Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev afvist I døren af vagterne igen, igen igen.- på trods af vi kom pænt påklædte, og med casual stil, som anvist fra hjemmesiden af, og efter anvisning fra personalet, da vi kontaktet dem for rå... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I went to PS bar today and the doormen where just terrible. People who came inside where wearing sweaters and hoodies but came in. I was wearing a very nice wool shirt and I have been there multiple t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk! Service er elendig, køkkenet serverer koldt mad - når man gør opmærksom på fejlen så siger de 'det kan de ikke gøre noget ved, fordi køkkenet er ligeglad'. Arrogante medarbejdere.... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Selve maden var helt i orden, men selve servicen var totalt ringe, vi havde bord til 18:30 også Efter omkring 10 minutter inde, bestilt vi vores forret samt hovedretter. Vores tjener kom over til vore... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Escrito por la empresa

Vi er placeret i hjertet af København og leverer et casual vibe til både frokost, aften og festlige weekender. Vores menu er fyldt med delevenlige snacks, saftige bøffer fra grillen og velsmagende cocktails. Der er altid noget for en hver smag og enhver anledning på PS Bar & Grill – City og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Corona passet

Corona passet har ingen nævneværdig effekt på at bremse smittespredning, hold åben uden jødepasset og når det bliver et krav stå i mod og sig fra, så historien ikke gentager sig.

6 de noviembre de 2021

Mangel på samme

Har skrevet klage flere gange, begrænset hvad man får af svar.

Har stadig ikke fået pengene retur for den vand vi ikke fik, men fik lov at betale for. I stedet får vi tilbudt to shots.

Jeg er så træt af jer. Men det er størstedelen af Danmark vist også nu. ;-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Selvbestaltet Corona "Spise" sted.

ufatteligt at man skal finde sig i at skulle udlevere sine sundheds oplysninger. Der blev debateret længe i døren om det faktum at jeg er imun var nok, valgte tilsidst at forlade stedet. Håber I mister alle jeres kunder og må lukke. om ikke andet pga dårlig mad og dårlig betjening.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendigt sted med usmageligt mad

Elendigt sted med usmageligt mad. Stemningen og selve restaurantens indretning minder om en travl dag på hovedbanegården. Man sidder på bænke ved høje borde, i noget der ligner en lagerhal. Tilmed var maden bare intet at råbe hurra får. Fik en tatar til forret og den så klammere ud end kattemad. Personalet har glemt at de bare er tjenere, og opfører sig som om de er direktører i Novo nordisk. Vi var flade af grin. Opreklameret taber sted. Spar pengene venner. Kan IKKE anbefales.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.