Har sendt de flere mailer ang min bestilling og får det samme svaret hver gang. Har fortsatt ikke mottatt varen min. Også det samme teite svaret: Oppriktig, mvh Emma. Anbefales absolutt IKKE å bestill... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
OBS . Det er bare svindel, må bare advare folk om å holde seg unna . Jeg har bestilt en vare som ikke ble levert til meg i det hele tatt . Tar kontakt å spørre om hvilke postselskap som har levert va... Ver más
Ren svindel. Varene du får likner ikke varene på bildene i det hele tatt. Spesielt ille i forhold til materialevalg, hvor de feks skriver 100% bomull og du får noe som overhodet ikke likner bomull, t... Ver más
Styr langt unna denne butikken! Kjøpte et par ortopediske sko. Er noe av det værste billigste produktet jeg noen gang har prøvd. Finnes ingenting som tilsier at disse er ortopediske. Kunne man gitt 0... Ver más
Ha contestado el 6% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Dritt side
Kjøpte ei veske fra denne nettsida, kun lureri og drit!! Halde deg vekke !!! Veska ligna ikkje i det heiletatt og umulig å returnere utan å måtte betale porto som er neste like dyr som veska.
Forferdelig kvalitet
Forferdelig kvalitet, lureri, uansett hva du bestiller så gjenspeiler det ikke det som vises på bildet på nettet. Hold deg unna!Bare svindel!
Bestilte sko
Bestilte sko, veldig fornøyd. Bare positiv erfaring med kundeservice. Det som trekker ned er lang leveringstid, kommer ikke godt nok fram når du bestiller.
Styr unna denne butikken
Styr unna denne butikken, dette er lureri. De viser bilde av klær fra andre nettbutikker, og selger kopi vare fra Kina. jeg fikk en jakke uten merkelapper, dårlig kvalitet og farge. Størrelse stemmer heller ikke etter EU norm.
"Norsk" nettside, varen ble send fra Kina. Retur må og til Kina, men du må selv betale returfrakt.
Svindelforsøk
Hei kjøpte for et par dager siden, jeg kjapt tilbake og at jeg bestilte feil men ble avslått, jeg krev full refusjon på min bestilling.
Ubrukelig kundeservice
Ubrukelig kundeservice, aldri handle fra denne nettsiden. Ubrukelige folk og bare noe tull, betalte 800kr for et parr sko, fikk beskjed om at jeg hadde kjøpt en kjole. De nektet å avbestille leveringen selvom den ikke var sendt og forventet masse penger for retur!
Fikk ikke returnere kjole
Fikk ikke returnere en kjole, de svarer ikke på e-post så jeg fikk aldri en returetikett. Utrolig dårlig service.
Får ikke varen.Får mail om at varen er…
Får ikke varen.Får mail om at varen er utsolgt, og de vil ikke gi tilbake pengene selv om varen ikke er sendt! Hvis man har bestilt pakken for mere enn 5 min siden, kan man ikke avbestille pakken. HOLD DERE UNNA! SCAM! er ikke en seriøs nettside, og ikke en nettside å stole på!
Ren svindel
Ren svindel. De bruker siden som bait for å lure deg til å komme i dialog med svindlere, for deretter å prøve å få enda mer penger ut av deg, med tilbud om delvis refusjon og falske verdikuponger. Dersom du har opplevd svindel, er det viktig at du rapporterer transaksjonen i nettbanken som svindel. VISA og Mastercard jobber for å bloklere alle transaksjoner. Du leverer rapport om svindel gjennom nettbank, vanligvis gjennom fullversjon i "browser".
Alt var fake
Alt var fake, ventet i 2 mnd fikk ingen vare, etter mye krangling kom pengene i retur,- styr definitivt unna....
Styr unna...et godt råd
Styr unna...et godt råd! Ren svindel, en skikkelig lureside, ytenlands web butikk.., fikk aldri noe sko, kranglet i 2,5 mnd og klarte etter mye om og men å få igjen pengene, en mildt sagt forferdelig opplevelse....spar deg selv for den...ille!
