Vi havde booket et bord til 2 til tapas-brunch. Efterfølgende læser vi alle de dårlige anmeldelser på Trustpilot og var derfor lidt skeptiske, da vi ankom. Det blev dog gjort helt til skamme. Vi fik... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget dårlig vegansk ret /salat. 2/3 eller mere var blot salat blade. 5 falafler en spiseske endamebønner, meget hårde crotonner, 2 strimlerne slatten rød peber og det var det! Når man påpegede det... Ver más
Vi kom 5 mennesker. Ankom kl 11:05. Modtog drikkevarerne kl 12:00. Alle brunch retter var kolde, og der var fejl i drikkevarerne. Vi nævnte det for personalet, og blev fejet af. Vi kan alle fejle, me... Ver más
Tidligere god service og god mad på cafe K men dagens oplevelse var elendig. Ved vores bord lugtede der af hundelort, beskidt overalt og det trak flere steder fra. Maden var ringe, burger virkede som... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækker tapas-brunch og god betjening.
Det blev dog gjort helt til skamme. Vi fik anvist vores bord med det samme og ventede kun i 12 min. på vores mad. Maden var frisk og lækker og de tykke brødskiver var lune.
Betjeningen var smilende og høflige. Vi kommer gerne igen 👍
Vi kom 5 mennesker
Vi kom 5 mennesker. Ankom kl 11:05. Modtog drikkevarerne kl 12:00.
Alle brunch retter var kolde, og der var fejl i drikkevarerne. Vi nævnte det for personalet, og blev fejet af. Vi kan alle fejle, men der mangler noget i en oplevelse til knap 1000.- når personalet ikke engang kan sørge for at sende gæsterne godt ud af døren. “Vi beklager.” Eller et “vil i have en kaffe på huset?” Ville have været den sikre måde at få os retur på. Super ærgerligt da dette ikke tidligere har været vores indtryk af caféen på. Kan ikke anbefales. Med så mange gode steder, er det ikke jer vi vælger en anden gang.
Sparsom service
Sparsom service. Virkelig lang ventetid. Og ikke imponeret over maden.
Trods få mennesker i caféen ventede vi 1 time og 15 minutter på vores mad og drikkevarer. Vi havde bestilt tapas brunch. Jeg ville nødig være kunde hvis der var fyldt op. Og trist at bordet kun er reserveret i 2 timer - når det tager 1 time og 15 min at lave tapas brunch. Som alt formentlig er anrettet på forhånd.
Og så burde man måske servere brød og smør nok til det antal personer som har bestilt.
En skuffende oplevelse
Min familie og jeg spiste der en hverdagsaften, og ville gøre noget særligt ud af det. Vi bestilte to burgere (voksen-menuer) og to børnemenuer (nuggets og fiskefilet). Burgerne var det kridhvideste "pap-brød", ikke særlig meget indhold og til alle fire menuer (særligt børnemenuerne) var tallerknerne proppet med et overflod af pommes frites.
Badeværelserne var småbeskridte begge to, og der var hverken papir på toilettet eller ved håndvasken. Dertil høj musik, og personale, som var høflige og søde, men som også virkede uprofessionelle.
De to burgere, to børnemenuer og fire drikkevarer beløb sig til 717,00 DKK - dyrt.
Jeg har kendt Cafe K i Randers gennem en del år, og er ærgerlig over, at kvaliteten og helhedsoplevelsen er så dårlig nu.
Uspiseligt brød MED MUG
Bestilte en omgang tunmousse med ekstra brød til. Fik 3 skriver brød (som normalt), de var dog uspiselige så tørre de var.. Det ekstra brød består så i ét stykke rugbrød, som også er tørt og MED MUG!
Jeg ringer så for at klage, men de har selvfølgelig ikke tid til at tage telefonen
Formoder de blot hyggesnakker som de plejer.
Vi var otte personer til spisning
Vi var otte personer til spisning, men jeg endte med ikke at få min bøf. Serveringspersonalets forvirring var åbenlys, da de spurgte fem gange, hvad jeg havde bestilt. Efter de andre var færdige og der var gået over 15 minutter, ventede vi yderligere fem minutter uden nogen forklaring. Da vi endelig rejste os for at gå, var restauranten tom. Jeg vil aldrig sætte mine ben der igen. At kalde det lausig er en mild underdrivelse.
