Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft Quickbutik i några år och är väldigt nöjd. Det som sticker ut mest är den otroliga kundservicen, om det är något man undrar så svarar de snabbt och vill verkligen hjälpa till, inga hjärndöd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket lättarbetad plattform som hjälpte mig att få upp min e-handel kvickt (Quick). Teamet är mån om kunderna och frågar ofta om man behöver hjälp. Snabb support och bra pris. Rekommenderas hjärtligt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Det är enkelt att komma igång, men när jag stöter på något jag inte riktigt får till finns teamet alltid där – snabbt, hjälpsamt och engag... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi hade Quickbutik nästan från des begynnelse och åtta år framåt. Jag tycker dem är bra att ha att göra med och många plugins som ingår, en relativt lättmanövrerad butik, MEN också allt för stora begr... Ver más

1. Proveedor de soluciones para eCommerce

Escrito por la empresa

Quickbutik launched in 2015 with one simple idea - to help businesses succeed faster by creating a simple, all-in- one, ecommerce solution designed to help you grow your online business fast. Today Quickbutik is the fastest growing (e)commerce platform in Scandinavia, providing entrepreneurs with everything they need to succeed at selling online. Quickbutik transcends the regular business modell, and is not only an all-in-one platform, but also a growth partner helping out over 5000 business owners on a daily basis. The company is born and based in Helsingborg, Sweden and has since expanded to offer our services to both Norway and Denmark.

4,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

It-killen som blev e-handlare

I 16 års tid var jag delägare i en webbyrå innan jag sålde mina andelar. Jag tog sedan klivet över till mina gamla kunders sida och sadlade om till e-handlare. Valet föll på Quickbutik. Idag driver jag med framgång två stycken shoppar via dem. Plattformen har under denna resan endast uppvisat en bugg, i kopplingen till betalleverantören. Suporten löste det snabbt och återkopplade om vad som var fel och försäkrade att det inte kommer hända igen. Nu tar vi steget vidare och öppnar upp i Norge. Givetvis med samma fina plattform. Stor eloge till teamet på quickbutik som gör det till en fröjd att driva e-handel.

8 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

FALSK Marknadsföring

De marknadsför sig att man ska få en egen domän i priset av köp av en webbutik, men det stämmer inte alls. det får man själv köpa från en annan leverantör.
Hos deras konkurrenter får man gratis domän .com eller .se i priset, utan tjafs. Och till ett billigare pris.
Det är falsk marknadsföring.
HELT USEL, och betydligt dyrare än andra konkurrenter som både har snabbare och bättre kundtjänst som ej går att jämför med detta företag.
KOMMER aldrig köpa någon tjänst av dessa igen.

30 de agosto de 2021
Logotipo de Quickbutik

Respuesta de Quickbutik

Hej Miriam,

Det är viktigt för oss att förstå våra kunders missnöje, så vi tackar för din recension.

Vi beklagar uppriktigt att du har uppfattat oss på detta sätt. Vi tillhandahåller en plattform för e-handel och säljer inte .se- eller .com-domäner, vi erbjuder istället en möjlighet för våra butiksägare att kunna ansluta en sådan domän till den webbutik som skapats genom oss, så att man får mer valfrihet vid val av domän. Skulle du ha stött på en marknadsföring från Quickbutik AB som påstår annat än detta, skulle vi uppskatta oerhört att ta del av detta material.

Jag har även granskat ditt ärende internt för att säkerställa att en lösning hittas. Jag kan se att det redan har varit en kontakt med er och att detta ska ha löst sig. Vi hoppas att ni med lösningen känner annorlunda i dagsläget, och att vi framöver kan fortsätta få möjlighet att ändra er uppfattning om oss.

Tveka inte att återkomma till oss via support@quickbutik.com eller 042-400 65 88 om det skulle uppstå fler funderingar, input eller frågor, så att vi kan fortsätta utveckla en plattform som gör e-handel så enkel som möjligt.

Ha en fortsatt härlig måndag!

