Na een zeer fijne videocall met Ester wist ik bijna wat ik wilde. Ze heeft mij goed geadviseerd en na het opsturen van een staaltje van de houten jaloezieën, heb ik besloten om ze in te meten en te ko... Ver más

La empresa ha respondido
Mega snelle levering, echt top kwaliteit en vergeleken met andere aanbieders ook nog goed geprijsd. Gordijnen kiezen etc was echt een hassle en iets wat ik maar bleef uitstellen omdat ik iedere keer v... Ver más
La empresa ha respondido
Wauw! Ik ben echt super blij met mijn keuze voor Radero. Hele goede kwaliteit gordijnen, snelle levering van zowel de kleurstalen en de gordijnen! De klantenservice, de communicatie via de mail en... Ver más
Escrito por la empresa
Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.
Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.
Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.
Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.
Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.
Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.
Leonard Springerlaan 35, 9727KB, Groningen, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Superblij met onze jaloezieën, ze zijn echt prachtig. Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt met de maten op de dozen zodat we wisten voor welk raam ze waren. Voor het eerst hier besteld maar ik ben fan!

Respuesta de Radero.nl
Gordijnen zijn prachtig, contact uiteindelijk heel netjes. Helaas waren de gordijnen zoekgeraakt en zijn ze daardoor veel later geleverd. Na probleemmelding actief op de hoogte gehouden, maar dan toch ook net niet geleverd volgens afspraken wel opgelost maar toch eerst even balen. Hopelijk in de toekomst in 1 keer goed.

Respuesta de Radero.nl
Wauw, wat ben ik onder de indruk van dit bedrijf. Gordijnen besteld voor mijn schoonmoeder. Bij het ophangen zag ik haaltjes bij 1 gordijn. Geen idee of dit was gekomen tijdens het uitpakken of dat het een andere oorzaak had. Zonder gedoe kregen we een compleet nieuwe set toegestuurd. Wauw!

Respuesta de Radero.nl
Prima service. Informatie over wanneer geleverd kan iets beter. Dit was nu nogal vaag. Prima spullen.

Respuesta de Radero.nl
Gordijn stalen aangevraagd, snelle levering en mooie kwaliteit.

Respuesta de Radero.nl
Snelle levering, goede uitleg vwb opmeten, prachtige op maat gemaakte vitrage

Respuesta de Radero.nl
mooie kwaliteit gordijnen en een super begeleiding bij de bezorging !

Respuesta de Radero.nl
Ik ben heel goed geholpen met het inmeten. Vooraf een hele mooie kleurstaal aangevraagd. Gordijnen perfect op maat gemaakt en zeer tevreden qua kwaliteit. Echt een aanrader.

Respuesta de Radero.nl
Had een te kleine maat besteld, maar dat is helemaal kosteloos opgelost! Top!!

Respuesta de Radero.nl
Koop hier je gordijnen en nergens anders. Extreem snelle levertijd, prachtige gordijnen. Bedankt Radero!

Respuesta de Radero.nl
Bestelde artikel was snel binnen en goed verpakt
En helemaal naar wens

Respuesta de Radero.nl
Goede communicatie toen de bestelde stof tijdelijk niet voorradig was, en enthousiaste mail toen de stof binnen was. Verzendpartner geeft weinig actieve meldingen van de voortgang van het logistieke proces indicatie van aflevermoment, en mogelijkheden vooraf om alternatieve aflevering aan te geven. Gelukkig is het pakket succesvol bij de buren afgeleverd, met een duidelijke verwijzing voor ons

Respuesta de Radero.nl
Een aanvullende bestelling, weer prachtige gordijnen, keurig gemaakt, keurig verpakt. Echt een cadeautje. Het leek er even op dat de zending in tweeën zou komen, wat voor mij niet nodig was, maar het transportbedrijf heeft ze alsnog tegelijk gebracht. Heel blij mee.

Respuesta de Radero.nl
Mooie kwaliteit inbetweens, precies zoals omschreven. Netjes en snel geleverd, goed afgewerkt en ze hangen prachtig. Tevreden!

Respuesta de Radero.nl
Wat 'n geweldig ervaring van begin tot 't eind . Vriendelijk en fijn geholpen zowel aan de telefoon door Esther als 't verzenden van samples echt de volgende dag thuis , de levering van onze vitrages keurig thuis binnen 7 dagen waar zelfs het weekend nog tussen zat. Keurig verpakt en prachtig gemaakt en afgewerkt . Zelfs de levering van de koerier was perfect op tijd zoals aangegeven . Radero is Echt 'n aanrader op alle fronten .

Respuesta de Radero.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.