikre at våre kunder får den beste kvaliteten og rask service. Vi ser frem til å kunne levere flere kvalitetsprodukter til deg i fremtiden! 🚚✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært rask levering og svært god…

Svært rask levering og svært god kundeservice. Hadde et spørsmål om utløpsdato på et produkt og fikk kontakt med kundeservice på telefon med en gang som kunne svare på alt jeg lurte på. Troverdig og tillitsvekkende selskap!

1 de octubre de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Vi er glade for at du fikk rask hjelp og at du er fornøyd med vår kundeservice. Det betyr mye for oss å høre at du stoler på oss som selskap.

Velkommen tilbake til Proteinbolaget! 💪✨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolut den tveklöst sämsta…

Absolut den tveklöst sämsta kundservicen genom tiderna.
Fick en trasigt packet som läkt ut energidrycka över hela Bagaget mitt.
Var inga problem när paketet stod upp, men när ja la den ner i bilen blev det en full damm i bilen.
Posten hade inga problem med att jag skulle få en Rekond på skadan som uppstått på bilen min.
Men var tvungen o ta de via Proteincompany.
Men där var de inte villiga att upprätta sak om det eller hjälpa mig över huvudtaget med saken. Även om jag förmedlande vad Posten själva sagt.
Blev erbjuden 100kr kupong hos dom för besväret ?
Mitt råd handla någon annanstans

23 de septiembre de 2024

Hej,

Tack för att du har kontaktat oss, och vi beklagar verkligen att du har haft en sådan negativ upplevelse med din beställning. Vi förstår att situationen har orsakat stor olägenhet och vi vill gärna hjälpa till.

För att vi ska kunna gå vidare med detta ärende, ber vi dig vänligen att skicka oss bilder på skadan och paketet. På så sätt kan vi undersöka vad som har hänt och hitta en lösning som du känner dig nöjd med.

Vi vill försäkra dig om att vi tar detta på största allvar och kommer att göra vårt bästa för att lösa situationen så snabbt som möjligt.

Vänligen återkom med bilderna så hjälper vi dig vidare.

Lav pris, rask levering.

Handlet mest pga prisen også ville jeg prøve hvor lang tid det tok å få varene. Gikk overraskende fort og varene var som de skulle. Topp score!

2 de septiembre de 2024

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😍 Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med både pris og leveringstid. Det er akkurat sånn vi vil at det skal være! 🚚💨

Velkommen tilbake når som helst, vi står klare til å levere flere varer til deg! 💪✨

Elendig kundeservice

Bestilte to poser proteinpulver til 1400kr per stk, hvorav den ene var revnet da den ankom. Pulveret lå strødd ut i esken. Jeg sendte en henvendelse til kundeservice med bilde og forklaring, og uttrykte høflig et ønske om å motta en ny pose. Kundeservice beklagde og kompenserte meg med en 75 kroners rabattkupong.

20 de agosto de 2024

Hei,

Vi beklager virkelig det som har skjedd, og for at du ikke er fornøyd med vår kundeservice. Det er dessverre slik at produkter noen ganger kan bli skadet under transporten, noe som er utenfor vår kontroll. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at dine bestillinger skal ankomme. 😔

Hvis du føler at kompensasjonen du mottok ikke var tilstrekkelig, vennligst ta kontakt med vår kundeservice igjen, så ser vi på saken på nytt. Vi vil gjerne sørge for at du blir fornøyd.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og vi håper vi kan få muligheten til å rette opp inntrykket ditt. 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The package came really good

The package came really good.
The company members take time to explain everything, that was really kind.
I loved the small package of whey (chocolate taste). The price of every few products (powders and vitamins) was just enough by meaning the good quality. I will order again. Thank You.

3 de agosto de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

Thank you for your kind words! 😊 We are glad that you appreciate our products and deliveries. It is always our goal to offer both high quality and good service.

We look forward to continuing to deliver to you! 🌟📦

supposed to be peptides

supposed to be peptides. on the website it was written beef protein peptides. I received a package there is no information that these are peptides. I wanted to return it but unfortunately my wife opened it. I can send a picture - no information about peptides

31 de julio de 2024

Respuesta de Proteincompany.no

We are sorry that you feel like this and want you to contact us at info@proteincompany.no 🧡

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.