Rättsakuten AB Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi behövde hjälp med bolagsrätt. Fredrik Jörgensen hjälpte oss med bolagsrätt. Fredrik är tydlig och rak i kommunikationen och är superärlig. Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick av Fredrik Jör... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb återkoppling, konkret och informativt svar som stärkte mine egna efterforskningar i ärendet. Oerhört tacksam för Fredriks hjälp!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vårat ärende gällde ett problem inom konsumenträtt och konsumentköplagen. Rättsakuten hjälpte oss att ta oss ur ett köp där säljaren varken levererade eller var villig att häva köpet. Vi är supernöjda... Ver más

1. Servicios legales
  2. Abogado de derecho civil
  3. Abogado de lesiones personales
  4. Abogado especializado en derecho fiscal
  5. Abogado especializado en derecho inmobiliario
  6. Abogado especializado en derecho laboral

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Rättsakuten grundades i 2012 av ekonomie doktor tillika juristen Fredrik Jörgensen. Vi är en byrå som omfattar huvudsakliga områden inom affärsjuridiken.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

77 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra Jurister som kan lagen

Mycket bra jurister som kan lagen. Har hjälpt mig och min familj att komma till Högsta domstolen, medan andra advokatbyråer, människorättsadvokater och juristbyråer tackade nej till oss och sa att vi inte kunde vinna. De andra företagen fegade ur helt enkelt och var bara ute efter lätta pengar.

Vi betalade flera juristfirmor endast för att de skulle läsa om vårt fall. Flera tusen kronor i sjön. Rättsakuten lyssnade och förstod situationen direkt.

Högsta domstolen har i skrivande stund inte meddelat prejudikatet.

Hej Kim och Fredrik.

15 de julio de 2024

Respuesta de Rättsakuten AB

Tack, lycka till nu och välkommen åter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick hjälp snabbt av en jurist vid…

Jag fick hjälp snabbt av en jurist vid namn Fredrik Jörgenssen som svarade på alla mina frågor! Otroligt tacksam för hjälpen.

6 de mayo de 2024

Respuesta de Rättsakuten AB

Tack själv Nea, bra kund. skönt att vi löste problemet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fredrik Jörgensen är den största…

Fredrik Jörgensen är den största oärliga personen som finns på jorden. Han är lögnaren, han lovar mycket men gör inget.
Han är en bedragare, han har snott 13000 kronor från mig.
Starkt avråda folk att använda honom!
Ni kommer att bli lurad som mig.

10 de enero de 2024

Respuesta de Rättsakuten AB

Det rör sig om en kund i ett annat företag, för över åtta år sen. Kanar fick vad han ville men kunde inte förstå hur han skulle använda det. Kanar tillhör den kategori människor som inte förstår vad de beställer.

Väldigt kompetent personal

Väldigt kompetent personal. Och blev bemött på ett väldigt bra sätt.
Fick även mycket bra rådgivning om hur jag ska gå till väga.

27 de noviembre de 2023

Respuesta de Rättsakuten AB

Välkommen tillbaka Natanael, ring när du vill.

Fantastisk hjälp

Fantastisk hjälp! Trevlig, professionellt bemötande.
Snabb hjälp på mina problem.
Rekommenderas varmt!

8 de noviembre de 2023

Respuesta de Rättsakuten AB

Tack Aimee, välkommen åter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick bra hjälp när det krisade

Fick bra hjälp när det krisade. 30min bjöd Fredrik på. Av sin kunskap

7 de noviembre de 2023

Respuesta de Rättsakuten AB

Varsågod Joel. Ring igen efter besiktningen ska vi fortsätta tills du blir klar och nöjd.

Fast help

Very helpful and great at explaining the legal wording. Fast help and very supportive.

31 de octubre de 2023

Tack Sebastian.

Great Service.

Fredrik Jörgensen call me the same day I put my claim on the website. He helped and guided me through the process and above all was ver honest and clear in his judgment and communication. I contacted Rättsakuten to help me in a conflict I had with the company which did the isolation and drainage of the basement.
Although we couldn't proceed with the case because the company announced it's bankruptcy, I'm still very grateful for Fredrik and Rättsakuten and definitely recommend them to anyone who has a similar issue.

14 de septiembre de 2023

Respuesta de Rättsakuten AB

Great client, welcome back.

Snabb och proffsig rådgivning

Fredrik ställde upp med kort varsel och kom med mycket bra och vederhäftiga rekommendationer kring AB 04 som hjälpte oss i den fortsatta diskussionen med kunden. Stort tack!

