Nadat we onze bestelling geplaatst hadden, ging alles heel snel. De volgende morgen werd onze hond haar eten geleverd met de nodige instructies erbij. We zijn nu 1 dag verder maar wonder boven wonder,... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
zowel de allergische jeuk als ook het tandsteen van mijn hond zijn volledig opgelost met de producten van Purebob. Echt bizar na zoveel gezocht te hebben en alleen zware medicatie het onder controle h... Ver más
Heb al heel leven voor honden online besteld en voor eentje nog steeds ergens. Maar de manier waarop deze brokken zijn toegevoegd met al de nodige groentjes en vitaminen sloeg direct aan bij heel moe... Ver más
Het is wel goed dat er getest kan worden, want met voeding veranderen is niet altijd evident zeker voor honden die overal op reageren met jeuk en maag/darmproblemen. Een score drie niet omdat het prod... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
snel en door de brievenbus
snel en door de brievenbus
de hond is er gek op.
waar is het te koop?
gr, Tom
Dat loopt gesmeerd
Heel snelle levering na bestelling.
Onze Shihtzu is dol op het supplement voor haar gewrichten. Ze gaat nog graag op wandeling, we proberen haar nog fit te houden.
Alleen spijtig de dure prijs maar we doen alles voor onze viervoeter
We zijn heel erg tevreden met de…
We zijn heel erg tevreden met de supplementen van Purebob. We zien dat de honden geen gras meer eten en veel minder aan hun poten lukken. Meer rust gekomen. Als je vragen hebt, krijg je heel vlug antwoord. Deze mensen denken met je mee. Heel fijn! Ook merken we een grote verandering in de adem. Ruikt veel minder. We blijven de supplementen gebruiken voor onze asielhonden uit Spanje. Heel veel dank.
De bestelling gaat heel vlot en je…
De bestelling gaat heel vlot en je krijgt respons na je bestelling voor de levering .
De levering gaat heel vlot , na een paar dagen al geleverd .
Doe zo voort , jullie zijn goed bezig !
Bestellen ging heel gemakkelijk
Bestellen ging heel gemakkelijk - je krijgt ook een degelijke uitleg van welke voedingsmiddelen en supplementen er in zitten- ook heel vlot geleverd- nu afwachten of het in de smaak valt
Top communicatie
Op zondag besteld en maandag geleverd. Zeer tevreden. Product tegen jeuk van Bob werkt goed bij mijn ODH.
Snel en vlot geleverd .
Een lekkernij voor mijn honden
Goede communicatie, snelle levering en mijn honden hebben het voeder goed gekeurd. Ze vonden het alle drie heerlijk.
Jammer dat jullie enkel met abonnementen werken, anders had ik 5 sterren gegeven.
Altijd tevreden van alles .mijn hond is echt blij en gezond
Altijd tevreden van alles .
Danku
Apoquel
Mijn shar pei van 7maanden had heel veel jeuk, krabte aan de oren, oksels... dierenarts schreef apoquel voor, heel dure medicatie waardoor ik overgestapt ben op de anti-jeuk supplementen van purebob. Rosie eet er 2 per dag (lust ze ook gelukkig) en na 3 weken ongeveer zag ik al een verschil. Ik kan dit iedereen aanraden, veel goedkoper en gezonder dan de medicatie!
Het werd snel bezorgd
Het werd snel bezorgd, mijn hondje is een zeer kieskeurige eter en ze leek het lekker te vinden behave de banaantjes die wou ze niet opeten.
Ben benieuwd of het zo blijft want hetgene ze vandaag lust kan morgen weer gedaan zijn. Ik wacht nog af.
Bestelling en levering liepen heel vlot…
Bestelling en levering liepen heel vlot en nu starten met de anti jeuk snoepjes en afwachten wat het gaat doen ! 🤞
Geweldig
Bestelling geplaatst nadat k een proefpakket ontvangen had die erg goed in de smaak viel, de volgende dag bestelling al binnen en onze hond is tot nu toe nog heel enthousiast😁
Top produk, snel bezorgd en uitstekend communicatie
Ik geef mijn hondjes de antianaal klier probiotica, het werkt goed en en ze zijn dol erop. Top produk, snel bezorgd en uitstekend communicatie van Pure Bob!
wij zien al een positief verschil!
Zeer snelle levering. Ondertussen zijn we dit 2 weken aan het geven en zien we verschil in zijn vacht (zachter) en ook zijn ontlasting is stabieler. Hopelijk zet de positieve Trent zich verder ;-)
Makkelijk te bestellen en goede…
Makkelijk te bestellen en goede informatie via whatshap
De bestelling en bezorging verliep…
De bestelling en bezorging verliep prima en heel vlot.
Alles was in orde: top!
Más información sobre otros tipos de reseñas.