1,8

Malo

Oplichters

Oplichters - met suggestieve teksten en blurred illustraties doen ze je denken dat er iets met een auto mis is die je misschien wilt kopen. Je moet betalen om de blurred info te zien. Rapport dat je dan ontvangt opent niet en als je andere wel betrouwbare kentekenrapporten opvraagt blijkt er niks mis. Mijden deze site, weggegooid geld.

11 de abril de 2025

Qenteken

Na het premium rapport eerst betaald te hebben toch wel nieuwschierig geworden naar de rest. En opnieuw gehele pakket gekocht, ik kon helaas de premium niet uit klikken en alleen de andere 2 aanschaffen. Eerste link werkte prima. Na aanschaf gehele pakket deed de link het helaas niet. Ik heb een mail gestuurd en werd netjes en vriendelijk geholpen met een nieuwe link die werkte. Tevens vind ik dat op deze mail snel gereageerd werd waarbij je bij andere bedrijven vaak meer dagen moet wachten. Werd mijn mail op dezelfde dag beantwoord. Bedankt hiervoor. Ik wist van te voren goed dat ik ook een goed rapport kon verwachten en ja 20 euro is best prijzig voor wat je krijgt. Alleen kan ik mij best voorstellen dat als iets echt slecht is ben je blij dat je alleen 20 euro hebt uitgegeven en niet duizenden euros aan een auto.

Mvg Patricia

16 de agosto de 2024

Wegblijven bij deze lieden

De verstrekte info is voor het grootste gedeelte al kosteloos van internet te plukken. Wat er voor € 3,99 verder nog aan info wordt verstrekt, is nauwelijks van toegevoegde waarde. Het bestaat voor een deel uit aannames, in taalkundig opzicht rammelt het aan alle kanten en te downloaden valt het rapport niet. Advies: wegblijven bij deze lieden.

3 de abril de 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS. Zojuist betaald voor een premium rapport voor 14,99. Krijg ik het standaard rapport toegestuurd. KOOP HIER NIKS!!

23 de marzo de 2024

Wel betaald

Wel betaald , niets ontvangen! Daarna een mail verstuurd. Dit was ook geen succes. Geen reactie, niets,niets...Waardelooosss!

14 de marzo de 2024

Waardeloos

Waardeloos! 15 euro betaald voor een premiumrapport. Standaardrapport gekregen. Op mijn vraag via de website krijg ik geen reactie.
Weggegooid geld dus, niet aan beginnen!!

1 de marzo de 2024

¿Es ésta tu empresa?