Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bare super service fra start til slut. Har ikke en ting og sætte en finger på🙏🏻 Meget tilfreds og ville til en hver tid vælge raklund igen, samt min klare anbefaling til andre at gøre det samm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig hjælpsom, flink og nem at lave aftale med. Hentede stillads en søndag ( intet problem), kunne se fredag jeg ikke kunne nå det indenfor første leje ( intet problem) så den blev blot forlænget.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faktura nr. 163. Man bliver ikke skuffet! I forbindelse med tagrenovering, kontaktet vi Rasmus for pris på stillads. Svaret hurtigt på mail, også på alle de dumme spørgsmål, meget fair prise... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de andamios
  2. Servicio de alquiler de maquinaria para la construcción
  3. Servicio de alquiler de herramientas

Escrito por la empresa

Vores absolutte mål er, at blive din foretrukne samarbejdspartner på stillads- og materielleje, og derfor skal du også altid være sikker på at få den bedste pris. Priserne i RAKLUND sættes, så de er de bedste på markedet, og samtidig sikrer vores prisgaranti, at du altid får den bedste pris hos os, uanset hvad.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej det hele fungere fra start til slut…

Hej det hele fungere fra start til slut meget godt stillads og meget flink ejer og meget fleksibel anbefaler til andre.

7 de septiembre de 2024

Hej Jørgen
Tak for din fine anbefaling, det er jeg glad for.

Super god service!

Super god service!
Klart en anbefaling værd 😊👍🏼

7 de septiembre de 2024

Hej Simon
Tusind tak for den fine anbefaling 😊

Nem at lave aftale med

Nem at lave aftale med, god service og godt grej. Lige ud af landevejen - jeg vender tilbage hvis behovet for et stillads melder sig igen!

27 de mayo de 2024

Hej John
Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg håber på at vi ses igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og god kvalitet fra…

Super service og god kvalitet fra bestilling til aflevering. Stilladsleje hos Raklund var virkelig en god oplevelse

21 de mayo de 2024

Respuesta de RAKLUND

Tusind tak for den fine bedømmelse. Vi er glade for at kunne levere stillads til dit projekt 😉👌

Man bliver ikke skuffet!

Faktura nr. 163.

Man bliver ikke skuffet!

I forbindelse med tagrenovering, kontaktet vi Rasmus for pris på stillads. Svaret hurtigt på mail, også på alle de dumme spørgsmål, meget fair priser.

Levering og afhentning - alt som aftalt.

Rigtig god oplevelse.

23 de mayo de 2024

Hej Jesper
Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at du har haft en god oplevelse hos os. Og du er altid velkommen 😃👍🏼

skulle bruge et stillads

skulle bruge et stillads, hurtig svar tid, go info om priser, overholdte alle aftaler, fik lov til og forlænge låne tiden uden problemer, og fik leveret og hentet det uden problemer. Super service...

27 de agosto de 2023

Super oplevelse

Super oplevelse
God service og kvalitet af stillads samt problemfri levering og montering af stilladset. God pris for leje og opsætning.

3 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint stillads til god pris med…

Fint stillads til god pris med serviceminded udlejer. Bedre bliver det ikke

2 de octubre de 2020

Hej Steffen
Tusind tak for den fine bedømmelse. Vi er super glade for, at du haft en god oplevelse hos os. :)
Mvh Rasmus fra RAKLUND

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.