Man har sine tvivl når man bestiller på nettet i disse tider folk snyder og bedrager. Men jeg bestilte natten til igår og de sendte den allerede i går eftermiddags og fik den leveret allerede idag med... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Readybox er en superidé, og de fleste ting i kassen er udmærkede. Men forskellige ting trækker ned. Når man sælger med rabat på Ældresagen, er det ikke så smart at gasvarmeren/komfuret er vedlagt e... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Færdigpakkede ReadyBox'e med alt du skal bruge, hvis en akut krise opstår. At have en beredskabsløsning i hjemmet er sund fornuft. Som en forsikring der giver tryghed i tilfældet at, at uheldet er ude. Og som samlet set, får det danske samfund til at stå stærkere og mere robust, hvis trusler udefra en dag skulle blive til virkelighed. Det er det der også kaldes "prepping". ReadyBox er samlet på baggrund af eksperternes anbefalinger om, hvad man bør have i hjemmet, hvis en akut krisesituation skulle opstå. ReadyBox findes i tre forskellige størrelser: MINI, BASIC og MAX. Alt er pakket og klar, så du kan føle dig ordentligt sikret. Find den box der passer bedst til dig.
Información de contacto
Gunnar Clausens Vej 58, 8260, Viby J, Dinamarca
- +45 82 82 04 20
- info@readybox.dk
- readybox.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi fik de ting vi havde bestilt og til…
Vi fik de ting vi havde bestilt og til tiden.
nemt og hurtig nemt at finde rundt i…
nemt og hurtig nemt at finde rundt i kassen
Mange af tingene har man som…
Mange af tingene har man som børnefamilie, såsom plaster, førstehjælpskasse. Fint at tingene er samlet så de kan tjekkes af, men kassen bør nok indeholde ting som ikke forventes at have i hjemmet i en nødsituation såsom et tæppe eller to. Kassen kom med nogle enkelte mangler, men dem havde vi derhjemme.
God og proaktiv service
Jeg havde bestilt den samme boks samme dag over to omgange, og blevet kontaktet direkte af en medarbejder, der ville tjekke op på, om det var en fejl. Sammen fik vi samlet det hele i én ordre og det hele nåede hurtigt frem. Fantastisk god og proaktiv service :-)
Det var ok mange tak
I var hurtige og meget prof.
Trygt og sikkert !
Vi slap for selv at skulle sammensætte forskellige varegrupper og forholde os til kvalitet på forskellige produkter og så videre og så videre. Vi er helt trygge ved vores køb hos jer - boksen står iøvrigt fint under gæstesengen 😊
Dejlig hurtig levering
Smart og overskueligt med Readybox
Vi har købt et produkt fra Readybox sammensat ud fra vores families behov og vi er meget tilfredse. Overskuelig hjemmeside, fin service og levering til døren. Vi har ikke ønsket at gøre det mere kompliceret end det behøvede at være i en i forvejen travl hverdag. Tak for at gøre det nemt for os at være sikker..
Gode produkter
tryghed på “kasse”
Dejlig nem løsning med alt hvad man skal bruge.
Kassen er af god kvalitet med nemt overblik over hvad man har og hvor man kan finde det, fedt!!!
Derudover har man alt samlet et sted i passende mænger, i stedet for at skulle ud og købe alt seperat. Hvor man alligevel ikke kan købe ind med garanti for samme holdbarhed og mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige ting.
Alt i alt dejlig nem og tryk løsning,
SOM VIRKER!!!!
Kan stærkt anbefale den store ReadyBox
Kan stærkt anbefale den store ReadyBox, den lever op til forventningerne. ReadyBox informationssystem er fantastisk hurtigt.
“ komfur” kun til udendørs brug
“ komfur” kun til udendørs brug.
I lejlighed helt ubrugelig og det skal i jo gøre opmærksom på.
Ved at teste det men har ikke fået det til at virke endnu.
Dårlig brugsanvisning og sikkert osse mig.
Billig og dårlig kvalitet campingudstyr er jeg blevet fortalt.
Radio.
Kan ikke finde ud af at indsætte batteri.
Sikkert osse mig men jeg vil ikke være alene.
Alt for store og underlige poser.
Kassen virker god

Respuesta de Readybox.dk
God idé med alvorlig mangel
Når man sælger med rabat på Ældresagen, er det ikke så smart at gasvarmeren/komfuret er vedlagt en gnidret brugervejledning, som ovenikøbet er på engelsk. Det værste er dog, at apparatet åbenbart udelukkende er til udendørs brug. Så vi må da håbe, at strømmen ikke ryger på 2. sal i en snestorm.
Det går jo ikke!
Desuden. Så er alle småtingene lagt i nogle (alt for) store og mange og ret overflødige polyesterposer. Emballagespild. Lidt papir kunne have gjort det. Og endelig en detalje. Fyrfadslysene manglede!

Respuesta de Readybox.dk
Hurtig og precis