Rara Klaras Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och kläderna motsvarar min förväntan på storlek och färg Köpte byxor topp och armband Har fått mycket beröm för mina kläder Kommer absolut att handla här igen Kul med veckans outfi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klänningen var som förväntat, färgen överensstämmer med bilden, skönt material, dock känsligt för att fastna med en vass nagel eller annat som hakar i så att en tråd dras. Behövde en annan storlek, d... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leveransen kom väldigt snabbt så det var bra. Dock kostade det mig 150kr att returnera då man fick själv ombesörja att betala returen. Jag tycker ni har fina kläder men kommer inte beställa igen, då... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställningen gick fort, nöjd med köpet fast den var en storlek för stor var tvungen returnera den, det fanns inte en mindre annars var jag jätte nöjd. Nästa gång hoppas 👍

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Allt du behöver för att bli den mest välklädda kvinnan i rummet! Kläder och personlig service.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

267 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

113 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fina kläder - orimligt dyra returer

Väldigt fina kläder, bra kvalitet och snabba leveranser.

Returpolicyn drar ned priset. Som privatperson är mina alternativ att skicka till utlämningsställe- finns ingen information om att dom hämtar ut sådana försändelser, eller direkt till butiken. Det sistnämnda kostade över 300kr. Med den summan kommer jag inte att handla härifrån fler gånger. Det är inte hållbart att betala detta om något plagg skulle visa sig vara för stort, för litet eller ha en oväntad passform. Alla märken har som bekant lite olika stora kläder i olika storlekar så det är ju ett lotteri.

Mitt förslag är att butiken bifogar retursedel men med information om att fraktsumman dras från återbetalningen och såklart vad den summan är.

13 de junio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Rara Klaras

Tack för att du tog dig tid att lämna en utförlig recension och dela med dig av din upplevelse.

Vad roligt att höra att du uppskattar både plaggen, kvaliteten och de snabba leveranserna.

När det gäller returer har vi som litet företag i nuläget inte möjlighet att erbjuda returfrakt eller färdiga retursedlar, och returer skickas därför på egen hand.

Vi förstår att returfrågor kan vara avgörande vid köp online och vill gärna uppmuntra till kontakt innan eller efter köp om det finns frågor kring storlek, passform eller returhantering – vi hjälper gärna till.

Tack igen för din feedback.

Rekommenderar

Superfin och passade perfekt

26 de mayo de 2025

Tack snälla för din recension 🤍
Så roligt att du är nöjd med din beställning!

Jättebra hemsida

Jättebra hemsida. Är väldigt nöjd med färger och passform.

24 de mayo de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att du är nöjd med både hemsidan, färgerna och passformen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behövde en klänning till bröllop med klädkod mörk kostym.
Hittade en som föll mig i smaken.
Snabb leverans och klänningen satt som ett smäck.

16 de mayo de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att du hittade en klänning som passade till bröllopet och att både leveransen och passformen satt som ett smäck!

Mycket bra utbud

Rara Klaras har ett mycket bra utbud, som är fint och inbjudande presenterat i både butik och på nätet.

10 de mayo de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både utbudet och presentationen uppskattas – både i butik och online!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rara Klaras har en bra och snabb…

Rara Klaras har en bra och snabb service vid beställning på nätet. Att returnera en vara har varit enkelt och smidigt.

26 de abril de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både servicen, leveransen och returhanteringen upplevdes som smidig!

Fick varan snabbt!

Jeansjackan satt perfekt.

4 de abril de 2025

Tack snälla för din recension 🤍
Så roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med din beställning!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Saknade plagg vid leverans pga skadat…

Saknade plagg vid leverans pga skadat paket men de vill inte återbetala de saknade varorna.

17 de febrero de 2025

Tack för din recension 🤍
Tråkigt att höra att du upplevde situationen så. Ärendet har varit uppe för utredning och hanterats enligt våra rutiner tillsammans med berörda parter. Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med utfallet.

/ Linnéa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid bra kvalitet på kläderna och…

Alltid bra kvalitet på kläderna och snabba leveranser.
Många bra tips på casual business kläder.

14 de febrero de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både kvaliteten, leveranserna och tipsen på casual business-plagg uppskattas!

Service

Bra produkt och Personlig service.

11 de febrero de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både produkterna och servicen uppskattas!

Så fina moderna kläder

Så fina moderna kläder! Perfekt storlek och snabb leverans!
Jag är Så ☺️ Nöjd!

10 de febrero de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både passformen, stilen och leveransen blev helt rätt – extra kul att du är så nöjd!

Alltid supersnabba leveranser

Alltid supersnabba leveranser. Rekommenderar verkligen Rara Klara.

5 de febrero de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att de snabba leveranserna uppskattas – tack också för rekommendationen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tyckte om klänningarna jag köpte men…

Tyckte om klänningarna jag köpte men fick fel stl. hem på den ena.Och nu finns inte min stl längre..så det var ju lite tråkigt.

3 de febrero de 2025

Tack för din recension 🤍
Beklagar verkligen att fel storlek skickades från början. Som tur var kunde vi lösa det i efterhand och skicka rätt storlek till dig. Hoppas att du blev riktigt nöjd med klänningen!

/ Linnéa

Jätte nöjd

Snabb leverans , snyggt plagg 👏👌

24 de enero de 2025

Vad roligt att höra!

Jättefin blus

Jättefin blus, bra service!

10 de enero de 2025

Tack snälla för din recension 🤍
Så roligt att höra att både blusen och servicen uppskattas!

Tack för snabb service

Tack för snabb service, bra produkt o trevligt bemötande

2 de enero de 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både servicen, produkten och bemötandet uppskattas!

8 consejos para escribir buenas reseñas.