Styr unna denne bedriften
Styr unna denne bedriften. Leverer ikke bestillte varer. Dette er nettside som ikke er å stole på.
Elendig kundebehandling når vi tar kontakt. Mail etter mail uten respons. Nesten så de påstår vi juger ved å ta kontakt. STYR UNNA DENNE SIDEN
Consumer warning:
UPDATE!
ECC-Net suggested to contact the bank and start the CHARGE BACK procedure, as you can RETURN payment via your bank. In case your bank rejects you complaint for chargeback, you can complaint bank to Finansklagenemnda
Other info from ECC net:
Ravikna.com is a typical droppshipping website. Dropshipping is a business model that gives you the impression that you are buying goods from a Norwegian or European store online. In reality, the item is sent directly to you from a third party, often located in Asia. ... Usually we are recommending to take contact with your bank and ask for card complaints.
I hope that helps those who lost money with purchasing from that site.
jeg bestilte en jakke den fikk jeg…
jeg bestilte en jakke den fikk jeg ikke, de sa at den var på post kontore å at jeg ikke hadde hent den JEG SKALL IKKE KJØPE NOE MER FRA DEM .
Never buy from this company.
Never buy from this company.
the items were delivered very late, they were also drity and didnt fit the pictures on thje website at all.
now i dont get to return any items either.
this is a new age scam company.
Firma Ravikna.com selger klær på…
Firma Ravikna.com selger klær på nettet. Bankadressen er GT Ecom B.V., Nieuwegein, NLD
Den 22.02 mottok jeg badedrakter jeg hadde bestilt, og fortalte firmaet at jeg ønsket å benytte angrefristen. Det var ikke vedlagt angrefristskjema, men jeg lastet den ned og la ved returpakken.
Den 02.04.2025 sendt jeg en mail hvor jeg spurte om de tullet med meg når de ikke ville kreditere meg det de skyldte. Dette etter mange purringer. Og at fristen var utløpt forlengst! Hvis jeg ikke fikk tilbakebetalt ville jeg sende saken over til Forbrukertilsynet i Norge: 08.04 ble pengene tilbakebetalt.
Trodde på de
Trodde på de . ... ,fikk veldig små gensere ,bestillte str.2xl.Fikk rabattkode og kunne bestille 2 nye.(hvor dum kan man bli) De var også veldig små str.xs. uten str.lapp eller vaskeanvisning. Meldt til forbrukerrådet .STYR UNNA
Ikke å anbefale til noen.
Fikk posten ca innen 1 måndes tid. Bestilte 2 jakker, bildene så fabelaktige ut, og sjekket ut str guide, og der var det mål etter str. Og valgte 2xl pga målene. Måtte betale med en gang, det gikk ikke an å betale med betal senere funksjon. Pakkene kom i posten og jeg åpner pakkene for å se hvordan de ser ut på meg. Målene var ikke etter forventningene, og jakkene var av dårlig kvalitet. Jakkene såg ikke ut som på bildene, dette var virkelig billig og dårlig kvalitet.
Styr unna denne butikken på nett.
Ravikna svindel
Ravikna selger klær som er tvilsom kvalitet. Dette var denne gangen dårlig og gummiluktende jakke og sko. Først ventet jeg over 1 måned på pakken. Pakken kom fra Kina. Deretter ville ikke Ravikna ta imot retur, ba meg å sende varene til Kina og ikke til Nederland som står på www.ravikna. Mye fram og tilbake med e-poster med bl.a. standard svar. Returen skulle koste meg mellom 20 og 80 euro. Opplever det som lureri og svindel. Anmelder Ravikna til politi. Hold deg unna!
Har etter en måned mottatt søppel
Har etter en måned mottatt søppel. Ikke i nærheten av det jeg bestilte. Styr unna denne nettbutikken.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.