Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sports bh’er af meget høj kvalitet, som holder til hård træning igen og igen. Lækker pasform, gode materialer og altid hurtig levering. Er yderst tilfreds med Purelime og køber aldrig sports bh’er an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mødte dem på en stand i Kolding, virkelige hjælpsomme mennesker. De Spurgte ind til mit løb m.m. Da vi begyndte at snakke om deres beklædning og om hvad jeg søgte fik jeg den bedste hjælp. Bestilte sa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Brugte deres størrelses skema, men pasformen var ikke god til mig (måske da jeg var meget yngre). Returnerede varen og fik hurtigt mine penge retur minus forsendelsesomkostninger. Hilsen dame på 70 år... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så god en kvalitet og pasformen levede op til størrelsesanvisningen. Jeg er fuldt tilfreds med både BH, strømper og træningsbukser og vil helt sikkert handle her igen. Tak for hurtig levering og god s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa deportiva
  2. Tienda de equipos para fitness
  3. Fabricante de ropa y elementos deportivos
  4. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Pure Lime er etableret i 1995 og er 100 % dansk ejet. Både lager og kontor er placeret i Vojens. Vi er kendt for vores testvindende sports-bh’er De er udviklet med fokus på pasform, bevægelsesfrihed og fugtregulering. Hver detalje er nøje overvejet og udviklet for at sikre dig en optimal træningsoplevelse. Vores bh’er findes i størrelse 60A-100J. Vi er blandt andet leverandør til det tyske politi. Vores bh’er er også anbefalet af danske hospitaler i forbindelse med brystoperationer. Vores seamless serie Puretech indeholder det revolutionerende materiale polygiene. Det er en teknologi, der er integreret i stoffet og som forhindrer væksten af lugtfremkaldende bakterier i forbindelse med fysisk aktivitet. Tøjet kan derfor bruges gentagende gange uden at skulle vaskes. På den måde kan du træne med omtanke for miljøet og spare tid og penge på tøjvask.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sportstøj af høj kvalitet,som åndbart at have på, sømløst & til fysisk aktivitet hvor intet generer undervejs💪💪🫶

15 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Lynhurtig service

9 de abril de 2024

Kære Hjørdis,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med servicen, og vi håber at du bliver glad for dine nye produkter.

Rigtig god mandag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt at bestille og mega lækre…

Super nemt at bestille og mega lækre produkter😉👍

8 de abril de 2024

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god købsoplevelse, og at du er glad for dine nye produkter ☺️

Pure Lime

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Suk 😌

Jeg har længe ønsket mig en bh uden den generende bøjle, men som samtidig har en perfekt støtte. Jeg bruger en 80D, måler 80 under busten og 88 midt på busten, og kunne ikke forstå den størrelse der gav udslag på jeres guide. Ringede og talte med en utrolig venlig og hjælpsom medarbejder hos jer, som godt kunne se, at min størrelse ikke lige matchede jeres skema. Hun fik mig dog overbevist om, trods mine indsigelser, at jeg ville matche en 75 A. Det undrede jeg mig over, hvilket hun sagtens kunne forstå, men da jeg ikke kender jeres bh’er og skålstørrelser, valgte jeg at bestille den anbefalede størrelse.
Da jeg modtog den, blev jeg desværre bekræftet i, at den var ALT for lille.
Jeg har ikke opgivet endnu, men savner en fysisk butik i København…..
Har intet at udsætte på hverken betjening, forsendelse eller retur, som fungerede upåklageligt, men synes dog at retur bør være gratis, da det, for mig, kan blive dyrt inden jeg finder den rette størrelse.
Bedste hilsner
HE

12 de marzo de 2024

Nem bestilling

Nem bestilling - hurtig levering - prima vare

4 de marzo de 2024

Kære Bente,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med både levering og produkterne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. God sportsbh, hvor angivende størrelse passer.

5 de marzo de 2024

Kære Connie,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at din nye sports bh passer, og at du er glad for den ☺️

Rigtig god dag.

Super fin løbe jakke

Super fin løbe jakke. Og hurtig levering. Love it.🥰

5 de marzo de 2024

Kære Jutta,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din nye jakke 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert tøj i en dejlig kvalitet.

Super lækkert tøj i en dejlig kvalitet.

4 de marzo de 2024

Kære Vibeke,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tiden til at vende tilbage til os, det sætter vi stor pris på 🥰

Super godt produkt

Super godt produkt.
Hurtig og perfekt levering

10 de enero de 2024
Opinión espontánea

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er gad for dit nye produkt og har haft en god oplevelse med leveringen ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen var som forventer og hurtig…

Varen var som forventer og hurtig levering

5 de febrero de 2024

Kære Anita,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at både produkter og levering levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig forsendelse og lækre…

Super hurtig forsendelse og lækre produkter

1 de febrero de 2024

Kære Cecilia,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med levering, og at du er glad for produkterne.

Rigtig god dag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pakken var beskadiget

Da jeg modtog pakken var det pakket mærkeligt ind med et stort stykke tape tværs over den. Der var hul i den yderste pose og også den hvor sports-bh’en lå i. En lille sort plet på sports-bh’en men ikke andet. Er overordnet fint produkt, dog kunne jeg have ønsket mig at den var foret.

30 de enero de 2024

Kære Mie,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af at høre at du har modtaget en beskadiget pakke. Det lyder som noget har sket hos fragtselskabet under levering, da vi ikke bruger tape til vores emballage. Der burde selvfølgelige ikke være en plet på din sports bh. Du må meget gerne skrive til os på info@purelime.com, så vi sammen kan finde en løsning 😊

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en dejlig dag.

Gode produkter

Nemt at bestille og hurtig ekspedition.

Virkelig velsiddende BH og hipster. Meget behageligt at træne i. Det er godkendt herfra

10 de enero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.