Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Er par personlige ord med ved levering, man føler sig som noget særligt . Lyn hurtig levering, nem retur/bytte . Virkelig lækre uld produkter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger. Servicen er helt i særklasse – man bliver mødt med en oprigtig interesse for ens behov, og det mærkes tydeligt, at Susanne virkelig ønsker at hjælpe.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos pure basic. Jeg havde kontaktet dem omkring et produkt da jeg var usikker på hvad jeg ville have, fik et personligt og sødt svar på In... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kigger på jeres fine merino ulddragt .Jeg fik kontakt på chatten og spurgte ind til hurtig levering. Årsagen til mit spørgsmål, lå i at jeg om torsdagen skulle have foretaget en hofteoperation. Je... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de ropa infantil
  4. Tienda de decoración e interiorismo
  5. Tienda de ropa interior
  6. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Bæredygtigt basic til kvinder, børn og bolig ☘️ Vi har et stort udvalg i lækre økologiske og GOTS-certificeret kvaliteter.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lækkert produkt

Lækkert produkt
Nem og miljømæssig retur mulighed
Hurtig levering

2 de abril de 2024

Hej Birgitte
Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget. Det er så godt at hører at du har haft en god oplevelse både med dit køb og levering :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig levering og meget lækre varer. Altid en fornøjelse at handle hos jer.

27 de marzo de 2024

Hej Mette
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er en fornøjelse af have dig og din familie som kunder, og vi sætter stor pris på jeres loyalitet og støtte - det betyder så meget 💌.

Ingen problemer

5 de marzo de 2024

Hej Camilla
Mange tak for din anmeldelse og de ✨✨✨✨✨ det betyder meget.

Fantastisk og billigt.

27 de febrero de 2024

Hej Tammy
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du syntes om at handle hos os og du finder vores priser gode 😄

Nem bestilling

Nem bestilling. Hurtig levering

29 de enero de 2024

Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at hører at du har haft en god og nem oplevelse hos os :-)
Vi håber at se dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Unik produkt og hurtig levering

Overskuelig hjemmeside, nem bestilling, vigtig oplysning om størrelse.. så jeg fik perfekt størrelse…
helt unikt produkt og tillige lækker gave medsendt..
Kan kun anbefale ..

5 de febrero de 2024

Respuesta de Pure Basic

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, det betyder meget for os:) Godt at hører at vores info om størrelserne kunne bruges.

super service

Fantastik venlige og meget hjælpsom når man ringer

2 de enero de 2024

Hej Solveig
Tusind tak for din anmeldelse. Meget sødt af dig :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sød og god service.

Fantastisk sød og god service.
Hurtig levering.

27 de diciembre de 2023

Hej
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. Det betyder meget :-)
Mvh Susanne/ Pure Basic

Hurtigt og effektivt

6 de enero de 2024

Hej Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du fandt shoppen hurtig og effektiv - det er dejlig feedback.

Hej Conny
Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Dejligt at både produkt og levering levede op til dine forventninger :-)

Super hurtig respons

Super hurtig respons. Ingen problemer i kontakt. Dog fik jeg en trøje i en anden nuance end det andet bestilte. Det er jo ikke noget problem egentlig, kun en farve. Så ingen klager her fra.

4 de enero de 2024

Hej Stine
Tusind tak for din anmeldelse. Beklager jeg først svarer dig nu. Jeg er virkelig ked af det med farven - det lyder da underligt. Du må meget gerne skrive til mig på info@purebasic.dk så vil jeg lige se hvad der er sket og løse fejl leverancen. Sødt af dig at skrive så fin en anmeldese, trods fejl! :-)
God dag

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.