Banner for Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts Opiniones 10.238

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ontzettend lief en meelevend team!❤️ 1x geweest toen ons hondje van het balkon was gevallen, aantal dagen later werd er gebeld hoe het met haar ging, helaas had ze toch te veel letsel opgelope... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel duur , 17 minuten binnen voor een intakegesprek voor gebitsreiniging voor 2 honden .. alleen even kijken in het bekje en ik stond direct weer buiten, toch 112.00 euro afrekenen Belachelijk t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisterenochtend kwam ik bij Ranzijn met mijn poes, die de avond tevoren opeens ernstig ziek bleek te zijn. Ik werd ontvangen door dierenarts Elise. Met haar kwam ik tot de conclusie dat ik de poes moe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Hospital veterinario
  3. Vivero
  4. Tienda de muebles de exterior
  5. Tienda de suministros para mascotas
  6. Veterinario/a

Escrito por la empresa

Ranzijn tuin & dier is een tuincentrum, dierenspeciaalzaak en dierenartspraktijk in één. Wij maken jouw hobby leuk én betaalbaar. Kom langs in een van onze 16 vestigingen, een van onze 15 hypermoderne dierenartspraktijken of kijk op Ranzijn.nl. Wij zijn de winkel voor handig tuingereedschap en de mooiste kamerplanten, voor het favoriete piepspeeltje van je hond en het enige kattenbakgrit waar je kat wél op wil, voor die fijne geurkaarsen en de sfeervolle tuinhaard. Al onze winkels zijn ruim ingericht en het personeel staat altijd klaar voor onze klanten. Zo maken we al meer dan 100 jaar heel veel mensen blij. Bij Ranzijn tuin & dier komen mensen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Ze willen het mooiste voor in de tuin en in huis en het beste voor hun huisdier. En dat alles voor de beste prijzen. Met onze Laagste Prijs Garantie ben je verzekerd van de scherpste deals op een uitgebreide selectie van onze producten, waaronder alle grootverpakkingen honden- en kattenbrokken. Daarnaast bieden we Volume Voordeel binnen al onze productgroepen, waardoor meer kopen meer voordeel oplevert. Dit betekent dat je bij ons niet alleen topkwaliteit krijgt, maar ook de gemoedsrust dat je nooit te veel betaalt. Bij Ranzijn Dierenarts maken we de beste veterinaire zorg voor iedereen bereikbaar. Huisdierbezitters vinden bij ons de beste producten én de beste zorg onder één dak. En daar zijn we trots op. Van preventief advies tot complexe laparoscopie - ons veterinaire team van ongeveer 200 medewerkers staat altijd klaar voor alle honden, katten en andere gezelschapsdieren die bij ons binnenkomen. Onze moderne, volledig uitgeruste klinieken beschikken onder andere over een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte, echo- en röntgenapparatuur, trimsalon en hondenwasstraat. Met de ruime openingstijden van onze dierenspeciaalzaak en dierenartspraktijk biedt Ranzijn tuin & dier een unieke one-stop-shop voor complete dierverzorging!