Var ude og spise igår med mine…
Var ude og spise igår med mine kollegaer. Bestiller en steak med bearnaise sovs og pommes . Til 160 kroner går man ud fra det er en stor portion, men fik en meget lille bøf , (nærmest en til børn ) og en lille skål pommes med 8 fritter i og så fik jeg at vide vi skulle dele bearnaise sovsen med min side makker , som også fik en samme mad som mig. Potion af bearnaise sovsen (når man skal dele den) svarer til to teskefulde . I burde ikke tag så høj pris for , noget som kun kan mætte et barn . Mine kolleger fik mere mad for pengene , da de bestilte burgere og tapas , og som endda var billigere ... En en skuffende oplevelse...
Virkelig dårlig oplevelse på café k
Virkelig dårlig oplevelse på café k. Har ellers altid set stedet som et sted man kunne gå hen for at være sikker på at få serveret noget godt.. caféen var ikke engang 25% fyldt og vi ventede 48 minutter på vores mad. Det var nærmest ren held at vi fik bestilt, da vi råbte efter tjeneren der serverede for et andet bord i nærheden. Ellers var der ingen tjener at se den 1+ time vi var der. Da maden kom var burgerne kolde og endnu værre - de smagte af fisk 😔 pomfritterne var bløde og smagsløse og nuggets var hårde. Og det var simpelthen så dyrt samtidig! Giver gerne 200+kroner mere for en god og hurtig service og hvor maden smager godt.. det er sidste gang vi sætter os på café k. Det er virkelig faldet af på den.
Jeg kom og skulle fejer bryllupsdag
Jeg kom og skulle fejer bryllupsdag
Bestilte en bearnaise burger spurgte tjeneren om sovsen var varm han gik ud til kokken og fik at vide at det var den naturligvis
Jeg bestilte den med et tydeligt at den skulle være varm
Da vi gik maden var min bearnaise burger helt kold..kaldte på tjeneren og han gik ud med den og jeg fik at vide at den naturligvis blev returnere til en ny med varm sovs.
Da den kom retur var det igen en bearnaise burger der var hældt kold bearnaise sovs ud over.
Jeg gik ned til skranken hvor jeg igen klagede over den kolde sovs tjeneren stod der og bekræfte at kokken havde sagt varm sovs.senere kom servitricen og sagde at kokken og tjeneren havde misforstået hinanden. Nu var min mand og veninde færdig med deres mad.så skulle vente og spise alene .så jeg opgav efter 3 gang med kold mad
Er virkelig så skuffet mvh Misse Jensen så en trist bryllupsdag oplevelse
Forventede ikke det bedste.
Forventede ikke det bedste.
Min mand og jeg bestiller bord, da vi har et gavekort. Det første der springer os i øjnene er mange tomme borde med brugt service. Da vi sidder ved bordet kan vi se flere steder at lamper er ved at falde ud af væggen, tyggegummi på væggen, toiletter møgbeskidte. Efter 20 min kommer en ung gut og tager vores bestilling, jeg vælger cappacio og min mand vælger en avocado mad, min cappacio var ok, men brødet under min mands avocado mad er til at knække tænderne på. Vi var ikke engang færdige med forretten, da en ung pige kom med vores hovedret, vi måtte så slippe forretten og sætte service over på et andet bord for at få plads til næste ret. Til hovedret fik min mand en bøf bearnaise, bøffen var total sej og pomfriterne var melet, bearnaise tyk og kold. Jeg havde valgt et stjerneskud, føj der var så meget mayonnaise på, at selv dressingen var lavet af mayonnaise med tomat puree, jeg fik så kvalme og jeg nåede lige at komme hjem, da jeg sked i bukserne. Vi havde ikke forventet meget men vi havde alligevel ikke regnet med at alt var så dårligt.
Ualmindelig dårlig oplevelse
Ualmindelig dårlig oplevelse. Ventede over en time på maden, og så var den kold.
Dårligste oplevelse nogensinde
Min kæreste og jeg har i dag kl.9:30 været inde at få brunch hos Café K i Randers, men vi havde simpelthen så dårlig en oplevelse.
Vi var de første inde på caféen, og får maden efter 15-20 min hvilket var fint. Jeg bestiller glutenfrit brød, da jeg har cøliaki. Min kæreste får hans brød lidt før vores mad kommer, men mit brød kommer ikke, så jeg venter lige yderlig 10 min, og går derefter op og spørger, hvor langt mit brød er. Jeg får at vide, at de har travlt og at der er mange gæster men, at brødet er klar om 2 min. Da der yderlig er gået 25 min og vi selvfølgelig er færdig med alt vores mad, kommer brødet. Jeg fortæller, at jeg ikke synes det er okay, og at jeg ikke har lyst til at betale for maden, nu brødet først kommer 35 min efter alt det andet mad er kommet, da jeg jo har manglet mit brød til mit bestilte pålæg. Tjeneren ringer til chefen Amanda, hvor vi får beskeden, at de kan trække det glutenfribrød fra.
