Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har sendt de flere mailer ang min bestilling og får det samme svaret hver gang. Har fortsatt ikke mottatt varen min. Også det samme teite svaret: Oppriktig, mvh Emma. Anbefales absolutt IKKE å bestill... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OBS . Det er bare svindel, må bare advare folk om å holde seg unna . Jeg har bestilt en vare som ikke ble levert til meg i det hele tatt . Tar kontakt å spørre om hvilke postselskap som har levert va... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ren svindel. Varene du får likner ikke varene på bildene i det hele tatt. Spesielt ille i forhold til materialevalg, hvor de feks skriver 100% bomull og du får noe som overhodet ikke likner bomull, t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr langt unna denne butikken! Kjøpte et par ortopediske sko. Er noe av det værste billigste produktet jeg noen gang har prøvd. Finnes ingenting som tilsier at disse er ortopediske. Kunne man gitt 0... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 6% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte genseren som er avbildet på…

Kjøpte genseren som er avbildet på hovedsiden, da opererte de under et annet firmanavn der det sto at familiedriften var lagt ned på grunn av har konkurranse.. De ga da uttrykk for at dette var et norsk firma. De brukte nøyaktig samme bilde, modell med lys cashmere genser med veske over armen. Fikk etter mange uker tilsendt en billig kopi som var 100%syntetisk, billig Kina produkt. Dette er svindel, styr unna🚩🚩🚩🚩

4 de noviembre de 2024

Svindel svindel svindel

Svindel svindel svindel - vær snill å ikke la dere friste. Bestilte en cardigan som kom etter mange ukers venting. Cardiganen kom i en umerket anonym plaspose og selve cardiganen var helt uten merkelapper. Så ingen informasjon om hva den er laget av eller hvordan den skal behandles. Jeg tenkte straks at dette ikke er en seriøs nettbutikk og kontaktet de for å returnere den. Jeg sa at det var pga manglende merking. Da fikk jeg beskjed om at det var for kundens komfort at de ikke var merket !!!!. De tilbød meg først ulike variasjoner av prisavslag ved neste bestilling, noe som aldri vil skje fra min side. Deretter fikk jeg en adresse i Kina som jeg måtte returnere til for egen regning. Jeg sa at jeg hadde bestilt fra nettbutikken med adr. u Nederland og ikke hadde til hensikt å sende til kina. De sa at jeg hadde godkjent returpolicien deres, men der er aldri Kina nevn, bare adress i Nederland. Jeg returnerte ikke fordi jeg da hadde risikert å betale for returen og aldri få igjen pengene mine - det som ev. hadde blitt igjen etter at returen er trukket fra. Så ber innstendig om at dere tenker dere om før dere bestiller. Ikke la slike svindlere få lov til å fortsette.

9 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolutt elendig nettside og kundeservice

Absolutt elendig kundeservice. Bestillte sko for over 2 uker, har enda ikke fått de. Sendte mail til kundeservice - ingen svar. Prøvde å ringe nummeret, blir lagt på.
Hvis du leser dette - ikke bestill noe fra de, jeg er utrolig skuffet, og er egentlig usikker på om det er et eksisterende nettbutikk.

12 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget skuffet over leveranse og…

Meget skuffet over leveranse og kundeservice.
Varen ble ikke sendt avgårde, og ved sporing nesten to uker senere, var varen fremdeles ikke sendt ut av Kina.

Da jeg kontaktet kundeservice, skrev de mange høflige pene ord og ba så ydmykt om tålmodighet. Det er bare overfladisk språkdrakt. Leveringstid 1-5 virkedager sto det, men på dette tidspunktet var det gått nesten to uker. Jeg ba om refusjon eller økonomisk kompenasjon ( ny pakke, da denne ville ankomme snarere, innen en frist det var viktig å overholde). Forespørselen ble avvist, og de ville la det gå lengre tid utover den allerede uakseptabelt lange ventetiden.
Ikke imponert, og kan ikke anbefale denne bedriften.

11 de febrero de 2025

For noe tull

For noe tull. Måtte betale importavgift, ble ikke informert om det på forhånd. Lang leveringstid, for noe dritt. Styr unna, Jeg synes det er helt forkastelig å bli lurt av noen mennesker. Finner ikke noen penere ord. Minus null stjerner

11 de febrero de 2025

Fikk aldri pakken min

Bestilte pakken min 21. januar. Har ikke fått den enda, og de svarer ikke på mailene mine. Behold pengene deres og styr unna!