Escrito por la empresa

Eigentijds tuincentrum
Bij Ranzijn tuin & dier komen mensen die op zoek zijn naar het mooiste voor hun tuin en huis, en tegelijkertijd naar betaalbare kwaliteit. Als eigentijds tuincentrum onderscheidt Ranzijn tuin & dier zich door een uitgebreid assortiment aan planten en deskundige plantverzorging. Wij bieden een breed scala aan planten, van kleurrijke bloemen tot weelderige groenblijvers, en alles daartussenin. Onze medewerkers hebben diepgaande kennis van plantverzorging en geven graag advies om je te helpen de juiste keuze te maken en je planten in topconditie te houden. In onze winkels is hulp en advies altijd beschikbaar, zodat jij binnen no time een groene oase creëert zonder dat het veel kost!
Complete dierverzorger
Bij Ranzijn tuin & dier vinden huisdierbezitters de beste producten én zorg onder één dak. Of je nu op zoek bent naar kwalitatief voer, comfortabele slaapplaatsen of leuke speeltjes, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Onze dierenartspraktijken bieden daarnaast een breed scala aan diensten, van preventief advies tot complexe laparoscopie. Ons veterinaire team van ongeveer 200 medewerkers staat altijd klaar om honden, katten en andere gezelschapsdieren te verzorgen. Onze moderne, volledig uitgeruste klinieken beschikken onder andere over een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte, echo- en röntgenapparatuur, trimsalon en hondenwasstraat. Met de ruime openingstijden van onze dierenspeciaalzaak en dierenartspraktijk biedt Ranzijn tuin & dier een unieke one-stop-shop voor complete dierverzorging!
Voordeel
Bij Ranzijn tuin & dier streven we ernaar om niet alleen de beste producten voor jouw tuin en huisdieren te bieden, maar ook de beste prijzen. Met onze Laagste Prijs Garantie ben je verzekerd van de scherpste deals op een uitgebreide selectie van onze producten, waaronder alle grootverpakkingen honden- en kattenbrokken. Daarnaast bieden we Volume Voordeel binnen al onze productgroepen, waardoor meer kopen meer voordeel oplevert. Dit betekent dat je bij ons niet alleen topkwaliteit krijgt, maar ook de gemoedsrust dat je nooit te veel betaalt.
Vakmanschap
Bij Ranzijn tuin & dier krijgen klanten altijd deskundig advies in de winkel, dankzij ons team van échte vakmensen die zich voortdurend ontwikkelen. Alle medewerkers hebben toegang tot ons e-learning platform en uitstekende doorgroeimogelijkheden, waardoor ze zich elke dag blijven ontwikkelen. Daarnaast hebben we een kernteam van vakspecialisten, paraveterinairs en dierenartsen, die professioneel opgeleid zijn en altijd klaarstaan om bij complexere vragen van klanten te helpen. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten, een compleet assortiment en personeel met uitgebreide kennis van planten en dieren!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het begint meer op oplichting te lijken…

Het begint meer op oplichting te lijken 90 euro voor nog geen half uur binnen. 10 euro crematie kosten terwijl ik hem mee neem en zelf de crematie regel

9 de marzo de 2026

Beste Tim,
Sterkte met het verlies van je huisdier.
Kun je me vertellen op welke locatie je bent geweest?

Ranzijn korting

Ranzijn de Bilt is een grote winkel met dito assortiment. Alleen altijd gedoe met kortingen. De kortiingscode uit de nieuwsbrief kan niet gecombineerd worden met verjaardagskorting. En sinds januari 2026 geldt de korting niet meer op het gehele assortiment, maar alleen op de merkken die voor die maand geselecteerd zijn. Wij gaan lekker naar de Welkoop voortaan, want daar spaar je punten voor korting waardoor uiteindelijk op hondenvoer en kattenvoer per maand veel voordeliger uit zijn.

28 de febrero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Bedankt voor het delen van je ervaring en je feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer kortingen anders werken dan verwacht. Onze acties en kortingscodes hebben soms specifieke voorwaarden, zoals het niet kunnen combineren van bepaalde aanbiedingen of het gelden voor geselecteerde merken. Dit vermelden we altijd in de actievoorwaarden, maar we nemen je signaal zeker mee.

Jammer om te horen dat dit voor jou een reden is om ergens anders te gaan winkelen. Mocht je in de toekomst toch weer bij ons langskomen, dan helpen we natuurlijk graag. Mocht er onduidelijkheid zijn over een actie, dan kun je in de winkel altijd even bij een medewerker navragen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb hier mijn hondje laten inslapen…

Ik heb hier mijn hondje laten inslapen en ben diep geschokt over wat er daarna is gebeurd.

Drie jaar geleden heb ik ook een hond bij Ranzijn laten inslapen. Dat kostte toen €190 en alles werd netjes geregeld zonder extra kosten of moeilijke keuzes. Daarom ben ik hier opnieuw naartoe gegaan.

Tijdens het inslapen was ik compleet kapot van verdriet. Na de slaappil ben ik de kamer uit gegaan; mijn dochter en ex-man bleven bij haar. Op dat moment is er gesproken over crematie en een urn. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik dat NIET wilde.

