2,4

Malo

If you really really want to deal with…

If you really really want to deal with this successful trading , you need to be balance and take responsibility for yourselves. Be spiritually strong and take responsibility for every dealings in the market. Above all, don’t seat down for any guru to teach you but take measures to study and do your own research. Believe in yourself and not anyone! That is the secret OF SUCCESS.

16 de noviembre de 2024

Make money with money RBA.cc

J'ai été abordée par une personne sur WhatsApp Au non de Cardly qui m'a proposé d'investir sur crypto monay ,Après j'ai déposé d'argent sur ce site internet, E tous les jours j'ai recevait des signaux de trading Do groupe Make Money Whit Money du Professeur Morris, a la fin du mois il fait payer 10 % de frais du bénéfice du mois , j'ai payé 6300 usdt , et. Ce qui mon pas dit pour retirer d'argent de la plateforme Rba.cc il fallait payer encore des frais que j'ai payé 6300 usdt et après la plateforme a trouvé une excuse pour ne pas payer que je fessait du blanchiment d'argent or c'est complètement irréaliste car j'ai jamais réussi à sortir un centime de la plateforme.Apres il me dise pour lever le blocage de retrait de mon compte il fallait payer encore 5000 usdt . J'ai pas payer et j'ai dît que je aller porter plainte.

A fuir se vous voulez pas perdre votre argent.

19 de agosto de 2024

Highly recommended

Highly recommended! RBA has transformed how I approach investing. The detailed insights and expert guidance have helped me confidently grow my portfolio.

12 de octubre de 2024

RBA.CC est un attrape-nigaud

RBA.CC est un attrape-nigaud. Ce sont des voleurs

Vous faites du trading, vous gagnez mais vous ne pouvez rien retirer. La somme que vous avez investie sera perdue.

Its a scam. Complete scam

21 de octubre de 2024

it is scam

It appears to be a scam. They provide trading signals, but the coin moves in the opposite direction, leading to liquidation.

10 de octubre de 2024

This is a scam website

This is a scam website. I have been scammed out of 30,000 euros by them.Do not invest in this site. It is a scam and they will steal your money.

6 de octubre de 2024