Qamariyaperfume Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via mijn zoon ben ik bij deze site en dus ook deze heerlijke geuren terechtgekomen. Ze blijven heel lang en zorgen voor een fijne geurwolk rond mij. Van vele mensen heb ik al positieve reacties gekr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great service, bought a perfume on sunday, had to wait a little longer so I contacted the costumer service, got a fast response and they took care of it really well. A day later I got my package. Im v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De parfum kwamen vrij snel aan . En ze ruiken niet normaal lekker. En geur blijft lang hangen. Eclaire Atheeri Scandal vrouwen Marshmallow blush . Yara. Fire youre desire Afeef He... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De (auto)luchtjes zijn erg lekker met een geweldige/snelle service erbij. Ikzelf heb een autoluchtje van “El Nabil, Coco” en die gaat al minstens een maand mee. Assortiment is groot en kent vele ge... Ver más

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

130 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

97 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

super tevreden klant!

aantal dagen terug heb ik een order geplaatst voor het eerst. vond het wel spannend aangezien je meestal twijfels krijgt met small businesses maar dit was top. had mijn pakket met anderhalve dag al binnen en wat ruiken de geuren goed! 😊 super goede prijs kwaliteit verhouding en ik kom zeker vaker bestellen. ook is de service goed en ben ik goed geholpen met adviezen en al mijn wensen. van mij krijg je 6 sterren 🙈

5 de septiembre de 2025

Top luchtjes

Top luchtjes meerdere keren al gehaald en blijven lekker en lang hangen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteit die je krijgt en wat je…

Kwaliteit die je krijgt en wat je betaalt is absurd je betaalt zo weinig en die geur blijft echt super lang hangen het geurtje van €12.5 bleef al 12 uur op mijn huid zitten ik heb al meerdere malen mijn bestelling geplaats en steeds meer en meer verbaasd over hoe lekker de geurtjes zijn en kwaliteit

3 de julio de 2025

Top kwaliteit& snelle levering

Wat een topservice! Snelle levering en goede parfum, heb allerlei parfum gehaald, goedkopere parfums blijven zelfs meer dan een halve dag hangen! Duurder parfums ruik ik soms de volgende dag nog! Ook had ik de parfums de volgende dag al binnen. Zeker een aanrader!!

Zeer vriendelijke verkoper

Zeer vriendelijke verkoper.
Behulpzaam en van dienst als je vragen hebt.
Kwalitatieve parfums van bekende merken voor een fractie van de originele prijs!!!
Zeker de moeite waard!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kon niet kiezen dus ik zei ik wil…

Ik kon niet kiezen dus ik zei ik wil voor 100€ een leuke pakketje was super lekker ze blijven lange hangen veel complimenten gekregen 👌 top kwaliteit
Was ook nog op mijn verjaardag bezorgd op tijd top

13 de abril de 2025

My Go To Perfumerie

Usually buy my Perfume here. Wide assortment from Original To Dupes, and even perfumes I couldn’t find here in Amsterdam only in the Emirates. And the prices are lower than most competitors because QP wants to build a good customer base. Cannot recommend more to be honest.

11 de septiembre de 2025

(Auto)luchtjes

Assortiment is groot en kent vele geurtjes, zeker een aanrader om nog een keer te bestellen!

Aanrader

Ik vond de kwaliteit fantastisch. blijft lang op en heeft lekkere geurtje een aanrader.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goeie kwaliteit met goeie…

Super goeie kwaliteit met goeie percentage olie in elke parfum!

- Ruikt ongeveer 6 uur lang zitten
- Lekkere geurtjes
- Hele betaalbare prijzen

Heel erg bedankt voor de snelle levertijd ook, je hebt een vaste klant erbij😉

4 de septiembre de 2025

(Auto)luchtjes

Goede en snelle service voor een fantastische prijs. De luchtjes zijn zeer lekker en blijven lang hangen. Zelfs een “El Nabil Must Coco” in mijn auto hangen, zelfs daar kan ik minstens een maand mee doen.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.