Consulta las opiniones de los clientes
Información sobre la empresa
- Establecimiento de café
- Proveedor de máquinas de café
- Tostadoras de café
- Tienda de café
- Mayorista de café
Escrito por la empresa
Ray & Jules 'the sunny kind of coffee', da's koffie geroosterd op zonne-energie. Onze duurzame koffie is vooral lekker; smaak verzekerd, met eerlijke bonen en een kraakvers verpakte slow roast.
Información de contacto
Chaussée de Namur 2, 1320, Hamme-Mille, Bélgica
- +32 477 72 12 01
- hello@ray-jules.com
- ray-jules.com
Een aanrader
We kopen al een aantal jaar onze koffie uitsluitend bij Ray & Jules: erg tevreden van hun werking (duurzaam door gebrand via zonne-energie, eerlijke prijs voor boeren, keuze in maalgraad, regelmatig acties, geen te grote speler en lokaal) én de smaken. We geven vaak een pakje koffie cadeau aan vrienden, omdat we zo graag anderen inspireren. Ik drink liever 1 tas koffie van Ray & Jules per dag dan 3 slappe koffies op werk
Lekkere en ecologische koffie
Lekkere en ecologische koffie. Bewaart lang z'n aroma in de hersluitbare zak.
Zeer lekkere koffie
Zeer lekkere koffie, regelmatig acties en een correcte verzending!!
(H)eerlijke koffie
(H)eerlijke koffie! Ikzelf koop steeds de ongemalen bonen en ik merk echt een verschil met deze uit de supermarkt. De kwaliteit van de bonen is super - er zit geen glans van "vet" op zoals je soms kan hebben bij andere koffiemerken. Je merkt ook dat de koffiebonen steeds vers gebrand zijn. Als je het merk nog niet kent: zeker het proberen waard!
sympathieke aanpak
Goede prijs-kwaliteit verhouding, milieu- en sociaalvriendelijke aanpak.
Deze koffie tikt alle boxen
Superlekkere koffie, ook nog eens duurzaam, bio en fairtrade. Het tikt voor mij alle boxen. Ooit gestart met hun proefpakket om uit te zoeken wat ik lekker vind. Ik heb nu sinds enige tijd het abonnement en dat verloopt vlekkeloos. Ook de klantenservice is zeer goed, voor mocht je die nodig hebben.
Lekkere koffie die op een verantwoorde…
Lekkere koffie die op een verantwoorde en klimaatvriendelijke manier wordt gebrand.
Heel goede koffie
Heel goede koffie, en goed voor het milieu. Blij met mijn proefpakket Dieren dat ook nog bijdraagt aan natuurbescherming.
Snelle levering, kwaliteitsvolle koffie, leuke layout
Reeds sins lang klient en heb het nog…
Reeds sins lang klient en heb het nog nooit beklaagd
Dit is (h)eerlijke koffie
Dit is (h)eerlijke koffie. Probeer alle soorten tot je jouw favoriet gevonden hebt. Eens je die gevonden hebt geniet je elke dag van je kopje koffie. En je weet dat hij eerlijk en duurzaam geteeld en verwerkt wordt.
Heerlijke eerlijke koffie
Heerlijke eerlijke koffie. Op zonne energie gebrand in België. Eerlijke prijs voor de telers. Echt het proberen waard!
Steeds vlotte levering en lekkere koffie
Steeds vlotte levering en lekkere, milieu- én mensbewust geproduceerde koffie.
Excellente koffie
Zeer lekkere, eerlijke, milieuvriendelijke(re) koffie. Gebrand in België op zonne-energie, geweldig idee! De prijs van de koffie valt goed mee en de smaak zit goed!
De pakketjes zijn goed en mooi ingepakt en ook leverbaar in bPost afhaalpunten.
Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, de decaf is echt lekker, het verhaal is prachtig. Ook de zeer koffie-kritische kinderen vinden het lekker, we hebben wel een aantal verschillende smaken uitgeprobeerd om de voor ons beste te vinden.
super lekkere koffie
super lekkere koffie, sympathiek Belgisch familiebedrijf, oog voor duurzaamheid
Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, sympathieke missie en goede service
Heerlijke koffie !
Elke dag geniet ik van de heerlijke koffie van Ray en Jules. Je proeft niet alleen de koffie maar de liefde die erin gestoken is het is vakmanschap en kwaliteit. Ik zelf drink graag krachtige espresso maar als je zachte koffiefilter wenst er is altijd iets bijzonder te vinden. De aandacht voor duurzaamheid en transparantie over de herkomst van de bonen waardeer ik.
Sarah en Lieze bedankt voor de geur en het fijne smaakpallet van jullie koffie elke morgen als ik wakker wordt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.