PsiBufet Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mój pies był wielkim niejadkiem, słowo był jest tu kluczowe bo teraz nie dość ze wylizuje wręcz miskę do cna to potrafi sam się o nią dopominać co wcześniej nie miało miejsca. Jedynie smak ryby mu nie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jedzenie jest bardzo dobrej jakości, znika z miski błyskawicznie, przesyłka bardzo szybka, ale i tak zawsze kilka porcji jest już częściowo rozmrożonych, na szczęście to nie problem, po prostu trafiaj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ogolenie jestem zadowolona, psiakowi jedzonko bardzo smakuje. Wręcz sam się dopomina, że czas na jedzenie. Paczka zapakowana ładnie i starannie, jednak mam jedno zastrzeżenie, a może bardziej sugesti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glorcia jest zachwycona aromatycznymi posiłkami , zjada wszystko odkąd psi bufet jest z nami czyli od 3 miesięcy. Spróbowaliśmy z polecenia znajomej zamówić paczkę startową, co okazało się str... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales
  2. Comida a domicilio
  3. Tienda de animales
  4. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1038 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Psia seniorka z wieloma nietolerancjami

Wahaliśmy się czy u psicy ze skomplikowaną historią zdrowotną układu pokarmowego oraz po prostu psiej seniorki w jednym decydować się na gotowe jedzenie,ale Psi Bufet to był strzał w dziesiątkę!
Psica odkąd je Wasze WołoweLove czuje się dobrze,jej brzuch nie wariuje,a waga utrzymuje się na względnie stałym poziomie. Zwierz zjada posiłki i smaki z ogromnym apetytem :)
Od nas jeszcze prosilibyśmy o promocję dla STAŁYCH klientów - warto doceniać też ludzi i psy wierne Waszej marce :)

28 de junio de 2026

Dziękujemy za opinię.

Bardzo się cieszymy, że nasze posiłki smakują Twojemu psiakowi, a Ty jesteś zadowolona z efektów 💛

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mam problem bo zauważyłem

Mam problem bo zauważyłem , że Moli od wczoraj nie chece pić wody , czy to nie po tym jedzeniu

31 de mayo de 2026

Dziękujemy za opinię.
Posiłki PsiBufet mają wysoką zawartość wilgoci, dlatego wiele psiaków po przejściu na taką dietę naturalnie pije mniej wody niż np. przy karmie suchej. Jest więc możliwe, że Moli po prostu nie odczuwa tak dużego pragnienia jak wcześniej. 😊
Jeśli poza tym zachowuje się normalnie, ma apetyt, jest aktywna i nie występują żadne inne niepokojące objawy, samo mniejsze spożycie wody nie musi być powodem do niepokoju.
Natomiast jeśli zauważysz dodatkowe objawy, takie jak apatia, wymioty, biegunka, problemy z oddawaniem moczu lub całkowity brak picia przez dłuższy czas, zdecydowanie warto skonsultować się z lekarzem weterynarii, aby wykluczyć inne przyczyny.
W razie dodatkowych pytań do nas, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami na adres: kontakt@psibufet.pl 💌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wygoda i niezmiennie wysoka jakość

Wcześniej gotowałam psu sama, miałam z tym móstwo pracy. Teraz karma przyjeżdza pod same drzwi, jest poporcjowana, w wybranych przeze mnie smakach, ktore mój pies uwielbia. Po tym jak funkcjonuje moja suczka i jak świetnie wygląda wnioskuję, że karma spełnia swoją rolę w 100%! Jedyny minus - cena, dość wysoka, na pewno nie każdego stać :(

28 de junio de 2026

Emi jest na TAK…

Nasz Emi po wprowadzeniu Psiego bufetu bardzo szybko przyzwyczaiła się i zaakceptowała zmiany nawyków żywieniowych. Bardzo szybko też zobaczyliśmy zmiany u Niej takie jak zmniejszenie zacieków pod oczkami i przebarwień w okolicy ogonka. Nie gryzie się już tak jak wcześniej i zawsze z niecierpliwością czeka na posiłek.

