Onze auto had een halfjaar op de parkeerplaats buiten stil gestaan en toen we weer wilden gaan rijden en de deur openden, zat de binnenkant vol schimmel. PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zel... Ver más
Deze gasten zijn ECHTE TOPPERS! Vijf sterren is niet eens genoeg. Ze hebben mijn bevlekte autobekleding in nieuwe staat kunnen brengen! Mijn auto ramen ook blinkend schoon zelfs de autosleutels hebben... Ver más
Ik ben hartstikke tevreden over PT car cleaning, alle vlekken die ik aan gaf hebben ze helemaal goed weg kunnen krijgen zelfs dingen die mij niet eens waren opgevallen! Het zijn aardige mannen die hu... Ver más
Erg vriendelijk, super goede uitleg, wat hij ging doen, en ook wat het zou kosten. Auto van 17 jaar, werkelijk weer als NIEUW.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Een schone auto rijdt beter 🌟
Geen, Geen, Helmond, Holanda
- 0685721448
- Info@pt-carcleaning.nl
- pt-carcleaning.nl
Auto weer als nieuw
Literally the best detailing service in…
Literally the best detailing service in Eindhoven. Plenty of Dutch services ignore you when reaching out to them. The owner of this service responded to me in 5 minutes on WhatsApp, and the same day I had a check for my next planned ceramic coating and polishing service. Lovely outcome on my BMW M4. Will be back for sure!
Hyundai 2013
Zeer vakkundig, geeft goed advies, heeft antwoord op de vragen die ik stelde straalt ervaring. uit auto weer krasvrij, was mij nooit gelukt, kortom een aanrader auto is weer als nieuw en wat ik ook belangrijk vind, de werkplaats is zeer netjes en opgeruimd, dus toppie,
I ve never been to a more professional…
I ve never been to a more professional car cleaning. The owner is an amazing person that helped me and advised me with everything that the car needed. I am more than happy with the results My golf mk 7 colour literally got revived, I didn't expect anything near that result.
Top en aanrader!
Goede en snelle service, heel prettig ervaren heel fijn geholpen en zeker een aanrader.
Schimmel behandeling binnenkant auto
PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zelf kwam onze auto al de volgende dag ophalen en schoonmaken (schimmel- en ozon behandeling) De auto ook weer keurig en fris terug gebracht.
Nog enkele dagen gewacht of de schimmel terug zou komen, maar gelukkig blijft alles fris en schoon. Fijne man en komt zijn afspraken na ..
Zeker aan te bevelen!
koplampen tinten
Aardige jongen en gaat heel precies te werk. Heb mijn koplampen laten tinten en het resultaat is prachtig, zeker een aanrader!
Fantastisch
Waw, nooit gedacht dat de bank zo mooi zou worden. Snelle service, vriendelijk en betrouwbaar. We zijn zeer tevreden! Prijs / kwaliteit is goed. Echt een aanrader.
Top!
Vriendelijke jongeman, netjes en beleefd! Levert kwaliteit, fijn in de communicatie, prijzen zijn top, een echte aanrader!
Hele goede service
Hele goede service, onze bank, stoelen en auto zien er weer uit als nieuw ! Zeer professioneel en behulpzaam, echte aanrader!
Top!
Héél tevreden en blij met het geweldige resultaat van het schoonmaken van het canvasdoek van onze auto! Tevens was het een bijzonder aardige jongeman die al binnen een week kon komen! Niets dan lof!
Snel netjes en superschoon
Snel netjes en superschoon, heb weer een nieuwe bank 🙂
Auto blikt weer en dak geïmpregneerd
Auto blikt weer en dak geïmpregneerd. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Ik ga zeker terug komen. Dank jullie voor de service.
Goed!
Er wordt snel gereageerd op je vragen.
De bank wordt echt schoner!
Hele aardige man die mee denkt met je.
Ook achteraf worden vragen meteen beantwoord😊
Zeer tevreden ik zou hem aanraden!
Gereinigde hoekbank
Onze hoekbank gereinigd en ziet er weer uit als nieuw
Er zat behoorlijk vuil aan de zijkanten omdat onze vorige hond daar steeds langs schuurde
Alle vuil is weg
Top service en een absolute aanrader dit bedrijf!!!
Great service
Great service, sofa became cleaner than I expected. Also owner gave so much useful tips to how keeping it clean and protecting fabric.
Top gozer en weer een prachtige bank!
Top gozer! Bank weer zo goed als nieuw!!!
Vakwerk
PT cleaning heeft ons verrast! Wij dachten dat de vlekken niet uit onze bank waren te krijgen. Het tegendeel is waar onze bank ziet er weer uit als nieuw! De meneer van PT cleaning heeft de bank met precisie schoongemaakt. Hij gaat zeer kundig te werk en kon ons meer vertellen over de stof van de bank en hoe deze wel of niet te behandelen. Volgende keer bij het maken van een vlek bellen wij PT cleaning!
Super tevreden
Super tevreden. Snelle respons en direct prijsopgave.
Bank is als nieuw en direct geïmpregneerd.
Eerlijk in communicatie en hard werkende man die bij je thuis komt om dit te doen.
Snelle en fijne communicatie, goede service!
Snelle en fijne communicatie. Auto ziet er brandschoon uit! Aardige heren.
Más información sobre otros tipos de reseñas.