Ud fra hvad man får
Ud fra hvad man får, synes jeg, at prisen er rimelig. Cyklen lever op til mine forventninger, og jeg er glad for, at jeg valgte at købe den.
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købte en cykel, og den kom hurtigt frem, men samlevejledningen var ikke særlig klar. Jeg måtte selv finde ud af nogle ting. Selve cyklen virker god, men jeg håber, de forbedrer deres instruktioner.
Det de var bedst til var så at få hævet de indbetalte penge, og vejledning inden købet var ok, siden har vi intet hverken set cyklen elle kunne komme i kontakt med firmaet
Cyklen kom pænt pakket og uden skader. Den var klar til brug med det samme.
Den gratis returret gav en god tryghed ved købet. Jeg endte dog med at beholde cyklen, fordi den passede perfekt.
Er det et scam?
Efter lang samtale med en af re-bikes medarbejdere besluttede min kone og jeg at købe en ladcykel som vi kunne køre med vores datter i. Siden vi lavede købet har vi ikke kunne komme i kontakt..
Is this a scam website? We have ordered a bike but since then we have not heard anything from them after emailing and calling for a week.
Kundeservice var venlig og hjælpsom under hele processen. Jeg fik god vejledning til at vælge den rigtige model.
Leveringen gik hurtigere end forventet, og alt fungerede uden problemer. Cyklen var tydeligt gennemgået og klar til brug. Jeg satte stor pris på den gode kvalitet.
Since they are a very new activity with incredibly attractive prices, I asked some infos about their bikes but they never answered to multiple emails and they never answered to the chat on the website. Looking from the registered address looks like there is no physical store or anything that can be a bike shop/officine. At the moment be very careful, might be a fraud.
Más información sobre otros tipos de reseñas.