Super goede ervaring! Gistermiddag een PSA Pokemon mystery slab besteld voor mijn zoontje en vandaag al binnen. Mooi verpakt met een leuk kaartje en een extra pokemonpakje met 4 kaartjes. Erg aardi... Ver más
La empresa ha respondido
Super tevreden! Een mystery slab besteld en echt een mooie verrassing gekregen met deze Venusaur PSA 9! 😍 Daarnaast kreeg ik ook nog een gratis pakje als cadeautje, super leuk en zeker gewaardeerd... Ver más
La empresa ha respondido
After making a return to Pokemon collections 25 years after, I just placed my third order with them! Quick, authentic, legit! Customer support is solid, the whole thing too! Looking forward to... Ver más
La empresa ha respondido
Placed 2 orders recently. First of all, both orders were delivered after the promised delivery date. The first order was also incomplete, I am still missing 4 soft sleeves packages. I contacted them... Ver más
La empresa ha respondido
Bij RareCards.nl vind je een ruim aanbod aan Pokémon-, One Piece-, Lorcana- en andere TCG-producten. We zorgen voor snelle levering, nette verpakking en eerlijke prijzen. Ophalen kan op afspraak.
Splinterstraat 2, 2134 LX, Hoofddorp, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Mijn zoontje is echt super blij met zijn kaarten. Snelle verzending

Respuesta de Rarecards
Altijd spannend als je de eerste keer besteld. Het gaat natuurlijk om flinke bedragen. Maar al snel had ik er vertrouwen in. Bevestigingsmail. Traceerbaar. Goed verpakt. Super snel verzonden. En dus ook snel in huis. Goede prijs. Lage verzendkosten. Erg tevreden.

Respuesta de Rarecards
Super blij met deze aankoop. Alles was snel ongehaald, prijs was goed en de pulls waren ook nice.

Respuesta de Rarecards
Het was een goede ervaring omdat het bedrijf goede kwaliteit kaarten heeft voor een goede prijs voor elke kaart en een goede service

Respuesta de Rarecards
Snelle levering, goede staat en precies zoals beschreven. Zeker een aanrader!

Respuesta de Rarecards
Snelle levering, goed ingepakt en een leuke extra verrassing in het pakket wat het geheel een stuk persoonlijker maakt. Een groot aanbod aan eerlijke prijzen. Mijn eerste bestelling en zal zeker niet de laatste zijn ;)

Respuesta de Rarecards
Ik vind de e-mails over verzending ect top.
Klasse verpakt
En ik kreeg er ook nog een leuke gratis verrassing bij
Gr Wijnand W

Respuesta de Rarecards
Was top, zelf even opgehaald en werd vlug geholpen. Vriendelijk, fijne transactie, zoals het hoort. Succes met de volgende, ik hoop snel een nieuwe bestelling te kunnen plaatsen.
Mijn vrouw was extreem blij met haar adventskalender.

Respuesta de Rarecards
Het product was netjes en snel verzonden. Aanrader!

Respuesta de Rarecards
Eerste bestelling werd snel geleverd en als extraatje een gratis pakje Japanse kaarten.

Eerste bestelling hier.
Snelle levering en uiterst goed verpakt.
🙏 Bedankt

Respuesta de Rarecards
Worst online shop ever. I wish you sit on your stock forever scalpers.
They dont respect preorders , they will cancel and resell more expensive. AVOID THIS SHOP

Respuesta de Rarecards
Buitengewoon snelle levering en gewoon eerlijke prijzen. Zeer gewaardeerd detail zijn de handgeschreven briefjes en gift. In ieder geval bij mijn eerste bestelling.

Respuesta de Rarecards
Hele snelle service en een fijn en persoonlijk contact.

Respuesta de Rarecards
Juiste afhandeling snelle levering en mooie duidelijke website

Respuesta de Rarecards
Duurde een dagje langer dan voorspeld, maar had geen haast en alles kwam aan in top qualiteit. Zelfs met een eerste aankoop bonus!

Respuesta de Rarecards
Eerste bestelling gedaan. Alles was netjes, snel en veilig verpakt geleverd. Mijn bestelling is dus in goede orde ontvangen. Ook zijn ze aanzienlijk goedkoper dan de concurrenten.

Respuesta de Rarecards
Snel en en goed geleverd netjes verpakt en een extraatje

Respuesta de Rarecards
Snel verzonden en het belangrijkste natuurlijk stevig verpakt.
& super bedankt voor de extra booster🙂
Tot de volgende!