Bra og profesjonelt alternativ. Vi valgte å parkere med Quickparknorge da flybussen ikke gikk før dagen etter. For å unngå måtte sove på Gardemoen etter at vi ankom. Når man sammenligner priser... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rask og hyggelig respons. Fikk ordnet parkering 1 time før vi ankom Gardemoen. Vi ble møtt av hyggelig kar som møtte oss igjen når vi skulle hente bilen. Vi bestilte med vask og oppladning (el-bil) og... Ver más
Tragisk. Stått å ventet 30 minutter etter avtalt møtetid og enda ikke møtt opp. har virkelig ikke tid til dette da flyet går snart! Prøvd å ringt, sendt mail og melding men uten svar. Rett og slett... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig god service. Bilen ble hentet nøyaktig som avtalt. På hjemreisen, hvor vi hadde enorm forsinkelse, hadde vi kontakt med Quickpark underveis, og bilen var varm og god selv klokken 3:00 på natte... Ver más
Información sobre la empresa
- quickparknorge.no
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Går ej att kontakta
Försöker avboka efter att jag endast bett om prisuppgift. De svarar inte på vare sig mail eller sms eller telefonnummer!

Respuesta de Quickpark
Finger weg von quickoark Plattform beim…
Finger weg von quickoark Plattform beim Problemen kriegen sie ihrem Geld nicht zurück unseriöse Plattform bei mir 87 Euro ohne was zu begründen abzocke und Geld klauen:-(((

Fantastisk service
Fantastisk service! Dette er virkelig helt utenom det vanlige! Kan anbefales! hilsen Brith!

Respuesta de Quickpark
Uansett når man ringer, de finner en løsning
Hyggelige og hjelpsomme folk som har masse forståelse og er veldig snill.
Jeg vil absolutt anbefale Quickpark!
Andre gang jeg bruker og er…
Andre gang jeg bruker og er superfornøyd! Betaler rett under tusenlappen for å bare kunne levere bilen på avgang og gå rett inn på Gardermoen for en ukes ferie i Spania! Og når vi lander tilbake igjen, har allerede Quick Park sendt SMS og forklarer at bilen står klar rett utenfor ankomst. Så digg!!

Topp service
Vi hadde tidlig fly og ble møtt til rett tid for overlevering av bilen. Hadde bestilt vask og fikk tilbake nyvasket bil når vi landet.
God service, fungerer veldig bra
Vil definitivt bruke de ved neste anlednings!

Respuesta de Quickpark
Eierene var veldig hyggelig og åpne
Eierene var veldig hyggelig og åpne. De ga god service og ved spørsmål ang ekstratjenester så opplevde ikke jeg det som mas, men heller som et enkelt hyggelig spm. Dog en utvendig vask til 300kr klarte jeg ikke å si nei til🌞 Det var billig og veldig bra. Kommunikasjon hele veien og de var skikkelig tilpasningsdyktige ifht forsinkelse og at flyet landet tidligere på hjemturen.
Anbefales virkelig 🌷🌼

Respuesta de Quickpark
Super easy and the car was well taken care
We used Quickpark when being away for a month on vacation and everything went really smooth.
They took good care of the car and the whole process was super easy.
I would totally use it again and recommend Quickpark as a trusted alternative to the normal airport parking.

Respuesta de Quickpark
Hadde en veldig god opplevelse
Hadde en veldig god opplevelse. Ringte på forhånd for å sjekke at vi var i rute. Ventet på oss da bagasjen brukte lang tid og vi kom for sent til avtalt tid. Vasket også bilen skinnende ren.

Tragisk
Rett og slett uprofesjonelt.

Respuesta de Quickpark
Bes og billigse parkering på Gardermoen
Serviceminded og vennlig parkering på Gardermoen .
Billigst og enkleste parkering ever.
Oppfølging før under og etter parkering.
Kommer baee til å bruke Quickpark etter dette

Styr unna!!
Styr unna!!! Hentet ikke bilen til avtalt tid, ladet ikke bilen som avtalt, leverte ikke bilen som avtalt! Måtte legge nøkkelen på dekket og betale korttidsparkering frem til de hentet bilen, da de ikke rakk det. Vi betalte 400 kr ekstra for lading, bilen var bare ladet halvveis. Vi landet 23.30 og hadde avtalt at de kom med bilen når vi landet. De kom flere timer forsinket, så vi ble stående til langt på natt å vente på bilen. Ekstremt dårlig! Vi reiser med baby, så dette var helt krise. Aldri igjen!!! De ville også ha forhåndsbetalt, enda det står på siden at du betaler når du henter bilen! Kommer aldri til å bruke de igjen!!!!
Det er så mange løgner i svaret fra Quickpark under! Pengene har aldri blitt tilbakebetalt og masse mer som ikke stemmer i svaret. Styr unna!
Fantastisk
Wow, parkeringstjenesten var skikkelig bra! Fra første møte til jeg fikk tilbake bilen, følte jeg meg super godt ivaretatt. De passet virkelig på bilen min, og jeg var aldri bekymret. Jeg anbefaler denne parkeringstjenesten til alle som vil ha en stressfri parkeringsopplevelse!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.