1. Tienda de ropa para mujeres
  4. Tienda de vestidos
  5. Tienda de ropa formal

Acerca de Rare London

We are Rare London.

A design-led womenswear brand that is dedicated to bringing affordable luxury garments to our customers and stockists. Rare in name, Rare by Design. Our dedicated in-house design team curates quality garments from heritage styles to statement-trend pieces. We continue to be ahead of the curve to bring our customers and stockists the latest style and standout bestsellers.

Established in 2002, our brand is known for its quality occasionwear and partywear. We are here to cater to the bold with products that stand out from the crowd, like our customers, we are always here to make a statement with feminine silhouettes and bold style. We are here to empower - making all of our customers look and feel they're most confident.

For our latest looks and inspiration follow us @officialrarelondon on Instagram #STYLETHATSRARE

Designed to be Rare, Styled to be statement!

3,1

Medio

Suele responder en menos de 1 semana

No lo he recibido todavía .

No lo he recibido todavía .

27 de noviembre de 2024

Hi Pilar,

Thank you for sharing your experience with us. We’re sorry for any frustration caused by this matter. We are sorry to hear that your parcel has not yet arrived. Our customer service team have now contacted you via email regarding this matter. Please check your inbox (and spam/junk folder just in case) for this message. They will assist you in resolving the issue as quickly as possible.

Kind regards,

Mal.

No te incluyen el precio de aduana y te hacen pagarlo después

4 de octubre de 2024

Hi Natalia,

Thank you for taking the time to leave us a review! We appreciate all feedback from our customers. Firstly we would like to apologise for any inconveinice caused. Regarding custom fees, we do have a page on our website under 'Duties & taxes' explaining how these charges are NOT covered by us and that customers outside of the UK may face custom/duty fees. Please contact Customer.service@rarelondon.com if you have any questions.

El envío fue muy rápido

El envío fue muy rápido, me gustó mucho el vestido, pero si le falta un poco de calidad aún así es hermoso

8 de mayo de 2024

Hi Cinthia,

Thank you for taking the time to leave us a review, we really appreciate your positive feedback. This will be shared with our team.
We are glad to hear you have found your Rare style !

Erin

No me ha llegado el pedido

No me ha llegado el pedido, he mandando dos correos y no me han contestado, no puedo localizar mi envío y cuando intento localizarlo con el número de envío me dice que no existe. Me han estafado

3 de abril de 2024

Hi Dara,

Thank you for taking time to leave a review. We are so sorry to hear that you did not receive your parcel this is not acceptable ! Our customer service team have contacted you with information regarding this matter. We apologise for any inconvenience this may have caused.

Erin

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (557 opiniones)