Na het overlijden is mijn ex-man gevraagd iets te tekenen terwijl hij overstuur was en zijn bril niet bij zich had. In zo’n situatie kun je onmogelijk goed lezen waar je voor tekent, zeker niet met je overleden hondje naast je.

Tot mijn grote schrik werd ik later gebeld door een dierencrematorium dat mijn hondje al was opgehaald en dat ik moest betalen voor crematie en vervoer — iets waar ik nooit bewust toestemming voor heb gegeven.

Toen ik contact opnam met Ranzijn kreeg ik drie opties: betalen, mijn overleden hondje ophalen, of haar laten gebruiken voor de wetenschap. Dit terwijl ik al had aangegeven wat ik wilde. Ik wil absoluut niet dat er zonder mijn duidelijke toestemming aan mijn hondje wordt gezeten.

In een moment van extreem verdriet moet alles zorgvuldig, duidelijk en respectvol worden uitgelegd. Dat is hier niet gebeurd. Ik voel me overvallen, onder druk gezet en totaal niet gehoord.

Mijn advies aan anderen: wees extra alert, laat iemand met een helder hoofd meekijken en lees alles — hoe moeilijk dat ook is op zo’n moment.

26 de febrero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Wat ontzettend verdrietig dat u uw hondje heeft moeten laten inslapen. We kunnen u verzekeren dat er niets is of zal gebeuren met uw hondje zonder uw toestemming. Onze collega's hebben al contact met u gezocht en hopen op uw reactie.

Heel duur

112.00 euro afrekenen
Belachelijk toch!!!
Het was bij Ranzijn Zaandam ronde tocht!!
Afzetters

24 de febrero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

In de maand Februari hebben we de gebitsmaand waarbij de gebit controle gratis is. In dit geval is er spraken geweest van een miscommunicatie en heeft u de kosten teruggestort gekregen. Fijn dat we dit in overleg hebben kunnen oplossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De dag dat ik Ranzijn Almere leerde…

De dag dat ik Ranzijn Almere leerde kennen. Ik was met mijn dochtertje van 5 naar Ranzijn en ze wilden graag een hamster je kent het moederhart en ik bezweek zelf ook bij het zien van het kleinste beestje wat er zat,we hadden een leuke kooi gekocht en alle benodigdheden wat erbij hoorden 200 euro waren we verder maar ja je doet alles voor je kleine meid opgetogen gingen we naar huis en maakte de kooi klaar tot een moment dat we het even los lieten en hij raakte onder de bank na lang twijfelen zijn we de bank gaan verplaatsen en het arme beestje had het rugje bezeerd en liep vreemd dus op naar de dierenarts bij ranzijn daar nagekeken door een portugeze arts Engelstalig die bevestigde dat het ruggetje was gebroken en het misschien beter was om een spuitje te geven waarop ik vroeg wat de rekening zou worden het consult werd berekent als spoedconsult terwijl er niemand zat in de wachtkamer en dat bedroeg 140 euro voor 5 min kijken en voor het spuitje zou er 120 euro berekend worden voor een hamster ik was verbijsterd en zei dat ik dat niet ging doen en het beestje mee naar huis nam en de volgende dag wilde ik ermee naar mijn eigen dierenarts het had geen pijn want door dat de achterkant verlamd was waren de zenuwen door.Dus na de 140 euro betaald te hebben wilden mijn dochtertje toch nog even bij de hamsterjes kijken voor als eventueel het hamsterje de volgende dag een prikje zou krijgen wij een ander hamsterje konden halen de dierenarts hoorden het en belde gelijk de dierenafdeling op dat ze aan ons geen hamster meer mochten verkopen toen brak mijn klomp helemaal eerst die baker prijzen en daarna dat telefoontje wat een mooie dag had moeten worden is geëindigd in een drama en die ranzijn kom ik nooit meer die prijzen zijn niet normaal ik vindt het gewoon crimineel praten we dan over dieren liefhebbers nee dat zijn het niet geldwolven dat zijn ze de regering moet hier paar en perk aan gaan stellen ze kunnen maar rekenen wat ze willen dit is niet normaal hoeveel mensen zijn er die dit gewoon niet kunnen betalen voor ons iedergeval nooit meer naar Ranzijn en ik ben ook echt na deze behandeling van plan om een klacht in te dienen wat een pech dag.

