Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo bardzo polecam sklep jak i produkty, piękne pufy i kolory, wspaniała obsługa ;) zamówiłam pufy w grudniu dla szkoły językowej, dzieci i dorośli je uwielbiają !

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zamowienie zostało dostarczone szybko - zostało wysłane nawet wcześniej, niż podawano na stronie. Granulat był dobrze i solidnie zapakowany na czas transportu. Warto jednak by firma udoskonaliła sys... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Przesyłka dotarła w dobrym stanie w trudnym przedświątecznym czasie. Produkt solidnie wykonany (dzieci przetestowały go wbrew zasadom użytkowania i szwy nie pusciły;)). Przyjemny w dotyku materiał. Je... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Szybka realizacja zamówienia. Zdjęcie produktu na stronie zauważalnie mija się z rzeczywistością. Materiał na zdjęciu zdaje się bardziej połyskliwy, aczkolwiek jest bardzo w porządku pod kątem jakoś... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles de exterior
  2. Fabricante de mobiliario
  3. Fábrica de muebles
  4. Tienda de muebles
  5. Tienda de mobiliario para jardín
  6. Tienda de mobiliario para oficinas

Escrito por la empresa

Pufy.pl to sklep internetowy, który oferuje szeroki wybór puf i foteli, dostosowanych do potrzeb każdego użytkownika. Nasze produkty charakteryzują się wysoką jakością, estetyką i funkcjonalnością, dzięki czemu doskonale sprawdzają się w różnych miejscach, takich jak domy, szkoły, przedszkola, sale gimnastyczne i edukacyjne. Pufy dostępne w naszym sklepie są idealne zarówno dla dzieci i młodzieży, jak i dla dorosłych, seniorów oraz osób chorych i niepełnosprawnych. Nasze pufy można używać zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz, w tym w ogrodach, na tarasach, przy basenach czy nad jeziorem. Doskonale nadają się do relaksu, oglądania telewizji, pracy na komputerze, gry na tabletach i smartfonach, a także do spędzania czasu z rodziną i przyjaciółmi, organizowania spotkań studenckich czy warsztatów edukacyjnych. Od 20 lat produkujemy pufy w Starym Sączu, korzystając wyłącznie z oryginalnych materiałów polskich producentów. Jesteśmy specjalistami w naszej branży i współpracujemy z projektantami, architektami, hotelami, pensjonatami, szkołami oraz uniwersytetami. Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu na Pufy.pl! Pufy.pl to polska marka specjalizująca się w produkcji puf, worków sako, foteli wypełnionych kulkami steropianowymi oraz gąbką , z materiału i ze skory . Wyróżniają się kilkoma cechami, które przyciągają klientów: Duża różnorodność produktów: Pufy.pl oferują szeroki wybór produktów, od klasycznych puf, przez worki sako, po nowoczesne fotele , siedziska . Produkty są dostępne w różnych kształtach, rozmiarach i kolorach, co pozwala na dopasowanie ich do różnych stylów wnętrz. Personalizacja: Klienci mają możliwość personalizacji swoich mebli, wybierając spośród różnych materiałów, kolorów i wzorów. Dzięki temu każdy produkt może być dostosowany do indywidualnych potrzeb i gustu użytkownika. Jakość i komfort: Produkty Pufy.pl są wykonane z wysokiej jakości materiałów ; poliestru , bawełny, skaju , skóry naturalnej , co zapewnia ich trwałość i wygodę. Marka zwraca szczególną uwagę na detale, takie jak solidne szwy czy odporność na zabrudzenia. Ekologiczne podejście: Firma stara się działać w sposób ekologiczny, oferując m.in. pufy wypełnione granulatem, który może być odnawialny. Produkty są również zaprojektowane tak, aby mogły służyć przez wiele lat, co redukuje ilość odpadów. Produkcja w Polsce: Wszystkie produkty są wytwarzane w Polsce, co gwarantuje wysoką jakość wykonania oraz wsparcie dla lokalnej gospodarki. Dostępność online: Pufy.pl prowadzą sprzedaż głównie online, co ułatwia dostęp do ich oferty. Sklep internetowy jest intuicyjny i umożliwia łatwe zamówienie z dostawą do domu. Te cechy sprawiają, że Pufy.pl wyróżniają się na rynku jako producent funkcjonalnych i estetycznych mebli do siedzenia, które można łatwo dostosować do potrzeb każdego użytkownika. Zapraszamy do testowania, oglądania i zakupów . Pozdrawiam Zespół Pufy.pl

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Jako, że zakupiłam pufę w okresie zniżek black friday czas realizacji zamówienia nieco się wydłużył. Paczka dotarła dobrze zabezpieczona. Na pewno kupię tu ponownie. Polecam

9 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

🛋️ Znakomita obsługa i świetna komunikacja – polecam z czystym sumieniem!

Zakup pufy w tym sklepie był prawdziwą przyjemnością. Od samego początku kontakt z obsługą klienta był wyjątkowo sprawny i przyjazny — odpowiedzi na moje pytania pojawiały się błyskawicznie, a pracownicy byli zaangażowani i pomocni. Pomogli mi dobrać odpowiedni model i kolor, uwzględniając moje potrzeby i styl wnętrza.
Zamówiłam dwie pufy które dotarły w idealnym stanie, zgodne z opisem i zdjęciem. Sama jakość produktu przeszła moje oczekiwania — solidne wykonanie, estetyczne wykończenie i bardzo wygodna. Widać, że firma naprawdę dba o klienta i oferuje produkty najwyższej klasy.
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie wszystkim, którzy szukają pięknych, funkcjonalnych mebli oraz miłej obsługi. To miejsce, gdzie klient czuje się ważny.

30 de junio de 2025

Keiko - moja miłość

Zakochałam się w tych produktach rok temu, w zeszłym miesiącu w końcu spełniłam marzenie i kupiłam model Keiko. To chyba najwygodniejsze siedzisko w moim życiu. Zdarzyło mi się wielokrotnie zasnąć na nim. To moja strefa relaksu i szczerze mówiąc jedyne czego żałuję, to to że tak długo się namyślałam przed kupnem😅

15 de mayo de 2025

Pufa ok

Pufa ok. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Zamówiłam przez pomyłkę zły produkt, po mojej prośbie o wymianę, pani Kinga zorganizowała zwrot i dostawę nowej pufy wraz z gratisem w postaci podnóżka. Polecam bardzo !

15 de mayo de 2025

Pufy

Szybką realizacja zamówienia. Produkty bez zastrzeżeń. Polecam.

29 de abril de 2025

Pufa dotarła szybko

Pufa dotarła szybko. Produkt odpowiadał oczekiwaniom na podstawie prezentacji na stronie. Wszystko w porządku. Używamy pufy od 3 tygodni. Zastanawiam się nad zakupem kolejnego modelu

10 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.