Randstadisolatie Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kregen in de ochtend een telefoontje of ze een dag eerder konden komen. Met een half uur waren ze aanwezig. Stelden zich netjes voor bij binnen komst. Samen gekeken naar wat er presies moest gebeuren.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en vakkundig zolder af gewerkt/geïsoleerd. 09.00 uur begonnen, waren om 14.00 uur klaar. Alles netjes achter gelaten.. aanrader

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij hebben gekozen voor muur-isolatie. Jacobus en Jeffrey waren al vroeg aanwezig. Geen tijd voor koffie(wat ze beiden ook niet drinken) maar gelijk 'knallen' en meters maken. "Niet kletsen maar werke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijke jongen, heeft super netjes gewerkt en het eindresultaat is ook mooi! Heeft ook alles schoon achter gelaten alsof er niets gebeurd is!

Información sobre la empresa

1. Contratista de aislamiento

Escrito por la empresa

Welkom bij Randstad Isolatie! Uw partner in isolatieoplossingen voor een comfortabel en energiezuinig thuis, én voor bedrijfspanden en Verenigingen van Eigenaren (VvE's)! 🏡 Bent u op zoek naar de meest effectieve isolatie voor uw huis? Vraagt u zich af welke isolatiemethode het meest bespaart? En hoe zit het eigenlijk met de impact op lokale fauna zoals vleermuizen? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die bij isolatie komen kijken... Gelukkig staan wij klaar om u te begeleiden! Bij Randstad Isolatie bieden we een uitgebreid scala aan isolatiediensten, waaronder vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie en dakisolatie. Bovendien hanteren wij een natuurvriendelijke benadering in ons isolatieproces.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

152 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nigel en Mike zijn bij ons geweest voor…vloerisolatie

Nigel en Mike zijn bij ons geweest voor de vloer isolatie.
Hebben kennis van zaken en zijn niet bang om vuil en vies te worden , was namelijk behoorlijk slikkerig onder de vloer maar dit was geen probleem voor hun.
Vlot en vaardig. En netjes afgewerkt.
Petje af voor Nigel en Mike van Randstad isolatie, bedankt mannen en veel succes verder.
Familie keur . Middelburg.

16 de junio de 2026

Zeer tevreden

Goede info. Goed werk afgeleverd. Vriendelijk en beleefd personeel. Alles keurig achtergelaten. Ik ben zeer tevreden.

10 de junio de 2026

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Vooraf erg goed geïnformeerd door de heer L. Domburg. Alles word voor je geregeld, o.a. de subsidies. Vandaag kwamen ze om de kruipruimte isoleren. Wat een hardwerkende, zeer vriendelijke en vakbekwame mannen. Ze hebben hun werk zeer netjes afgeleverd.
Mijn dank is groot

5 de junio de 2026

Spouwmuur isolatie

Ze kwamen aan de deur bij ons in de buurt. Erg vriendelijk geïnformeerd en geholpen met de subsidie aanvraag. De medewerkers die de spouwmuur isolatie aanbrachten waren ook erg vriendelijk.
Tip voor het boren: bewoners attenderen om ramen te sluiten. Had er doordat ik aan het werk was geen erg in, daardoor lag het stof overal.

1 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben dakisolatie laten doen door…

Wij hebben dakisolatie laten doen door randstadisolatie.nl⁠�.
Wij kregen vooraf een duidelijke en goede uitleg van Ruben.
Vandaag kwamen Jacobus en Jeffrey de isolatie plaatsen. Wat zijn dat twee hardwerkende mannen! Daarnaast waren ze erg vriendelijk, gezellig en professioneel. Uiteraard hebben zij uitstekend werk geleverd.
Complimenten aan deze twee medewerkers — hun werkgever mag heel blij zijn met zulke mensen in dienst.

28 de mayo de 2026

Tevreden

Eerst de vloer laten isoleren en nu de spouwmuur door Randstad.
Nick en Jeremy hebben keurig werk afgeleverd .
Ze waren heel aardig en beleefd en hebben alles weer netjes achtergelaten.

27 de mayo de 2026

Fijne ervaring gehad

Fijne ervaring gehad met Randstad isolatie. De intake aan de deur was erg prettig en communicatie verliep duidelijk i.c.m. hulp subsidie.

Het dak is vandaag netjes geïsoleerd en we hebben ook de spouwmuur gepland staan. Al met al erg fijn.

27 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.