Top god service🤩🔥 Fra første spørgsmål var de klar med hurtig tilbage svar, og leveringen var fra dag dag så det skal man bestemt heller ikke klage over.👌🏻 Super gode produkter, bestemt ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har ikke modtaget min pakke som jeg bestilte hos jer sidst. Jeg fik en besked om at den var pakket og klar til at blive indleveret, men fik aldrig en besked om at den nu var blevet sendt afsted. S... Ver más
La empresa ha respondido
Nemt at finde ud af hvad der er på lager, nemt at bestille og hurtigt levering👌🏻 Produkterne er super gode, og lever helt op til forventningerne! Det eneste sted jeg handler fremover🤩
La empresa ha respondido
God kommunikation. Hurtig ekspedering, hurtig levering, skønne varer 🙏🏼 Helt klart mit nye foretrukne sted at handle.
La empresa ha respondido
Puffshopit.com is the ultimate online destination for vaping enthusiasts looking for a curated selection of top-tier vaping hardware and exquisite e-liquid flavors. Our commitment to quality ensures every product meets high standards for performance and taste. What sets us apart is our dedication to customer satisfaction and our passion for the vaping community. We offer personalized recommendations, the latest industry innovations, and a seamless shopping experience. Elevate your vaping journey with Puffshopit.com — where quality and care converge.
Dinamarca

Respuesta de Puffshopit
Hurtig levering og produkterne lever fuldt op til det lovet. God smag og flot design 😀

Respuesta de Puffshopit
Efter flere køb, er der stadig lyn hurtig levering og fantastisk kundeservice😊

Respuesta de Puffshopit
Virkelig hurtig levering og ikke sidste gang jeg bestiller herfra 😁😁

God kommunikation.
Hurtig ekspedering, hurtig levering, skønne varer 🙏🏼
Helt klart mit nye foretrukne sted at handle.

Respuesta de Puffshopit
Nem overskuelig side og hurtig levering af fine produkter 👍🏼

Super hurtig levering
- svarer super hurtig på ens spørgsmål.
Eneste rigtige sted at handle!

Respuesta de Puffshopit
Hurtig levering og fantastisk kundeservice, da jeg lå inde med et spørgsmål.
Kan kun anbefales!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Puffshopit
Más información sobre otros tipos de reseñas.