Super hurtigt og super let. Import af bil gik som smurt. Fra jeg ringede at synet var færdigt til jeg kunne få nummerplader tog 6 minutter. Stor anbefaling herfra.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kan næsten ikke få armene ned over den fantastiske service, jeg har modtaget. Min sag var på ingen måde simpel – tværtimod. Alt, hvad “systemet Danmark” kunne stille i vejen for, at jeg kunne... Ver más
Hurtig kommunikation - god dialog - samt enormt hurtige til at få tingene til at ske. Var lidt presset, pga. der hurtigt skulle afgift + plader på min bil inden juleferien, og fra jeg godkendte ti... Ver más
Super hurtig service og en skarp pris. God rådgivning, da jeg desværre allerede havde startet beregning af nul-afgift hos SKAT med udsigt til flere ugers behandlingstid. Utrolig hurtig ekspedition (1... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Realafgift - din partner til fastsættelse af registreringsafgifter på køretøjer. Hos Realafgift tilbyder vi gratis forhåndsvurdering. Derfor, hvis du står i den overvejende proces om køb af køretøj, kan du kontakte os med henblik på en gratis forhåndsvurdering af registreringsafgiften for dit køretøj. Vores dedikerede mål er, at gøre processen med så enkel og gnidningsfrit som muligt for vores kunder. Hos Realafgift har vi stor erfaring inden for området og er stolte af at tilbyde en omfattende service. Holdet består af dygtige eksperter specialiserede inden for fastsættelse af registreringsafgifter for el-biler, Hybrid personbiler, Fossile brændstofskøretøjer samt motorcykler. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen
Información de contacto
Grevindevej 5, 4682, Tureby, Dinamarca
- info@realafgift.dk
- realafgift.dk
Hurtig og professionel behandling
Hurtig og professionel behandling. Kun positive ting at sige om dette firma
Super oplevelse
Super oplevelse - kan varm anbefale et forløb med RealAfgift. Nem dialog og hurtigt på tilbagemeldingerne og da teknikken drillede fandt vi alternative muligheder for at komme i mål.
Thumbs up til Realafgift.dk
Realafgift.dk har hjulpet med med 2 biler og jeg kan varmt anbefale dem!
Flinke og rare folk, yderst hurtig ekspedition og i det hele taget problemfrit.
Thumbs up herfra!
Meget hjælpsomme
Både Andreas og Christopher er meget hjælpsomme. De bedste anbefalinger herfra
Svarer hurtigt på henvendelser
Svarer hurtigt på henvendelser. Super service
Hurtig og virkelig god service!
Var lidt presset, pga. der hurtigt skulle afgift + plader på min bil inden juleferien, og fra jeg godkendte tilbuddet gik der 5 min til afgiften kunne overføres, og 5 minutter senere kunne pladerne hentes. Det bliver ikke mere effektivt end det.
Jeg oplevelse god og hurtig behandling…
Jeg oplevelse god og hurtig behandling af Andreas. Det var en god og nem oplevelse at få min bil registreret med Realafgift. Betalingslink virkese ikke i første forsøg, men det blev hurtigt rettet.
God oplevelse
Super service fra Christopher i forbindelse med afgiftsberegningen af min import bil.
Hjemmesiden fungerer godt, og der bliver reageret hurtigt på alle henvendelser.
Absolut bedste selvanmeldere i DK
Jeg fik importeret en bmw f20 m sport fra Tyskland og har ikke været mere tilfreds. Christopher og Andreas har været super flinke og behjælpelige med det mindste man havde brug for hjælp til. Deres forhåndsvurdering for fossil brændstof biler, er også rimelig billig i forhold til hvad det koster hos andre virksomheder. Det hele foregik meget nemt og hurtigt, hvor jeg fik betalt registreringsafgiften ved synshallen og derefter fik plader på. Kan 110% anbefales.
Rigtig nem hjemmeside og virkelig god…
Rigtig nem hjemmeside og virkelig god service når man ringer.
Det var nemt og hurtigt. kan anbefales.

Super serivce
Hurtigt hjælp ved import af bil fra Tyskland, kan varmt anbefale realafgift. Jeg vil bruge dem næste gang jeg skal importere.

Thumbs up!
Jeg har benyttet RealAfgift to gange inden for den sidste måneds tid, og det er forløbet problemfrit og med hurtig ekspedition på selve registreringsdagen.
Så fin anbefaling herfra - keep up the good work.

Respuesta de Realafgift
Sublim og personlig rådgivning!
Christopher fra RealAfgift har været superhjælpsom gennem hele processen med afgiftsvurdering af vores bil fra Tyskland. Det var første gang, så vi havde masser af spørgsmål, som hver gang blev besvaret hurtigt enten på mail eller telefon. Selve betalingen foregik smertefrit, og i løbet af få minutter var bilen anmeldt og kunne få plader på. Alt foregik mens vi ventede i synshallen. Har haft en god og personlig oplevelse med Christopher, og kan kun anbefale andre at få en vurdering fra RealAfgift :)
Hurtig og tillidsfuld behandling.
Super nemt og god service!
Super nemt og god service! Kan klart anbefales 👍
Super service og utrolig hjælpsomme.
Jeg har brugt Realafgift da jeg ville hente en bil i udlandet, jeg startede med at ringe til dem for at høre hvordan det fungerede og om det kunne passe der ikke var reg.afgift på en elbil, der fik jeg en god snak med Christoffer som satte mig ind i hvor, hvordan og hvorfor. Der efter gik det næsten for nemt med at komme igennem det tunge afgiftssystem.
Det er ikke sidste gang jeg benytter af Realafgift.
Tak for hjælpen.
Mvh. Morten
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, kan anbefales til alle som skal havde importeret bil.
Hurtigt svar
Hurtigt svar. God opfølgning. Klar på telefonen da det var nødvendig. Kan anbefales.

Respuesta de Realafgift
Meget hurtig og professionel…
Meget hurtig og professionel håndtering.
Jeg kan kun anbefale Realafgift.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.