Via tussenpersoon Backmarket een qwerty toetsenbord voor een ipad gekocht, geleverd nadat ik de eerste keer een azerty toetsenbord had ontvangen, kreeg ik na beklag een via backmarket een tweede... Ver más
Bestel hier maar niks tablet gekocht nog geen 2 weken was hij kapot ..tig keer gebeld gemaild telkens hetzelfde verhaal geen reactie meer
Zeer tevreden over dit bedrijf. Zojuist een iphone 11 pro besteld. Na ontvangen van de iphone zag ik gelijk dat deze in super perfecte staat was met een nieuwe accu erin. geen krasje te bespeuren dus... Ver más
De laptop besteld via Laptopdeals bij Bol.com werkt na een jaar niet meer. QXsystems te Nijmegen heeft een telefoon service die je vraagt om je telefoonnummer. De ondernemer belt je echter nooi... Ver más
- Tienda de informática
- Tienda de celulares
- Tienda de accesorios para computadoras
- Tienda de ordenadores y accesorios
- Servicio informático
- Tienda de computadoras usadas
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Laptops, desktops, tablets en telefoons voor een betaalbare prijs. Zowel refurbished als nieuw. Voor 16:30 besteld? Morgen in huis. Bezoek & bestel nu!
In de Betouwstraat, 6511, Nijmegen, Holanda
- qxsystems.nl
Snel, goed, goedkoop
Harde schijf laten vervangen bij QX in Nijmegen. In 2 uur klaar, 70 euro en ook nog data overgezet plus ongevraagd mijn hele laptop gereinigd. Top!
Respecteren garantie NIET
Aankoop 9/2019 Laptop met uitgebreide garantie 3 jaar aangekocht. Na 8 maanden defect, na 2 maanden nog steeds niet hersteld of terugbetaald.
Prima prijs/kwaliteit
Levertijd langer dan aangegeven. Product Iphone SE in orde, geen krassen/schade oid. Batterij check gedaan in het systeem, twijfelachtige afkomst, MAAR het werkt voor de prijs allemaal super naar behoren.
Uitmuntende service
Uitmuntende service, zeer vakkundig,leveren zeer nette laptops echt als nieuw. Het bedrijf is zeer aan te bevelen.