Ik heb eerder shilajit gebruikt op mijn reizen in nepal. Het effect is vrij snel merkbaar, dit is dan ook goede kwaliteit en was keurig op tijd geleverd. Ik heb een vraag gesteld per telefoon en kreeg... Ver más
Eindelijk een supplement wat wel werkt! En waar duidelijk op staat wat en hoeveel je binnen krijgt. Na emb test gedaan te hebben bleek een magnesium en zink tekort dit kan de shilajit mooi aanvullen
Gezien de hoge hoeveelheid mineralen pak ik shilajit. Om nu te zeggen dat ik me superfit voel valt mee, maar het is een goede aanvulling op mijn voeding
No ha contestado las opiniones negativas
Dit is geen echte shilajit
Ik gebruik zelf al 8/10 jaar shilajit en dit komt niet in de buurt in vergelijking met het echte, heel jammer ik had 2 potjes van 50g besteld en kreeg er 1 gratis heb ze allemaal opengemaakt om te kijken of er enigzins verschil in zat het lijkt meer caramel suiker in verdikte versie soort stroop de geur zegt al genoeg ik koop hier nooit weer.
Goed product en levertijd
Goed product en levertijd. Ik ben vaste klant op bol van pure vitality shilajit. Zeer tevreden
Tevreden dit is goede shilajit
Top supplement
Top supplement, ik kan het iedereen aanraden ben al een tijdje klant op bol en gebruik elke dag de shilajit capsules. Meer energie en zin in de dag , het helpt me ook met sporten
Pure shilajit werkt toch het beste
Pure shilajit werkt toch het beste. Ik los het op in mijn thee en pak het 2 keer per dag. Goede pre workout en aanvulling voor fitness schema . Het heeft best way energie
Zeer tevreden geweldige service en…
Zeer tevreden geweldige service en geweldig e book van de shilajit
Pure vitality shilajit gebruik ik al…
Pure vitality shilajit gebruik ik al bijna 1 jaar en nog steeds tevreden.
Geweldig product ik gebruik het elke dag
Geweldig product ik gebruik het elke dag
Ik gebruik nu shilajit ipv koffie
Ik gebruik nu shilajit ipv koffie. Elke ochtend wat on de thee oplossen dan proefje het niet eens. Kan het aanbevelen
Ik gebruik Pure Vitality Shilajit nu…
Ik gebruik Pure Vitality Shilajit nu een paar maanddn, en de resultaten zijn geweldig! Ik voel me energieker en meer gefocust gedurende de dag. Wat ik fijn vind aan dit product is dat het puur en natuurlijk is, zonder toevoegingen. Het heeft me geholpen om mijn vermoeidheid te verminderen en mijn uithoudingsvermogen te verbeteren, vooral tijdens trainingen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun energie en vitaliteit te ondersteunen
Goed product en goede bedrijf
Goed product en goede bedrijf. Potje was niet geleverd en meteen een nieuwe opgestuurd grekegen gekregen dankjewel
Tevereden over shilajit
Goed spul
Goed spul ! Beetje vies maar ik ben tevreden ovrr de klantvriendelijkheid en de werkingen. Altijd goede service ook
2 maanden geleden begonnen met shilajit…
2 maanden geleden begonnen met shilajit en ik ben positief verrast. Meer energie vooral en sta uitgerust op .
Enige supplement wat echt werkt is in…
Enige supplement wat echt werkt is in mijn ogen toch de pure shilajit hars. Ik kan het iedereen aanbevelen
Ik gebruik al een half jaar pure…
Ik gebruik al een half jaar pure vitality shilajit. Ik ken het via bol en koop t sinds kort op hun website. Ben er zeer tevreden mee
Alles was in orde tevreden
Gezien de hoge hoeveelheid mineralen…
Más información sobre otros tipos de reseñas.