Banner for Radero.nl

Radero.nl Opiniones 207

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een zeer fijne videocall met Ester wist ik bijna wat ik wilde. Ze heeft mij goed geadviseerd en na het opsturen van een staaltje van de houten jaloezieën, heb ik besloten om ze in te meten en te ko... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega snelle levering, echt top kwaliteit en vergeleken met andere aanbieders ook nog goed geprijsd. Gordijnen kiezen etc was echt een hassle en iets wat ik maar bleef uitstellen omdat ik iedere keer v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wauw! Ik ben echt super blij met mijn keuze voor Radero. Hele goede kwaliteit gordijnen, snelle levering van zowel de kleurstalen en de gordijnen! De klantenservice, de communicatie via de mail en... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de tratamiento de ventanas

Acerca de Radero.nl

Escrito por la empresa

Vakmanschap in (vouw)gordijnen en raambekleding op Maat

Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.

Vakmanschap in de fabriek van Radero

Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Radero

Wat ons onderscheidt, is onze transparantie en betrouwbaarheid. We informeren je helder over materialen, montagemogelijkheden en onderhoud. Bovendien profiteer je van snelle levering, omdat jouw bestelling rechtstreeks uit onze eigen fabriek komt. Duizenden tevreden klanten gingen je voor en waarderen onze combinatie van vakmanschap, service en scherpe prijzen.

Ontdek thuis de perfecte stof met onze gratis stalenservice

Gratis kleurstalen gordijnen Radero

Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.

Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.

Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Superblij met onze jaloezieën

Superblij met onze jaloezieën, ze zijn echt prachtig. Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt met de maten op de dozen zodat we wisten voor welk raam ze waren. Voor het eerst hier besteld maar ik ben fan!

23 de febrero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Wat fijn om te horen dat u fan bent! Dat horen we graag. We waarderen uw review enorm, bedankt!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gordijnen zijn prachtig

Gordijnen zijn prachtig, contact uiteindelijk heel netjes. Helaas waren de gordijnen zoekgeraakt en zijn ze daardoor veel later geleverd. Na probleemmelding actief op de hoogte gehouden, maar dan toch ook net niet geleverd volgens afspraken wel opgelost maar toch eerst even balen. Hopelijk in de toekomst in 1 keer goed.

23 de febrero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw review. Fijn dat de gordijnen naar wens zijn! We waarderen uw feedback, en nemen dit zeker mee om onze processen te verbeteren.

Wauw

Wauw, wat ben ik onder de indruk van dit bedrijf. Gordijnen besteld voor mijn schoonmoeder. Bij het ophangen zag ik haaltjes bij 1 gordijn. Geen idee of dit was gekomen tijdens het uitpakken of dat het een andere oorzaak had. Zonder gedoe kregen we een compleet nieuwe set toegestuurd. Wauw!

4 de marzo de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm! We hopen dat u jarenlang kan genieten van onze gordijnen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima service

Prima service. Informatie over wanneer geleverd kan iets beter. Dit was nu nogal vaag. Prima spullen.

14 de enero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw review! We nemen uw feedback mee om onze service te verbeteren.

snelle levering, goede kwaliteit

Gordijn stalen aangevraagd, snelle levering en mooie kwaliteit.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm! Veel plezier met de gordijnen!

kwaliteit

Snelle levering, goede uitleg vwb opmeten, prachtige op maat gemaakte vitrage

13 de febrero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, fijn dat alles zo goed is verlopen! We helpen u in de toekomst graag weer.

Good quality

Good quality! Perfect fit and service more then expected!

9 de febrero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Thank you for your positive review! We really appreciate it. Enjoy your curtains.
Kind regards, Radero BV

Precies als verwacht

Precies als verwacht. Snel

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm!

Buitengewone uitstraling

Ik ben heel goed geholpen met het inmeten. Vooraf een hele mooie kleurstaal aangevraagd. Gordijnen perfect op maat gemaakt en zeer tevreden qua kwaliteit. Echt een aanrader.

8 de febrero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent, veel plezier met de gordijnen! Enorm bedankt voor uw review.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Had een te kleine maat besteld

Had een te kleine maat besteld, maar dat is helemaal kosteloos opgelost! Top!!

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm.

Extreem snelle levertijd

Koop hier je gordijnen en nergens anders. Extreem snelle levertijd, prachtige gordijnen. Bedankt Radero!

29 de enero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw enthousiasme en aanbeveling. Fijn dat u zo tevreden bent.

Goede aankoop

Snelle levering, goed kwaliteit. Erg blij mee!

6 de febrero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Wat fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelde artikel was snel binnen en…

Bestelde artikel was snel binnen en goed verpakt
En helemaal naar wens

Respuesta de Radero.nl

Wat fijn om te horen dat het helemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor uw mooie review! Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie toen de bestelde…

Goede communicatie toen de bestelde stof tijdelijk niet voorradig was, en enthousiaste mail toen de stof binnen was. Verzendpartner geeft weinig actieve meldingen van de voortgang van het logistieke proces indicatie van aflevermoment, en mogelijkheden vooraf om alternatieve aflevering aan te geven. Gelukkig is het pakket succesvol bij de buren afgeleverd, met een duidelijke verwijzing voor ons

28 de enero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw positieve review! Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen.

Een aanvullende bestelling Gordijn Mooi

Een aanvullende bestelling, weer prachtige gordijnen, keurig gemaakt, keurig verpakt. Echt een cadeautje. Het leek er even op dat de zending in tweeën zou komen, wat voor mij niet nodig was, maar het transportbedrijf heeft ze alsnog tegelijk gebracht. Heel blij mee.

30 de enero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de gordijnen! Dat is voor ons het belangrijkste. Bedankt voor uw review!

Mooie stoffen

Mooie grote stalen. Snelle levering.

28 de enero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij!

Mooie kwaliteit inbetweens

Mooie kwaliteit inbetweens, precies zoals omschreven. Netjes en snel geleverd, goed afgewerkt en ze hangen prachtig. Tevreden!

26 de enero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm.

Meer dan tevreden !

Wat 'n geweldig ervaring van begin tot 't eind . Vriendelijk en fijn geholpen zowel aan de telefoon door Esther als 't verzenden van samples echt de volgende dag thuis , de levering van onze vitrages keurig thuis binnen 7 dagen waar zelfs het weekend nog tussen zat. Keurig verpakt en prachtig gemaakt en afgewerkt . Zelfs de levering van de koerier was perfect op tijd zoals aangegeven . Radero is Echt 'n aanrader op alle fronten .

26 de enero de 2026

Respuesta de Radero.nl

Zo fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, daar doen we het voor! Bedankt voor uw mooie review en heel veel plezier met de gordijnen.
Vriendelijke groet, Team Radero BV

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.