Respuesta de Pyroblade
Pyroblade er en norsk nettbutikk som selger kraftige lightere og stormlightere laget for bruk i norske forhold. Vi startet Pyroblade fordi vi savnet en lighter som faktisk fungerer når været ikke er perfekt. Mange vanlige lightere sliter i vind, fukt og kulde, og målet vårt er å tilby et mer robust og pålitelig alternativ for tur, grill, bål, camping, båtliv, hytte og praktisk utebruk. Hovedproduktet vårt er Pyroblade Apex – en kraftig gasslighter med justerbar jetflamme på opptil 1300 °C. Den er laget for deg som ønsker en pålitelig lighter som føles mer som et verktøy enn en engangs-greie. Pyroblade passer godt for alle som trenger kontrollert og presis tenning, enten det er hjemme, på hytta, ute på tur eller i arbeidshverdagen. Alle bestillinger sendes fra Norge, og vi ønsker å gi kundene våre rask levering, god oppfølging og ærlige svar dersom det skulle være noe. Vi er fortsatt et lite norsk merke i vekst, og derfor betyr tilbakemeldinger fra kundene våre ekstra mye. Både gode anmeldelser og konstruktive innspill hjelper oss å bli bedre. Vi jobber hele tiden med å forbedre både produktet, informasjonen på nettsiden og kundeopplevelsen rundt kjøp og levering. Vårt mål er enkelt: å levere en kraftig, praktisk og pålitelig lighter som tenner når andre gir opp.
Hornebergvegen 11A, 7038, TRONDHEIM, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Pyroblade
Meget fornøyd med produktet
Hurtig og ryddig ekspedering
Ville hatt 18-årsgrense for kjøp, da den kan gjøre stor skade ved tankeløs håndtering.
Enkel og rask handel av et kvalitetsprodukt! Anbefales på det sterkeste.
Dette må være både den beste men også kuleste lighteren jeg har prøvd. Anbefales sterkt!

Respuesta de Pyroblade
Mottok Pyroblade veldig raskt. Fikk den demonstrert og anbefalt av svoger. Har ikke testet disse to jeg kjøpte selv, da de skal gis bort som gaver.

Respuesta de Pyroblade
Ikke testet på vinter, men fungerer fint ellers. Akkurat som på filmene.

Respuesta de Pyroblade
Utrolig bra dialog da jeg trodde varen hadde forsvunnet i posten.
Heldigvis kom varen tilrette før ny vare ble levert

Respuesta de Pyroblade
Fikk varen raskt! Den var mye mer robust og kul enn på bildet! Kvalitetsprodukt! Funker som bare rakkern 🔥

Rask levering.
Lighteren er kjempebra. Du får tent bål ute, uansett vær!

Respuesta de Pyroblade
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.