Snabb leverans och kläderna motsvarar min förväntan på storlek och färg Köpte byxor topp och armband Har fått mycket beröm för mina kläder Kommer absolut att handla här igen Kul med veckans outfi... Ver más
Klänningen var som förväntat, färgen överensstämmer med bilden, skönt material, dock känsligt för att fastna med en vass nagel eller annat som hakar i så att en tråd dras. Behövde en annan storlek, d... Ver más
Leveransen kom väldigt snabbt så det var bra. Dock kostade det mig 150kr att returnera då man fick själv ombesörja att betala returen. Jag tycker ni har fina kläder men kommer inte beställa igen, då... Ver más
La empresa ha respondido
Beställningen gick fort, nöjd med köpet fast den var en storlek för stor var tvungen returnera den, det fanns inte en mindre annars var jag jätte nöjd. Nästa gång hoppas 👍
Escrito por la empresa
Allt du behöver för att bli den mest välklädda kvinnan i rummet! Kläder och personlig service.
Tingshusgatan 2, 64632, Gnesta, Suecia
- +46 76 005 74 56
- info@raraklaras.se
- raraklaras.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Enligt att beställa och mycket fina…snygga kläder
Enligt att beställa och mycket fina kläder

Respuesta de Rara Klaras
Snabb och bra leverans när jag…
Snabb och bra leverans när jag beställde från er. Alla produkter levde upp till det ni visade på hemsidan.

Respuesta de Rara Klaras
Fick fel kläder och var tvungen stt…
Fick fel kläder och var tvungen stt skicka kläderna till rätta mottagaren,ingen kompensation.

Respuesta de Rara Klaras
Kläderna var fina men synd att man…
Kläderna var fina men synd att man måste betala returen själv, det gör att jag inte vågar beställa mer. Eftersom man vill ha ett spårbart paket blir det dyrt.

Bra hemsida med tips
Bra hemsida med tips och hur man kan kombinera ihop kläderna. Fina kläder bra kvalitet.

Respuesta de Rara Klaras
Butik med det lilla extra
Personlig och rar kontakt! Butiken har allt man kan behöva i klädväg och alltid med det lilla extra!

Respuesta de Rara Klaras
Snabb leverans, bra hemsida, fin klänning , tydlig ånger -o returprocess
Tack ! Susanne