10 de febrero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Wat verdrietig om te lezen hoe deze dag voor jullie is verlopen. We begrijpen dat dit een enorme teleurstelling moet zijn geweest, zeker omdat het begon als iets moois voor je dochter. Wanneer een huisdier plotseling gewond raakt en er moeilijke keuzes gemaakt moeten worden, brengt dat veel emotie met zich mee.

Het spijt ons dat je de kosten en de situatie als zo schokkend en vervelend hebt ervaren. Spoedconsulten en medische handelingen brengen vaste kosten met zich mee, maar we begrijpen dat dit op zo’n moment extra zwaar kan voelen.

Je ervaring nemen we serieus. Mocht je je klacht formeel willen indienen, dan kan dat via onze klantenservice zodat we de situatie zorgvuldig kunnen bekijken. Ondanks alles wensen we jullie sterkte met deze nare ervaring.

Bestellen is makkelijk.

Bestellen is makkelijk.
In velserbroek waar ik dit deed kreeg ik de zorg en aandacht die hier voor nodig was.

7 de enero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk was en dat je in Velserbroek de zorg en aandacht hebt gekregen die nodig was.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Belachelijke hoge kosten .

Belachelijke hoge kosten .
Onze hond heeft een andere hond gebeten en zoals het hoort regel je dat netjes met elkaar.
De tegen partij is met haar hond naar Ranzijn gegaan omdat ze radeloos was het was een flinke beet.
Kosten 360 euro .
Die het nietjes vielen er meteen uit waarna ze Ranzijn gebeld heeft en ze met spoed moest komen wat ze uiteraard ook gedaan heeft.
Krijgt ze te horen dat ze pas 2 dagen later voor een operatie kon komen, hoezo met spoed komen ?
Vervolgens krijgt ze een kosten indicatie van rond de 1200 euro .
Uiteraard schrokken we hier beide van waarop ik deze offerte bij mijn eigen dierenarts heb laten zien dit was hun antwoord .
Goedemiddag,

Ik vind het persoonlijk een vrij forse rekening voor het opfrissen van een wond en plaatsen van een drain.
Nu zie ik dat de chirurgie tijd op 1.5 uur staat waardoor de kosten zo oplopen. Mijn collega en ik verwachten dat het opfrissen van de wond 45 min tot een uur tijd zou kosten gemiddeld. Uiteraard hebben wij de hond niet gezien en kan ik niet volledig inschatten hoe heftig het is, maar dit is wel een erg royale kostenindicatie

Ik heb even flot gekeken wat je bij ons zou betalen als we uit gaan van 45 min en dan kom je om en nabij op 700,-
Groetjes.

Antwoord van de tegen partij

Ik vond ze hier ook een stuk liever en wisten waar ze het over hadden

Uiteraard de behandeling bij Top Dieren kliniek in zaandam laten doe.

Maakt dat wat uit welke vestiging ?
Juliie stellen iedereen dezelfde vraag maar er wat mee doen ho maar voor de bühne reageren jullie maar verder kunnen we dood vallen , o ja maar wel eerst even betalen voor je sterft

27 de enero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Fijn dat de hond is geholpen.
Kun je aangeven bij welke Ranzijn vestiging de hond is geweest?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Donderdag was Luna poes een beetje…

