1. Empresa de diseño industrial
  3. Ingeniero de sistemas electrónicos
  4. Fábrica de muebles
  5. Servicio de manufactura
  6. Ingeniero mecánico

PrototyperLab helps entrepreneurs, inventors, and small business owners turn product ideas into real, manufacturable things. ✅We work with people at every stage, from a sketch on a napkin to a production-ready prototype. Our team handles industrial design, mechanical engineering, CNC machining, 3D printing, casting, injection molding and hand finishing, all with one goal: building your product the right way from the start so the path to manufacturing is shorter and less expensive. ✅Every project is DFM-first (Design for Manufacturing). That means we design and build your prototype with production in mind, catching problems early, before they become costly mistakes at scale. ✅Our process is simple. Share your idea, get a quote within 48 hours, and we start work. You get milestone updates at every stage and a physical prototype in 25 to 35 days. ✅We also run small batch production of 20 to 100 units for clients who want to validate demand, gather real customer feedback, and refine their product before committing to mass production. ✅Transparent pricing. Clear milestones. No engineering background required.

0,0

Comprobamos las opiniones

Ninguna opinión

Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.