pumpkinseedoil.cc Opiniones

1. Comida, bebida y tabaco

Información proporcionada por diversas fuentes externas

100% pure Styrian Pumpkin Seed Oil. Finest selection, multiple awarded and freshly pressed each week. Order online, delivery worldwide.

Medio

1 opinión en los últimos 12 meses

Comprobamos las opiniones

Been taking the pumpkin seed oil tabs 3…

Been taking the pumpkin seed oil tabs 3 times a day as instructed. Tried for 1 month of doing 1 x morning 1 x afternoon 1 x night.... NOTHING. Hair still falling out everyday. Then tried 3 in the morning for a full month.... NOTHING.

16 de noviembre de 2025

Great product and a great company:

I order pumpkinseed oil for my husband as we have read that it is good for the prostate but of course because it is such a lovely flavour I occasionally pinch some! 😉
I order from this company because they are so helpful and the communication is great. I cannot recommend them enough.

3 de septiembre de 2021

This oil is outstanding

This oil is outstanding. I learned about pumpkin seed oil while living in Austria and oil from the Steiermark is the best. Prompt delivery at a reasonable price so I continue to order from this excellent company.

1 de mayo de 2021