Donderdag was Luna poes een beetje hangerig. Gelijk de dierenarts gebeld. Ja we mochten langs komen vrijdag om 5 uur. Vrijdagochtend werd ik wakker, Luna was toen al heel ziek. Ik besloot niet te gaan werken, om een afspraak te maken die eerder kon. Dat kon niet tenzij ik 144 euro zou betalen. Spoed afspraak prima het is voor mijn beestje. Ik kom daar wachtkamer leeg. spreekkamers leeg en ze laten me nog een half uur zitten.uit eindelijk kosten ons het die dag 680 euro en dat geeft niet. Maar het leed wat Luna het weekend weer had, ze zakte door haar poten. Zegt die dierenarts ja zag vrijdag al dat ze moeilijk liep. Als je dat zag en je wil haar leed besparen, dan zeg je dat toch. Je zei niks. Nier falen is wat er bij een andere arts de diagnose was. Bij jullie was het de schildklier, dat was het niet. 1200 euro in drie dagen. En nog gaat het me niet om het geld. Het leed wat jullie Luna aan gedaan hebben. Het leed dat we haar binnen drie dagen alsnog in moesten laten slapen. De spijt dat wij mee gingen in haar schildklier .Er is haar leed aan gedaan, wat haar bespaard had kunnen blijven. Nooit Ranzijn meer. Dit was Delft-Delfgauw . Ik heb geen behoefte aan een gesprek met deze dierenarts meer, die mijn beestje op een koude tafel in laat slapen. Zonder dat ik haar vast mocht houden . Het leed is er voor de poes. het leed en het trauma bij haar baasjes. Die alles voor haar gedaan hebben. En door deze arts besloten hebben, Nooit geen huisdier meer te nemen. Ook niet uit een asiel. Nogmaals niet om het geld. Het leed het trauma is te groot.

16 de enero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Allereerst sterkte met dit grote verlies, graag weet ik op welke locatie je bent geweest. Als daar behoefte aan is kunnen we nog even contact met je opnemen.

Dierenarts Ranzijn Velserbroek

Dierenarts Ranzijn Velserbroek
Vandaag bij de dierenarts bij Ranzijn te Velserbroek geweest met onze kat. Wat een fijne dierenarts die heel rustig onze kat heeft nagekeken. En echt verstand heeft van zijn vak. Helaas moesten wij onze kat laten inslapen maar zijn hierbij door de dierenarts heel goed ondersteund op een goede en rustige manier. Ook zeker voor onze kat.

19 de enero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Bedankt voor deze lieve woorden, heel veel sterkte met dit grote verlies.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ook ik ben niet tevreden dat de barcode…

Ook ik ben niet tevreden dat de barcode actie met kortingen zomaar ineens niet meer kan ! De dame bij de kassa weigerde de barcode te scannen ! Terwijl deze gewoon nog geldig was. Maar er was besloten om af te schaffen. Het maakte juist dat Ranzijn nog aantrekkelijk was voor met name dierenvoeding. Nu dus niet meer en bovendien zijn de prijzen ook weer omhoog gegaan . Voor mij een reden om ergens anders te gaan kijken voor mijn dierenvoeding .

9 de enero de 2026

Hoi Edwin,

Dankjewel voor je feedback. Jammer om te horen dat de wijzigingen in onze nieuwsbriefacties voor jou zo nadelig uitpakken. We begrijpen dat dit invloed heeft op je winkelervaring en nemen je opmerkingen hierover zeker mee.

Nieuwsbrief barcode korting?

Al jaren ben ik klant van Ranzijn geweest vanwege de gunstige prijzen na aftrek van de nieuwsbrief barcode kortingen. Helaas zijn deze nu behoorlijk beperkt/versoberd en onoverzichtelijker geworden. De kassa medewerker wil deze zelfs niet meer scannen. Ik ben nu elders voor mijn diervoeding veel voordeliger uit, zonder rare kortings uitzonderingen.

14 de enero de 2026

Hoi Otto,

Dankjewel voor je uitgebreide feedback. Jammer om te horen dat de wijzigingen in onze nieuwsbriefacties en kortingen voor jou zo nadelig uitpakken. We begrijpen dat dit invloed heeft op je winkelervaring en nemen je opmerkingen hierover zeker mee.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ranzijn NIET meer te doen.

