Banner for ProXtar

ProXtar Opiniones 121

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Recentelijk heb ik bij ProXtar een snoeischaar gekocht op een telescopische steel. Dit is een zeer goed ontworpen toestel dat ook zeer gebruiksvriendelijk is. Spijtig genoeg is er een probleem op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een Kruislijnlaser besteld , deze was kwijtgeraakt door dpd bezorgdienst. Na een melding te maken bij proXtar hebben ze dit meteen opgelost en een nieuwe opgestuurd. Top !

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het product bevalt prima, maar de verzending laat heel veel te wensen over. Het zou verzonden worden via Trunkrs, via hun mail zagen we de data elke dag veranderen. Op een gegeven moment, zo'n 5 dagen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de herramientas

Escrito por la empresa

Welkom bij ProXtar, jouw partner voor hoogwaardige tools en gereedschappen voor huis en tuin. Bij ProXtar geloven we dat goed gereedschap het verschil maakt. Ons assortiment omvat krachtige kettingzagen, precieze snoeischaren en geavanceerde kruislijnlasers, allemaal ontworpen om jouw kluservaring eenvoudiger, efficiënter en plezieriger te maken

Información de contacto

Suele responder en menos de 24 horas

Steengoed artikel

Steengoed artikel
10/10 voor jullie instructieboekje. Zelden zo'n
duidelijke uitleg met foto's gezien.

8 de abril de 2026

Bedankt voor je review!
Super om te horen dat het instructieboekje zo duidelijk en behulpzaam is. Daar besteden we veel aandacht aan.

Fijn dat dit zo wordt gewaardeerd en veel plezier met het gebruik!

goede prijs/kwaliteit

snelle levering, prettige,vriendelijke communicatie, adequaat, goede prijs/kwaliteit, degelijk gereedschap

10 de abril de 2026

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs kwaliteit, de snelle levering en de communicatie.

Mooi dat het gereedschap ook als degelijk wordt ervaren. Veel plezier met het gebruik!

After Sales Service

Spijtig genoeg is er een probleem op gedoken met de elektronische sturing van de snoeimessen.
ProXtar heeft dit op een fantastische wijze opgelost door mij een nieuwe snoeischaar te te zenden binnen de twee dagen na de melding van het probleem.
Ik kan ProXtar aanbevelen aan iedereen.

7 de abril de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!
Fijn om te horen dat de snoeischaar met telescopische steel zo goed bevalt en gebruiksvriendelijk is.

Jammer dat er een probleem is ontstaan, maar goed om te horen dat we dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Daar doen we het voor.

Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met het gebruik!

7 de abril de 2026

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met het gebruik!

Goede service.

9 de abril de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Aanrader

Onlangs een elektrische snoeischaar en kettingzaag besteld bij Proxtar voor snoeiwerk in de tuin. De prijs-kwaliteitverhouding is echt uitstekend. Beide apparaten werken krachtig en zijn zeer gebruiksvriendelijk, wat het werk een stuk makkelijker maakt. Zeker een aanrader voor iedereen die efficiënt wil snoeien zonder gedoe.

8 de abril de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!
Mooi om te horen dat zowel de elektrische snoeischaar als de kettingzaag goed bevallen en het snoeiwerk een stuk makkelijker maken. Daar doen we het voor.

Fijn dat je ook de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met het gebruik!

Top kwaliteit

Goede snoeischaar en snelle levering!

27 de marzo de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de snoeischaar goed bevalt en dat de levering naar wens was. Veel plezier ermee!

goed producten snelle levering

goede producten en snelle levering

1 de abril de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snoeischaar

Snoeischaar had vertraging komt eraan

5 de abril de 2026

Bedankt voor je review!
Klopt, we hadden tijdelijk te maken met een langere levertijd voor de snoeischaar. Inmiddels is de voorraad weer aangevuld en zijn de bestellingen verzonden.

Bedankt voor je geduld en alvast veel plezier met het gebruik!

Prijs qualiteit is top.

Prijs qualiteit is top.

31 de marzo de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit en de snelle levering.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling keurig netjes op tijd…

Bestelling keurig netjes op tijd bezorgd. Heb nog een vraag gesteld, keurig en snel een goed antwoord gekregen.

31 de marzo de 2026

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is bezorgd en dat je snel en goed geholpen bent met je vraag. Daar doen we het voor.

Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van een kwalitatief hoogstaand product.

Product (accu takkenschaar) werd bijzonder snel geleverd, na 1 dag. Kwaliteit ervan is uitstekend en de werking, ook met de telescoopstok, was perfect.

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je uitgebreide review!
Mooi om te horen dat de accu takkenschaar zo snel geleverd is en dat zowel de kwaliteit als de werking, ook met de telescoopstok, goed bevallen.

Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met het gebruik!

Vertrouwen

Ik heb een snelle levering en een perfect product ontvangen dat mijn werk gemakkelijker maakt.

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product je werk een stuk makkelijker maakt, daar doen we het voor.

Veel plezier met het gebruik!

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product
Alleen bril en handschoenen ontbreken

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle levering.

De bril en handschoenen maken inderdaad geen onderdeel (meer) uit van de set. Mocht daar onduidelijkheid over zijn geweest, dan kijken we uiteraard graag even met je mee.

Super apparaat.

Deze snoeiperiode voor het eerst de mini kettingzaag gebruikt. Werkt uitstekend en ligt goed in de hand. Accu gaat zeer lang mee, Top apparaat! Inmiddels 2e apparaat gekocht voor kennis. Verkoper goed te bereiken met goede service. Snel nieuw oliedopje toegestuurd gekregen toen bleek dat deze in de koffer wat bekneld had gezeten tussen scharnierpunt.

3 de abril de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!
Geweldig om te horen dat de mini kettingzaag zo goed bevalt en prettig in gebruik is. Fijn dat ook de accuduur en het gebruiksgemak naar wens zijn.

Top om te horen dat je zelfs een tweede hebt aangeschaft, dat waarderen we enorm! En goed dat we het met het oliedopje snel voor je hebben kunnen oplossen.

Veel plezier met het gebruik!

Super goed materiaal

Super goed materiaal. Voor een aantrekkelijke prijs .zeker de klantenservice ( dienst na verkoop ) , heb ik nog nooit meegemaakt. Vriendelijk behulpzaam en snel !!!

1 de abril de 2026

Respuesta de ProXtar

Bedankt voor je geweldige review!
Super om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de prijs.

Extra mooi dat onze klantenservice zo positief is ervaren, daar leggen we veel focus op. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het gebruik!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.