30 de agosto de 2023

Respuesta de Rättsakuten AB

Tack Anders. Välkommen tillbaka.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi behövde hjälp med bolagsrätt

Vi behövde hjälp med bolagsrätt. Fredrik Jörgensen hjälpte oss med bolagsrätt.
Fredrik är tydlig och rak i kommunikationen och är superärlig. Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick av Fredrik Jörgensen.
Sammanfattningsvis Fredrik är hjälpsam och är en bra lyssnare och är en bra rådgivare. Han levde upp till våra förväntningar. Hamid N och Masood N

24 de agosto de 2023

Respuesta de Rättsakuten AB

Tack Hamid och Masood, hör gärna av er igen.

En riktig bedragare

En riktig bedragare, han säger att han endast ska fakturera en viss antal timmar och tar betalt för det innan arbetet sen skickar han nya fakturor på 100 tals tusen och begär att du ska betala det. Fast hans timmar är helt påhittade. Sen stämmer han dig i rätten. Stor stor stor begragare. Läs gamla domar så ser du själv

Bara en idiot anlitar honom så gör inte samma misstag som mig

10 de agosto de 2023

Respuesta de Rättsakuten AB

Detta är inte en recension från kund till Rättsakuten. Recensenten vägrar uppge vem vederbörande är. Finns ingen sån kund hos Rättsakuten. Sannolikt är det en konkurrent som förtalar Fredrik Jörgensen. Således inget att bry sig om.

Total katastrof

Total katastrof! Fredrik Jörgensen har gjort det till en grej att inte ansöka om att nyttja klienters hemförsäkring för att påbörja arbete och sedan kräva klienter hutlösa summor för arbete som inte är till hjälp för klienter. Har svårigheter att se sina brister. Avråder starkt och bestämt.

20 de agosto de 2022

Respuesta de Rättsakuten AB

Rättsakuten har ingen kund vid namn Johanna Klingberg. Det är antagligen en illvillig konkurrent som döljer sig bakom spökpseudonymen ”Johanna Klingberg” av ren avundsjuka på att Rättsakuten är tredje störst i landet på nätet. Skulle vara bättre om ”Johanna Klingberg” satsade på att få sitt eget hus i ordning än att sprida falskt förtal om Rättsakuten och Fredrik Jörgensen. Lycka till med detta ”Johanna Klingberg”. Fredrik Jörgensen

The Best!

The Best!
I got the help I really needed during the whole process.
And anytime, no office hours here!

31 de diciembre de 2021

Welcome back any time.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fredrik är mycket kunnig och professionell, skulle rekommendera rättsakuten alla dagar i veckan!

Skickade ett meddelande på chatten på rättsakuten, fick ett samtal inom 20 minuter! Har fått snabb hjälp och efter beskrivning av mitt problem med en försenad leverans av leasingbil, och har än så länge fått mycket professionell hjälp! Skickade alla dokument digitalt och efter Fredrik läst igenom allt så ringde vi tillsammans upp vår rättsliga motpart. Skulle lätt kontakta rättsakuten igen vid rättsliga ärenden, trots att all kommunikation skett via telefon.

12 de diciembre de 2022

Respuesta de Rättsakuten AB

Tack Patrik för recension - det är alltid kul att hjälpa kunder när jag känner att jag kan göra skillnad.

Trevlig, professionell, kompetent!

Stort tack till
Jur Kand Kim Stjernberg
på Rättsakuten för ett fint omhändertagande från början till slut i arbetstvist mellan mig, en privatperson och läkare mot ett stort vårdföretag. Det känns fantastiskt att vi lyckades med skadestånd i Tingsrätten förra veckan!

Det finns ju stora variationer i budskap och intresse hos diverse personer som anser sig vara kunnig inom juridik.
Det kändes rätt när Jur Kand Kim Stjernberg lämnade ett positivt personligt meddelande på mitt mobilsvar gällande mitt ärende i arbetsrätt.
Därefter har jag fått ett mycket trevligt, inkännande bemötande,
med konsekventa råd, noggranna skriftliga yttranden och god personlig stöttning under det senaste halvåret.
Och alla frågor är välkomna!

Jag kan varmt rekommendera Jur Kand Kim Stjernberg på Rättsakuten!

6 de octubre de 2022

Respuesta de Rättsakuten AB

Välkommen tillbaka Elaine Hillberger.

8 consejos para escribir buenas reseñas.