Weet niet precies wanneer ranzijn is overgenomen door investeringsmaatschappij maar kan mij niet aan de indruk onttrekken dat daarna plannen ontstonden voor de verbouwing die inmiddels plaatsvond en je je nu helemaaaaaal het leplazurus loopt als je daar iets wilt kopen. Fijn voor mindervaliden. Niet te doen.
Betalen voor het parkeren wat altijd gratis was en naar ik vernam valt de dierenarts aldaar inmiddels onder evidentia investeringsmaatschappij. Nou dan weten we het wel.
Zo te lezen het merendeel onervaren ,pas beginnende of niet nederlands opgeleide dierenartsen die de taal niet/nauwelijks spreken dat is lekker goedkoop voor evidentsia/commerciële dierenartsgroepen.
Zo blij dat ik een dierenarts heb die niets met evidentsia of welke commerciële dierenartsgroep dan ook te maken wil hebben. Stukken beter.

Correctie en aanvulling nav reactie Ranzijn:

Ranzijn tuin & dier is in 2017 overgenomen door investeringsmaatschappij Hoorne (van de familie Zwanenburg), maar is zelf ook actief in het overnemen van andere bedrijven, zoals Tuincentrum Rebel in Huizen in 2023, waarbij ze nieuwe locaties opzetten met een dierenartspraktijk en het Ranzijn-concept integreren. De keten, die in 1912 begon, is uitgegroeid tot een grote speler met 16 vestigingen en 15 dierenartsenpraktijken.
Hoorne is ook eigenaar van supermarktketen Vomar. Hoorne-directeur Jan Wisse: “We vinden Ranzijn een interessant bedrijf. En het is financieel zeer gezond.” Op dit moment zet Ranzijn jaarlijks zo’n veertig miljoen euro om.

Ook ranzijn dierenarts valt onder commerciële dierenarts " groepen"

Op 19 feb 2019 werden zij samen met evidentia, anicura en cvs uitgenodigd voor gesprek met Maaike van den Berg en Rens v Dobbenburgh die opkomen voor de belangen v dierenartsen

Nb zeg helemaal niet dat de dierenartsen werkzaam bij ranzijn ,niet bevoegd/ongekwalificeerd zijn maar doorgaans jong, onervaren,pas beginnend en regelmatig de nl taal niet goed spreken. Is regelmatig terug te lezen in andere reviews v klanten.

De recente verbouwing heeft niets te maken met duurzaamheid of een verbeterd aanbod v producten en diensten maar naar mijn mening : als je al slingerend met grote omwegen de hele winkel wordt doorgevoerd( even binnen doelbewust je gewenste product pakken en weer weg is er niet bij) dus je loopt je het leplazerus, dan hoopt Ranzijn dat je meer producten koopt omdat je daar langs wordt geleid, dus vanuit commerciële overwegingen.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Dank u wel voor uw reactie. Jammer dat u een negatieve indruk heeft gekregen.
Graag lichten we enkele zaken toe. Ranzijn Dierenarts is een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf en maakt geen deel uit van Evidensia of een investeringsmaatschappij.
Onze dierenartsen zijn volledig bevoegd en gekwalificeerd en zetten zich allen dagelijks in voor goede zorg.
De recente verbouwing kan even wennen zijn. Deze is onder andere uitgevoerd met het oog op duurzaamheid en om onze klanten een verbeterd aanbod aan producten en diensten te kunnen bieden. De looproute is gewijzigd, maar voor mensen die minder goed ter been zijn is een verkorte toegang tot de kliniek mogelijk.
Parkeren is nog steeds gratis; bij uw bezoek ontvangt u een uitrijkaart. We begrijpen dat dit niet gebeurd is, en nemen uw signaal daarover mee.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uren later dan afgesproken pas de ingreep bij kat!!