Jeg har normalt altid anbefalet Café K til andre og haft fine oplevelser, men synes deres service med tiden er blevet meget dårligere. Det her er nok en af mine værste oplevelser på en café/restaurant nogensinde.
Det er ikke et anbefalingsværdigt sted længere.
600 - ud af vinduet.
Café K. Randers.
Fik anvist et bord, og derefter skete der intet. Efter 10 minutter gik jeg ud til baren hvor personalet stod grinene og hyggesnakke. Spurgte om jeg kunne få lov at bestille i dag. Derefter kom hun til bordet, og jeg spurgte om hun havde glemt os. "Nej, nej, jeg holder pause, har en lang vagt" 😵 Fik dog liv at bestille. Kom tilbage med drikkevarer, som jeg i øvrigt selv måtte hente glas til 😆 Snackkurv til forret.... Kan næsten ikke gå galt... Jo man kan jo servere den frosten, hel seriøst !!!!! Jeg fik en Bearnaise steak, der var skam stegt til ukendelighed, uspiselig. Slut med Cafe K. Klam toilet.
God betjening
God betjening, rigtig god mad, med passende portioner.
Vi kommer gerne igen
Blandet oplevelse
Blandet oplevelse. Super lækker brunch anretning. Latte der var totalt oversukret . Betjening der var totalt fraværende. På professionelle cafeer følger der vand med hvis man køber latte. På cafe K koster det ekstra. Fred være med det. Næste gang vi besøger Randers vil vi nok besøge cafe Konrad , der ligger overfor. Var betjening ok var der nok faldet 5 stjerner
Der værste mad jeg nogensinde har fået
Der værste mad jeg nogensinde har fået. Vi bestilte 2 steak med pomfritter og bernaise sovs. Vores steak var så sej at vi ikke kunne skære den over og det meste smagsløse stykke kød, bernaise sovsen var køleskabs kold og fra en spand. og så var der måske 20 kedelige pomfritter vi var stadig sulten da vi forlader stedet . Jeg kalder på tjeneren en ung pige, som ikke besiddet skyggen af kundeservice. Jeg viser hende at vores bøf er så sej vi ikke kan skære den ud, og spørger om det meningen at sovsen skal være så kold. Hun tager sovsen, og siger hun vil sige det videre i køkkenet. Hun kommer tilbage med sovsen men nævner intet andet. Vi går ned og spørger om det kan være rigtig at vi skal betale fuld pris for det mad, og fortæller hende at man normalt kommer tilbage til de kunder som har klaget. Vi kan gå andre steder hen og få en mør lækker steak som er lavet af en kok og ikke unge mennesker og en gang sovs fra en spand til sammen pris på slotspladsen. Det er synd hvordan det kan blive kørt sådan i sink - og med den service og til de priser og ikke mindst anmeldelser herinde så går det vidst kun en vej. Har aldrig nogensinde gået ud og spise og fået så elendig mad eller kundeservice. Og de virket fuldstændig ligeglad. Vi var fem mennesker afsted og gik på grillen bagefter ingen af os var tilfreds.
Dårlig oplevelse
Fra vi kom til vi fik maden gik der næsten en time, og så var maden kold. Vi havde bestilt bord en uge i forvejen, så det vat jo ikke fordi de ikke vidste vi kom.
Søde ansatte - hurtig servering:-)
Søde ansatte. Hurtig betjening. Dejlige omgivelser. Maden blev hurtigt serveret og levede fuldt op til vore forventninger.
Vi forstår ikke de dårlige anmeldelser vi har set. Stor ros:-)
En kedelig oplevelse i aften hos café K…
En kedelig oplevelse i aften hos café K i aften. Det første man ser i restauranten er stole med udslidte betræk, der var nærmest ikke en hel stol at sidde på. På toilettet en overfyldt affalds spand, papir på gulvet og ingen sæbe i automaten😳 Ingen positiv anmeldelse herfra. Dog en udmærket burger.
Har lige sat tænderne i en seafood…
Har lige sat tænderne i en seafood salat. Føj. Laksen smagte dårligt. Det grønne såkaldte salat var nærmest perfekt til affald. Brød, smør, og urtecreme var ikke med
Fy for pokker en sørgelig restaurant. Skulle have set deres trustpilot score inden jeg bestilte derfra. Luk det affald af en restaurant og få jer et job i kan magte. For at lave mad eller have selvrespekt eller respekt for andre hverken har eller kan i ikke
La experiencia Trustpilot