4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste valg overhovedet!

Jeg har modtaget de smukkeste smykker af aftegn fra min hund, der helt perfekt ramte hvad jeg ønskede mig og mere til. Fantastisk service. Jeg skrev til Kirsten få dage inden at min hund skulle aflives, om det ville kunne lade sig gøre. Hun sendte lynhurtigt voksmodeller afsted som jeg kunne lave aftryk med, vi skrev frem og tilbage for at tilpasse smykkerne helt præcist og hun tænker helt ned i detaljerne. Er så glad for at jeg valgte at få lavet de her smykker hos Kirsten og de er helt klart hver en krone værd.

27 de marzo de 2025

Kirsten er helt fantastisk

Kirsten er helt fantastisk, virkelig sød og hjælpsom. Jeg skulle bestille en halskæde med min søns aftryk, men kunne ikke lykkedes med aftrykkene, så jeg skrev til Kirsten om jeg kunne komme ud til værkstedet og få hjælp, og det kunne jeg ihvertfald. Hun var super sød og imødekommende, og meget tålmodig omkring min søn da vi skulle lave aftrykkene. Efterfølgende over mail var hun også meget imødekommende overfor mine ønsker til smykket, og ændrede flere gange på tegningen så den var lige efter mit hovede. Slutresultatet er super smukt og uden tvivl mit smukkeste og mest betydningsfulde smukke. KÆMPE anbefaling🌸

16 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give den varmeste anbefaling !

Jeg kan kun give den varmeste anbefaling!
Jeg ringede da jeg var meget i tvivl om størrelsen på det vedhæng jeg ville købe, og fik en super god service, helt ærlig, og ufarvet.
Jeg er super glad for resultatet, og min kæreste som ellers ikke plejer at ville gå med mange smykker elsker denne halskæde.
(Den er virkelig også blevet fin !)

29 de junio de 2024

Mine allerbedste anbefalinger

Jeg har købt det smukkeste vedhæng hos Re Mark Able. Kirsten var heldigvis med på at give min idé et forsøg, og hun lavede det fineste udkast som tegning.

Hun tog sig god tid til at svare på spørgsmål og guide mig, så jeg var på intet tidspunkt i tvivl, da jeg skrev “ja tak”, og Kirsten gik i gang med arbejdet.

Jeg giver Kirsten og Re Mark Able mine allerbedste anbefalinger. Jeg vender i hvert fald helt sikkert tilbage med en ny idé til endnu et unikt og smukt smykke.

27 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et smykke til kæresten og…

Bestilte et smykke til kæresten og resultatet blev så flot! Der er den smukkeste lille fod af vores søn!

Kundeservicen er super professionel, personlig og nemt!

Produktet er blevet så flot! Og man kan se at der er lagt faglig stolthed i det!

Jeg kan kun på det højeste anbefale at man bestiller fra dem! Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så fik de det!

6 de marzo de 2023

Formidabel service!

Formidabel service!

Det er så fantastisk, når man en sjælden gang kan finde en virksomhed, som sætter ære i sit produkt, og hvor man gennem mailkorrespondance, kan mærke at der er en lykke og glæde i sit erhverv.

Det kan man i den grad hos Re:Mark:Able!

Man kan ikke sætte en finger på kvaliteten af produktet. Det er så flot og solidt.

Vi købte en halskæde til vores datters oldemor, og hun blev så lykkelig for produktet.

Korrespondancen og svartid var både behagelig og lynhurtig.

Hvis man overvejer at købe et produkt herfra, kan jeg kun sige at det bliver en behagelig oplevelse, og at man ikke bliver skuffet over produktet!

19 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et unikt produkt og en unikt service

Kirsten leverer fantastisk service et unikt produkt hvor man som kunde bliver inddraget i processen. Jeg har købt 2 vedhæng der med håndaftryk og jeg handler der gerne igen. En god og tryk kundeoplevelse

6 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen den bedste service og…

Simpelthen den bedste service og produkt!

Bestilte et armbånd med mine børns håndaftryk på, det er simpelthen så flot! Da jeg modtog armbåndet var kæden desværre for kort. Derfor blev det sendt ind igen, blev fikset og tilbage igen - uden beregning og mega hurtigt. Det er simpelthen så god service. 🌸

12 de mayo de 2022

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice og ikke mindst produkt.

Bestilte et fodaftryk i sølv med vedhæng, til min kone i fødselsdag gave og det var perfekt.

Hurtig respons pr mail, og gode råd bliver der givet! 5 stjerner her fra :-)

22 de febrero de 2022

Rigtig god service

Rigtig god service, Kirsten vender super hurtigt tilbage på e-mail. Fik lavet et sødt nøglering med fodaftryk, og selvom hun ikke anbefaler sølv til nøglering, lavede hun det og satte en vedhæng dims på. Rigtig flot arbejde og hurtig sendt. Dejligt man kan betale med MobilePay.

11 de junio de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.