Mijn kat moest ik brengen om 12.00 uur, nuchter (vanwege de komende narcose )vanaf 24.00 de avond ervoor, voor zover logisch.
Ik besloot in het tuincentrum( gekoppeld aan dierenartsenpraktijk Velserbroek)te blijven daar mij verteld was ik rond 16.00-16.30 de kat weer mee terug mocht nemen.
Om 14.45 uur vroeg ik aan de balie dierenarts praktijk een update, echter…. Ze waren nog niet begonnen met mijn kat!!!
Op de vraag waarom ik mij dan moest melden om 12.00( ik was stipt op tijd, zelfs nog iets eerder)kreeg ik het antwoord: ja, dan zijn de klanten alvast maar binnen… (?…..?……)
Ook kreeg ik de mededeling dat de “vieze” ingrepen eind middag pas gedaan werden, daar kan ik inkomen, echter, ik compleet verbaasd en ook commentaar gegeven op het feit dat ik dan wel om 14.30 had kunnen komen.
Vervolgens…. Er werd pas om 16.00 gestart met de ingreep, het dier inmiddels super lang nuchter en nog meer in de stress, al die tijd in het kooitje…
Ja mevrouw, we hebben de dieren altijd het liefst eerder dan zonderen wij ze af in een aparte ruimte om rustig te worden……okeee ja hoor, dat helpt enorm als je kat vier uur later pas aan de beurt is vanaf binnenkomst!!!
Ik dien bij deze een klacht in.
Kat kon mee terug rond 17.30 flink van de wereld , de nazorg had wel wat tijd kunnen nemen van de voorgaande verloren en onnodige tijd.

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Inmiddels is er contact geweest en is deze klacht uitgebreid besproken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dierenartsen waar het niet meteen om de heilige € draait.

Lieve dames achter de balie en Bibi Verbeek,

Vanmiddag was ik bij jullie met Bob en zijn Hotspot.
Ik wil even kwijt hoe ik dit ervaren heb. Nooit eerder heb ik bij een dierenartsenpraktijk dit meegemaakt.
De ontvangst bij de balie was uiterst vriendelijk en aardig. Bibi die iets aan de late kant binnen kwam verontschuldigde zich over haar te laat zijn. (iets wat je bijna niet meer meemaakt tegenwoordig)

De behandeling van Bob was meer dan lief en uiterst professioneel te noemen. Liefdevolle aandacht voor zenuwachtige Bob. En ik bemerkte een enorme betrokkenheid. ook bij de jonge dame die moest assisteren omdat Bob toch niet alles even leuk vond 😉.

Dus namens mijzelf en Bob enorm bedankt voor jullie lieve professionele aanpak naar onze lastige Bob.

Knuffel en een poot van Bob!

3 de enero de 2026

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Heel erg bedankt voor deze lieve review.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Preek over pijnstillers terminale kat

mijn terminale kat had pijnstillers nodig die niet meer op voorraad waren bij mijn eigen dierenarts. Mijn dierenarts heeft toen met Ranzijn De Bilt gebeld en daar kon ik ze ophalen. Aangekomen echter moest ik wel eerst een preek aanhoren hoe dit niet de bedoeling was en dat dit niet de normale gang van zaken is. OK maar jullie hebben zelf gezegd dat het kon? fijne collegiale lui dus maar niet heus. pijnstillers meegekregen maar zal niet snel klant worden en dit zeker ook niet aanraden aan anderen

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Wat ontzettend vervelend dat u de uitleg over de regelgeving van medicatie uitgifte als een preek heeft ervaren, dit was zeker niet de bedoeling.

Misleidende prijzen op website

30 min in de wacht op dinsdag ochtend aan te telefoon.

Op hun site: Kennelhoest vaccinatie 47

Blijkt. Komt er een VERPLICHT consult bij voor van 55 euro. Ik wil helemaal geen consult! Mijn hond is pas nog bij de DA geweest en is gezond. Ik wil gewoon een paar neusdruppeltjes zodat ze naar een pension kan!

Misleiding op de website. Een kennelhoest vaccinatie kost dus 102 euro!

Ze kon me ook niet vertellen wat ze dan deden in een consult maar dat een consult gerekend werd zodra je 'de deur binnenliep'.

Haar woorden..

Vermeld de prijzen dan EERLIJK op je website! Voor even een paar druppeltjes in een hondenneus druppelen een klein kind kan dat!

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Zou u kunnen aangeven op welke locatie u bent geweest? ik zou dit graag met u en de betreffende locatie willen bespreken en oplossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ranzijn de slechtste dierenarts en service

Op 24 december 2025 om 14:30 uur hoestte mijn 15-jarige kat en had hij moeite met ademhalen. Ik belde Ranzijn Dierenart, maar na een half uur kreeg ik nog steeds geen antwoord. Ik ben er toen zelf naartoe gegaan en om 15:00 uur zei de dierenarts dat hij zuurstof en een röntgenfoto nodig had. Na nog een half uur zei de dierenarts dat mijn kat een hartaandoening, longoedeem, galstenen en een tumor had. Ze zei dat ze ging sluiten en adviseerde me om hem naar Zwolle te brengen voor zuurstoftherapie. Dat zou €1500 kosten voor 24 uur, exclusief andere medicijnen en behandelingen.