27 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mój piesek jest bardzo zachwycony…

Mój piesek jest bardzo zachwycony jedzeniem .Wszystkie smaki bardzo mu pasują.Dostawa zawsze przychodzi zgodnie z zamówieniem i jest bardzo starannie zapakowana. Gorąco polecam!!!!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jedzenie ok, nie jasny proces subskrypcji automatycznej

Jedzenie ok, ale moim zdaniem za mała widoczność jest, że klient zobowiązany jest do subskrypcji - która automatycznie się zaczyna po 14 posiłkach testowych. U mnie trafiło się akurat tak, że wznowił moją subskrypcję jak jestem na urlopie i nikogo nie ma w domu. Ok był mail informujący o tym, ale na urlopie nie sprawdzam skrzynki codziennie i efekt jest taki że 250 pobrane, karma pójdzie do śmieci bo nie ma kto tego odebrać. Anulowanie subskrypcji jest utrudnione, nie jest to prosty proces.

Dziękujemy za opinię.
Działamy wyłącznie na zasadach subskrypcji, co oznacza, że zamówienia realizowane są cyklicznie. Wyszczególnione jest to zarówno w procesie rejestracji, w powiadomieniach e-mail, w dedykowanym Panelu Klienta oraz oczywiście w regulaminie.
Subskrypcja jest aktywna od dnia skutecznego złożenia pierwszego zamówienia na naszej stronie, aż do momentu wyłączenia jej przez klienta.
Odpowiednio wcześniej o zbliżającej się dostawie przypominamy drogą e-mail.
Zmian w zamówieniu można dokonać na dwa dni przed planowanym terminem dostawy. Do tego czasu masz pełną możliwości modyfikacji zamówienia, a także oczywiście jego anulacje. Można to zrobić na kilka sposobów: kontakt z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem czatu, telefonu czy wiadomości e-mail.
Nasi Klienci mają również do dyspozycji konto klienta, które umożliwia wyłączenie subskrypcji w każdej chwili, a także zarządzanie nią. Dzięki temu każdy klient może samodzielnie wyłączyć subskrypcję lub przesunąć najbliższą dostawę na dogodny termin, np. W razie nieobecności z uwagi na wyjazd.
Niestety nie możemy się odnieść do Twojej sytuacji. Będziemy bardzo wdzięczni za bezpośredni kontakt z nami na adres: kontakt@psibufet.pl ✉️ ,abyśmy mogli odpowiedzieć na Twoje pytania.

Molly poleca PsiBufet

Molly niezmiennie od ponad 2 lat wcina z apetytem wszystkie zamawiane smaki. Nie ma żadnych problemów żołądkowych, pomimo że jest alergikiem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pies zadowolony,właściciel zadowolony jeszcze bardziej

Trochę sceptycznie podchodziłam do tego zakupu, ale jak zobaczyłam jak mój pies zajada się psibufet - stwierdzam, że to jest dobra inwestycja. Pies zadowolony, ja zadowolona jeszcze bardziej :) Każdego dnia z niecierpliwością Azi czeka na porcję jedzenia. Wiele smaków do wyboru. Najlepsze, że regularnie raz w miesiącu jakościowe psie jedzenie przywozi kurier. Nie muszę pamiętać o zamówieniu. Jest też możliwość zmiany terminu dostawy. Szczerze polecam.

25 de junio de 2026

warto było zamówić

Dostawa zawsze na czas, jedzonko zabezpieczone, dobrej jakości. Czuć profesjonalizm, a jednocześnie fajne podejście do klienta. Jesteśmy z Korkiem bardzo zadowoleni, wsuwa te saszetki aż mu się uszy trzęsą.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niestety jestem bardzo niezadowolona z…

Niestety jestem bardzo niezadowolona z dostawy. Zamówiłam PsiBufet, ale paczka dotarła w bardzo złym stanie. Karton był całkowicie przemoczony, a z opakowania wyciekała woda. Produkty w środku wyglądały na rozmrożone, co budzi moje obawy co do ich jakości i bezpieczeństwa. Taka sytuacja jest niedopuszczalna przy dostawie mrożonej karmy.

24 de junio de 2026

Dziękujemy za opinię.
Bardzo nam przykro z powodu problemów z dostawą naszych posiłków jakich doświadczyliście. Dokładamy wszelkich starań, aby paczki były dostarczane do klientów na czas i zamrożone.
Posiłki PsiBufet są zabezpieczone tak, aby w czasie 50h pozostały zamrożone. Zdarza się jednak, że z różnych przyczyn zawartość naszych przesyłek zdąży się rozmrozić podczas dostawy.
Zapewniamy, że zależy nam na wyjaśnieniu każdej takiej sytuacji.
Będziemy bardzo wdzięczni za bezpośredni kontakt z nami na adres: kontakt@psibufet.pl ✉️ Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić dostępne pod Twoim adresem opcje dostawy oraz zaproponować najlepsze rozwiązanie sytuacji.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.