Humbug, Bullshit og Scam

Minus 0 stjerner! RAVIKNA framstår som et seriøst europeisk produkt, men dette er KINA PRODUKTER, får ikke det du tror, og du får ikke pengene dine tilbake, du må bytte det inn i et annet produkt. Bare Humbug, Bullshitt og mere scan. Hold dere laangt unna RAVIKNA

Styr unna

Styr unna! Etter evig lang leveringstid fikk jeg en genser (skulle være t-skjorte), som verken hadde det materialet, passformen eller detaljene som illustrert på nettsiden. Etter flere uker med krangling med kundeservice gir jeg opp. De mener det ikke er noe galt med produktet til tross for at jeg har dokumentert alle feilene og sendt bilder. De har tilbudt diverse suspekte rabatt-kompensasjoner, men nekter å refundere. Forsøk på å vise til norsk kjøpslov ignorerer de fordi de har vilkår de mener tar høyde for at jeg kan motta et annet produkt enn bestilt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dessverre passet ikke skoene jeg…

Dessverre passet ikke skoene jeg mottok. Når jeg tok kontakt mtp retur, fikk jeg tilbud om å beholde skoene og få tilsendt riktig størrelse. Ønsket ikke det, og ville returnere varen.
Etter å ha sendt dem alt av påkrevd informasjon, har dem kommet fram til at jeg kan enten få 10% refusjon + 50% av en ny vare, eller sende skoene tilbake på egen regning, som etter dems egen vurdering kunne koste så mye som €20-80…
Det må også nevnes at skoene luktet skikkelig «plastic fantastic»… så ikke akkurat det jeg fikk forespeilet via nettbutikken.

STYR UNNA, Ortopediske joggesko er helt ubrukelige

STYR UNNA! Kjøpte ortopediske joggesko, så fine på reklamen Helt ubrukelige plast sko som kom fra Kina Skal de returneres må en legge ut for frakt til Kina, og får tilbake et gavekort som man kan handle for, Juks og bedrag Pengene er tapt og jeg kommer aldri til å handle noe dette firma

2 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunne jeg gitt 0 stjerner så hadde jeg…

Kunne jeg gitt 0 stjerner så hadde jeg valgt det.....styr unna denne siden. Bestilte jakke 19 januar.....den er fremdeles i Kina, noe som også forundret meg iogmed jeg trodde den ble sendt fra Nederland. Jeg er fullstendig matt, dumt at jeg ikke sjekket trustpilot før jeg bestilte. Har sendt mail flere ganger.....samme svaret hver gang, de beklager ulempen shit.
Fikk endelig jakken 28/2.....for en utrolig stygg jakke, absolutt ikke lik som på bilde i det hele tatt. Billig kinadritt......STYR UNNA denne netsiden

9 de febrero de 2025

STYR UNNA!!!

STYR UNNA!!!! Jeg passet ikke klærne jeg fikk tilsendt, umulig å sende tilbake og få pengene tilbake. Da de vil at man skal sende varen til lageret dems som er i Kina. Koster like mye som varen å sende pakke til Kina :/

30 de enero de 2025

Elendig produkt

Elendig produkt. Bestilte sko i to størrelser. Fikk det ene men ikke det andre. etterlyste parret, fikk heldigvis pengene igjen. Skoene jeg mottok var ødelagte etter en tur ute. Klaget å skulle få 25% av kjøpesummen tilbake. Sa jeg skulle ha alt. De avviste meg og sendte ett nytt par som å ble ødelagt på kort tid. Får svar på mail, noen ganger på norsk og noen ganger nederlandsk. Søppel produkter og søppel kundeservice!! Styr unna!!!

22 de noviembre de 2024

Ren svindel

Ren svindel - styr unna! Bestilte en genser som skulle være av angora ull. Fikk noe helt annet av ren polyester som overhodet ikke samsvarte med bildet.

6 de febrero de 2025

Styr unna!

Styr unna!! Dette er bare svindel. Fikk omsider "varen", en blazer som var pakket som en pakke sokker.....helt ubrukelig og IKKE i det heletatt lik den jeg trodde jeg bestilte. Dette er kjeltringer, og leverer ikke det du bestiller. Reklamasjon skal gjørs til Kina, med kostnadden for retur opp i 80 euro...

3 de febrero de 2025

STYR UNNA

Har kjøpt og betalt for en veske uten å få verken bekreftet bestillingen eller fått sporingsnummer. Har sendt mail, sendt inn kontaktskjema og forsøkt å ringe. Får ingen kontakt. Pengene er trukket fra konto og regner med jeg aldri ser noe til det jeg har betalt for. Skulle ha lest disse anmeldelsene først, men siden virket seriøs.

4 de febrero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.