Mijn kat is bijna 15 jaar oud en is al bang voor auto's; ik kon hem dat niet aandoen. Ik heb hem mee naar huis genomen. De dierenarts zei dat dat mijn keuze was en gaf me medicijnen voor mijn kat.

Toen ik wilde afrekenen, vroeg de assistente €375. Ik zei dat ik medicijnen had, maar ze zei nee. Ik zei dat de dierenarts had gezegd dat hij dat wel had gedaan, en ze keek nog eens en zei: "Oh, juist." Ik ben buitengewoon ontevreden over de veterinaire afdeling van Ranzijn.

24 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wilde op 2e kerstdag voor mijn hond wat…

Wilde op 2e kerstdag voor mijn hond wat medicijnen hebben maar omdat je niet ingeschreven bent doen ze dat niet. Het belang van een dier staat ook niet met kerst op n hoog niveau bij Ranzijn. Triest..

26 de diciembre de 2025

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Wat ontzettend vervelend dat je juist met kerst nog medicijnen nodig hebt voor je dier. Wetgeving zorgt er helaas voor dat we niet altijd aan de klant zijn wens kunnen voldoen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bracht defecte kerstverlichting terug…

Bracht defecte kerstverlichting terug bij Ranzijn leiderdorp. Had de bon niet meer, maar wel een bankafschrift. Een hele onvriendelijk man( ik denk de chef)zei dat kan niet zonder bon kon, waarop ik verontwaardig reageerde, omdat het om een defect product ging. Toen hij het afschrift zag, zei hij dat de prijs nooit kon kloppen. Dus werd ik waar klanten bij stonden, voor leugenaar neergezet
Hij was dus niet bekend met de prijzen. Ik werd als een onnozel kind behandeld Uiteindelijk is het het geld wel teruggestort .

20 de diciembre de 2025

Respuesta de Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat je beschrijft, vinden wij erg vervelend om te lezen. Zo hoort een gesprek met onze medewerkers absoluut niet te verlopen.

Ook zonder kassabon denken we graag mee wanneer het gaat om een defect product, zeker als er een bankafschrift kan worden getoond. Dat je je daarbij onvriendelijk en onterecht aangesproken voelde, en dit bovendien in het bijzijn van andere klanten is gebeurd, vinden wij zeer spijtig.

Onze excuses voor de manier waarop je bent behandeld. We nemen deze feedback serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen.

Fijn dat het bedrag uiteindelijk is teruggestort, maar we begrijpen dat dit de ervaring niet ongedaan maakt. Je kan altijd contact met ons opnemen via klantenservice@ranzijn.nl.

Twee euro bijbetalen?

Mijn vader heeft twee weken geleden een dure kerstverlichting gekocht. Super mooi. Gisterenavond belde hij dat deze kapot gegaan is. Stekker stopte ermee. Zojuist omgeruild en wat schetst zijn verbazing moet hij 2 euro bijbetalen omdat het artikel nu duurder is. Echt bijzonder.... Hoe kan zoiets?

20 de diciembre de 2025

Hoi Gerdi,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de kerstverlichting zo snel defect is geraakt.

Het klopt dat de prijs van een artikel aangepast kan worden, bijvoorbeeld als deze niet meer in de actie is. Bij een omruiling van een defect product had de vervanging echter voor de oorspronkelijke aankoopprijs meegegeven moeten worden. Dat dit in dit geval niet is gebeurd, vinden wij erg jammer en dat had niet zo mogen lopen.

Onze excuses voor het ongemak en de verwarring die dit heeft veroorzaakt. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen, zodat we dit samen netjes kunnen oplossen. Je kan ons een e-mail sturen via klantenservice@ranzijn.nl.

Ranzijn tuin & dier

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.