Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fiat Talento met renault radio. Eerst bezoek gebracht hoofddealer in wijnegem, auto moest worden binnengebracht om code op te sporen, 1,5 huur × +/_ 90 euro. Dit om blijkbaar radio te demonteren... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service had het modelnummer niet. Afbeeldend van sticker gestuurd. Ze gaven aan waar de qr code van de fabrikant stond gemaild naar autocodes binnen een paar uur de code ontvangen. Super... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geruime tijd accu losgekoppeld geweest ivm reparatie aan mijn Jeep Patriot. Je raad het al........geen radio meer. Bij de Jeepdealer alle info verstrekt die nodig was volgens hun: VIN van de auto, ra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn accu was eruit gehaald ivm reparatie, hierdoor een code aan moeten vragen voor mijn Renault Clio. Vanochtend aangevraagd en binnen 1 uur al antwoord terug met de juiste code. Ik wist niet zeke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bent u niet meer in het bezit van de code van uw radio of kunt u deze niet meer vinden. Wij bieden u de service aan om de originele radio code op afstand op te vragen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het serienummer van uw autoradio, deze is te vinden na demontage van de radio op de witte sticker of deze is in de behuizing gestanst. Ook ondersteunen sommige modellen de weergave van het serienummer op het scherm zelf. U kunt de radio code bestellen met behulp van onze webwinkel. Betaling verwerken wij via een veilige verbinding via PayPal, iDEAL of Bancontact/MisterCash. Kies het merk waarvan u de code kwijt bent en vul dan het serienummer in. In de meeste gevallen hebben wij binnen 24 uur de originele radio code voor u. De radio code ontvangt u per mail en per sms.

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Snel geregeld

Fijn dat het zo snel geregeld was.,binnen een dag super.
De garage zouw het voor mijn regelen maar na een week nog niets ,toen maar zelf iets gedaan en dat ging gelukkig sneler.

21 de marzo de 2026

Geld terug, goede service

Zelf al een tijdje in de weer met een niet werkende radio. Zelf heb ik het boekje nog met daarin de code, die bleek niet te werken.
Vervolgens hier een bestelling geplaatst en in de notitie gezet dat als de code dezelfde was als ik in mijn boekje had ik graag mijn geld terug zou willen.
‘Helaas’ kreeg ik binnen 24u een mailtje dat ik mijn geld teruggestort zou krijgen. Dat vind ik dan toch gewoon een goeie service! Geen vragen en niet ingewikkeld. Afijn, ik ga door in mijn zoektocht naar de juiste code…

13 de diciembre de 2025

Code opgevraagd RNS

Code opgevraagd van de autoradionavigatiesysteem. Serienummer opgegeven en code ontvangen.
Code bleek niet te kloppen. Oorzaak: verkeerd serienummer opgegeven, omdat ie niet duidelijk was op de sticker.
Contact opgenomen en het team heeft gevraagd naar het ingeslagen serienummer op het toestel.
Bleek inderdaad een andere combinatie te zijn.
Dit doorgegeven en wederom een code ontvangen.
Vervolgens hiermee het toestel kunnen activeren.
Mijn dank is groot en chapeau voor de geboden service.
Aanrader dus. Kortom; klasse voor alle klassen!

3 de diciembre de 2025

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven! En ook nog uitermate snel. 's Ochtends een uitdaging. Een formuliertje invullen, een IDEAL linkje betalen en net na de lunch de code, een werkende radio en een zeer tevreden klant.

22 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Accu van auto leeg,(Nissan juke),radio…

Accu van auto leeg,(Nissan juke),radio geblokkeerd, geen radiocode te vinden.
Naar dealer geweest,code laten genereren,code ingevoerd,verkeerde code!!!
Opnieuw code laten genereren, weer verkeerd!!!
Bij radio-code.nl uitgekomen,code aangevraagd, 2uur later code ontvangen ingevoerd in radio, voilla!radio werkt weer supertof hartstikke bedankt

17 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.