Jeg havde gået og tænkt over motivet i lang tid, og det var rart at møde en, der faktisk lyttede i stedet for bare at sige ja og sætte nålen i. Stemningen var afslappet, der blev grinet undervejs, o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har fået lavet en mega fed tatovering, og jeg er virkelig glad for resultatet! Rasmus gør et super godt stykke arbejde og er virkelig dygtig. Helt klart en god oplevelse – jeg glæder mig allered... Ver más
Min første tattovering, var lidt bange men han gjorde oplevelsen vildt god og det gjorde overhovedet ikke ondt. Virkelig fed oplevelse og god service. Ville 100% komme igen og varmt anbefale til and... Ver más
Hos Rasmus er det aldrig kedeligt, at blive tusset, der er altid en kæk bemærkning eller to. Man forlader altid shoppen med med et flot resultat og et smil på læben. Ud over at være en dygtigt ta... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Hestens kvarter 30, 2750, Ballerup, Dinamarca
- Rasmus@rasmustattoo.dk
- rasmustattoo.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg kan varmt anbefale Rasmus
Jeg kan varmt anbefale Rasmus.
Han er super sød, imødekommende og vigtigst af alt, dygtig til sit arbejde.
Jeg har intet negativt at sige!
Varm velkomst og tryghed 100%
Et fantastisk sted!
Jeg kan varmt anbefale Tattoo Art Gallery! Atmosfæren er super hyggelig og professionel fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Studiet er rent og stilfuldt
Tak for en fantastisk oplevelse – jeg glæder mig allerede til mit næste besøg! 💉🎨
Har fået lavet hele min højre arm
Har fået lavet hele min højre arm
Hos Rasmus og det har spillet 1000 tusinde procent. Han er super professionel omkring sit arbejde og det afspejler sig i alle hans flotte værker samt er han en verdens klasse mand
Super god service
Super god service, humøret altid i tip top og er meget koncentreret omkring sit arbejde. Kan VARMT anbefale Rasmus 🙏🏼
Han har lavet hele min arm hos Rasmus og er meget glad for hans arbejde
Super sød og rar mand
Super sød og rar mand, min bror og jeg fik lavet en søskende tatovering og den blev lige som vi ønskede, vil klart anbefale Rasmus til andre og vil helt sikkert selv komme igen 😊
Super dygtig!
Jeg er blevet tatoveret af Rasmus i 10 år og han er den eneste, der får lov til at tatovere mig. Super dygtig og altid god service! Kan kun anbefales.
Godt humør
Godt humør, dejlig oplevelse og et kanon godt mesterværk🙌🏼
God service og humor 😊
Sleeve på overarmen
Fik lavet et sleeve på overarmen med en løve samt en rose. Er super tilfreds med resultatet, og alt blev udført til perfektion. Jeg kan med 100% sikkerhed anbefale Rasmus tattoo. Han er dygtig til det han laver!
Super god service
Super god service! Mega rar mand og super dygtigt til hans arbejde, man går altid fra shoppen med et smil på læben.
Jeg kan helt klart anbefale at blive tatoveret hos Rasmus!
Han kan opfylde hvilke som helst drøm du går med og ønsker og forevige på din krop!
5 stjerner herfra!🤩
Dk bedste
Dk bedste! Hygiejne, service og ikke mindst talent er helt i top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Du finder ikke bedre 💪💪
Anbefaler
Mega sjov mand! Anbefaler. Ikke nok med det gode humør, så arbejdet han laver er også godt
Fantastisk tatovør
Jeg kan klart anbefale Rasmus tattoo, han er utrolig dygtig til sit arbejde. Der er altid god stemning, om man bliver mødt med et smil så snart man træder ind. Jeg kommer helt klart tilbage!!!
Rasmus er en person der ikke kan…
Rasmus er en person der ikke kan beskrives, han skal opleves - det samme gælder hans håndværk. 👌🏽 kvalitet hele vejen igennem. Utrolig professionel, samtidig med han kan skabe en fed energi, samt tryghed fra du træder ind til du går. Han har styr på det han laver. Fortryder ikke et sekund at have været i Rasmus’s hænder og glæder mig til næste værk han skal lave ♥️
Fantastisk oplevelse
Et fantastisk håndværk og et perfekt resultat man går derfra med. Rasmus er klar på ideer og projekter. God til at opfylde de ønsker og ideer man kommer med.
Der er altid tid til sjov og ballade både før, under og efter sessionen.
Er kommet her flere gang og hver gang er jeg gået herfra med et godt resultat.
Jeg kan klart anbefale Rasmustattoo, næste gang du skal have en tattoo.
Altid god service og godt humør👌🏻☺️
Altid god service og godt humør. Kan varmt anbefale at blive tatoveret hos Rasmus👍🏻😊
Meget fleksibel med tider
Meget fleksibel med tider, mega flot arbejde! Første danske tatovør jeg stoler på og mega grineren person, humøret er altid højt💃🏼
Virkelig god oplevelse hos Rasmus…
Virkelig god oplevelse hos Rasmus Tattoo!
Dygtig, fair priser og flink af snakke med!
Varm anbefaling herfra.
La experiencia Trustpilot