Lyssnar på sina kunder

Tycker det är en riktigt bra plattform att sälja på, och det är väldigt enkelt och smidigt att komma igång tack vare alla färdiga teman.
Detta medför verkligen tidsbesparing i högsta grad för någon som inte kan programmering.
Det enda är väl såklart att man måste hitta sina produkter själv och lägga in dom lätt som en plätt. Däremot saknar jag tydligare instruktioner om hur man kopplar ordrar till fraktföretaget kunden väljer så de sker per automatik. Just eftersom man ofta använder olika kartonger med speciella mått, vikter osv så känns de lätt som att de kan bli fel med den integration.

I övrigt super bra personal och dom lyssnar verkligen på användarna om möjligheter till att utveckla mer integrationer och andra funktioner man saknar.

Stark 5a

18 de abril de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Problem med Prisjakt

Problem med Prisjakt - ej optimalt stöd

Jag är inte nöjd med hur butiken fungerar med prisjakt. Det är svårt att veta hur och var olika artiklar och artikelnummer syns mot prisjakt. Jag har inte fått det att funka optimalt och fortfarande oklart vilket fällt som synkar mot vad i pris-jaktfilen.

Annars funkar shoppen bra och jag har redan rekommenderat den till en annan kund. Men om prisjakt är viktigt är jag inte säker på att Quickbutik är rätt optimal lösning. Pris prestanda är dock bra.

13 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt varm och ödmjuk kundservice…

Otroligt varm och ödmjuk kundservice som håller kontakten från början till slut oavsett vad ärendet gäller och det som gör just quickbutik speciellt är att kundservice kan höra av sig helt spontant för att höra hur allt går.
Visst är prisplanen lite över min budget men standard är just den plan jag behöver. Det enda jag saknar som tillägg är API funktion.
Men gällande pris är detta betydligt billigare än andra jag jämfört med som kan ligga på det dubbla priset per månad.
Men som ny hos quickbutik är det värt det på alla plan och starten är alltid välbekant små trög för alla i början när man haft företag vilande över 1,5 år och enbart använt sig tidigare av Tradera.
Särskilt tack till de som rekommenderade quickbutik för mig.

Åter igen tusen varma rekommendationer till quickbutik och deras otroligt varmhjärtade och professionella kundservice 👍

13 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa webbutiken av de tre jag har…

Bästa webbutiken av de tre jag har testat. Till en låg månadskostnad har jag själv utan förkunskaper lyckats fixa en personlig och attraktiv butik. Bäst av allt är nog supersupporten - alltid snabb och trevlig - det är guld värt!

15 de agosto de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lättarbetat och snyggt med smarta funktioner som passar alla från liten till stor!

Vi har arbetat i de flesta program inklusive egenhändigt byggda sedan sent -90tal och nu har vi verkligen hittat hem.
Lättarbetat och snyggt gränssnitt som passar såväl den som är helt ny, för den som säljer egna alster och för den som säljer på absolut toppnivå.
Snygga smarta menyer med massor av funktioner och färdiga kopplingar i de olika paketen där lägsta paketet överraskande nog räcker långt för de allra flesta.

Att sen supporten är Quick och internforumet hjälpsamt gör det roligt att sälja med Quickbutik.
Rekommenderas varmt

9 de junio de 2019

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. Fantastisk support hela tiden. Detta är en plattform man utan problem kan växa med.

2 de enero de 2018

Excellent!

Modern leverantör som är mycket mån om sina kunder! Snabb och mycket trevligt bemötande på alla sätt och vis. Rekommenderar varmt Quickbutik till alla med e-handelsbutiker!

25 de febrero de 2016

Modern lösning

Modernt jämfört med andra plattformar jag provat på, enkelt att använda, hade aldrig problem med att hitta vad jag ville ändra på i min webbutik, väldigt prisvärt!

4 de enero de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Support bättre än webbyråer!!! :)

Min butik säljer kläder som är snygga och som man har råd att köpa. Super snygg och otrolig bra support utan det kostar. Har tidigare haft webbyrå som ordnade en webbutik till mig, men som bara lurade pengar av mig hela tiden för att hålla igång " driften " och " optimering ". Men quickbutik gör det automatiskt och för ett fast pris som jag med annars fysisk butik också kan klara av betala. TACK!

5 de agosto de 2015
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.