De var velidig greie og hjelpsomme på telefon, da vi måtte finne ut om det var plass nok til å få levert konteiner hos oss. Levering og henting av konteiner gikk også smertefritt, og til riktig tid. E... Ver más
La empresa ha respondido
Enkelt fra bestilling til fakturering! Bestilte container for restavfall på hjemmesiden. Container ble levert iht avtale. Sjåfør ringte når han var på plass for å verifisere plassering. Container... Ver más
La empresa ha respondido
Gode nettsider og enkel bestilling. Uklarheter gjenstander som var opp for tolkning ble enkelt avklart over telefon. Kundeservice åpner allerede kl. 07:00 og ingen kø.
La empresa ha respondido
Ragn-Sells kan hjelpe deg med det meste når det gjelder avfallshåndtering. Uansett om du er en bedrift, organisasjon eller privatperson ønsker vi å skreddersy en enkel og effektiv løsning for deg. Container til fastpris kan du bestille i vår nettbutikk.
Postboks 453, 1471, Lørenskog, Noruega
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vognfører kunne ringt for å avklare utsetting og henting.

Respuesta de Ragn-Sells AS
Trekker 2 stjerner for at de har økt prisene i forhold til samme bestilling i fjor(2025). Skjønner økning for kpi og lønnsjusteringer, men å øke med 22,6 % sammenliknet med 2025, synes jeg er ganske dårlig. Ellers ble orderen behandlet raskt og greit. Burde kanskje få til mer eksakt leveringstid/hentetid og ikke en gang mellom 07 og 20

Respuesta de Ragn-Sells AS
Veldig hjelpsom sjåfør, fleksibel. Perfekt å leie 20m3 container til fastpris, lett å fylle, plass til mye.

Respuesta de Ragn-Sells AS
Enkel og bra opplegg og ikke minst bra pris

Respuesta de Ragn-Sells AS
Meget enkel nettbestilling og lett å forholde seg til faste rabaterte priser.

Respuesta de Ragn-Sells AS
Tidlig levering, blid og trivelig sjåfør. God informasjon om hva som kunne kastes i containeren

Respuesta de Ragn-Sells AS
Enkelt å bestille på nett, container kom når den skulle og ble levert på bestemt sted. Den ble også hentet når den skulle

Respuesta de Ragn-Sells AS
Alt gikk som forventet. Plassert helt I henhold til mine instrukser.

Respuesta de Ragn-Sells AS
Enkelt å bestille og betale:)
Det hadde vært mye lettere å planlegge å fylle opp container om det kunne gitt noe mer presis leveringstid- eks delt dagen opp i to (08-14 og 14-20).

Respuesta de Ragn-Sells AS
Alt gikk smertefritt! Meget fornøyd med service og svar på alt vi lurte på. Henting og utsetting var uten problemer.

Respuesta de Ragn-Sells AS
Levert og hentet som avtalt i tillegg fikk jeg mail vedr oppdrag avsluttet. Veldig ryddig.

Respuesta de Ragn-Sells AS
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.